GONE GINGHAM

 

Gina Tricot Top *gifted/ Zara Jeans/ Ray Ban Sunglasses/ Pernille Corydon Necklace *gifted/ Gucci Bag & Shoes

Et varmasti ole voinut välttyä tiedolta, että ruudullinen klassikkokuosi gingham on muotiväen suosiossa jälleen. Muotilehtien sivuilla, blogeissa ja muualla somessa tätä ruutukuosia on vilissyt valtavasti viime aikoina. Mustavalkoinen ruutukuosi on klassinen ja tyylikäs, mutta myös värilliset ginghamkuosit sopivat mielestäni erinomaisesti kesään. Satuinkin juuri löytämään alennusmyynneistä puna-valkoruudullisen gingham hameen (12€!!), jonka varmasti tulette näkemään blogissani vielä myöhemmin tänä kesänä. Minimalistinen gingham-kuosi sopii hyvin niin arkeen, töihin kuin vapaa-ajallekin. Gingham on helppo ja trendikäs tapa pukeutua kuosiin, mikäli esimerkiksi värikkäät kukkakuosit eivät tunnu omalta.

Mitä mieltä olette? Are you willing to go gingham? 

Photos: Hubby <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Marianne 14.07.2017

  Upea look! Ajaton ja klassinen gingham kuosi on aina tyylikäs. Itse olen myös hurahtanut värillisiin kuoseihin 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 2. Leena Pia 15.07.2017

  Gingham kuvioiset housut löytyy vaatekaapista. Ihan pakko oli sellaset ostaa kun kaikkialla hehkutetaan ginghamia.

  Vastaa
 3. Sini 15.07.2017

  Mulla on tuo sama paita itselläkin näin kesäisenä vapaapäivien piristäjänä. Olenkin käyttänyt sitä jo reilusti, eikä loppua näy! Onneksi kesää on vielä jäljellä ja voikin vielä muutamat asut kyseisen ihanuuden kanssa vielä pistää kasaan!

  Tässä olisikin yksi suosikkiasuni viime päiviltä ja oikeastaan jo heti paidan kotiutumisesta lähtien: http://so-up.fi/sinimustonen/gingham-kietaisupaita

  Vastaa
 4. Siiri Kiviharju 18.07.2017

  Ihan mielettömän kaunis asu. Klassinen, mutta modernilla twistillä. Love it! <3

  Vastaa