YUMMY NEW BAG

GG Marmont Mini Velvet Bag

Minulla on ollut pitkään aikeissa ostaa Guccin Marmont-sarjan samettinen pikkulaukku. Se on minusta syötävän ihana! Espanjassa päätin sitten tehdä pikavisiitin Guccin liikkeeseen, aikeissa ostaa tämä kyseinen laukku mustana. Tykkään Marmont sarjan muistakin laukuista, mutta samettipintaiset laukut ovat minusta ylivoimaisia ja niin trendikkäitä! Valinta nahkaisen ja samettisen välillä ei siis ollut vaikea, mutta sitäkin enemmän päänvaivaa aiheutti väri! Perusmustaa lähdin ostamaan, mutta kaupasta lähtikin sitten mukaan vaaleanpunainen herkkulaukku?

Tämä ihana herkullisen pinkki samettilaukku huusi nimeäni ja en vain yksinkertaisesti voinut vastustaa sen ostamista. Ajattelin kesän valkoisia vaatteita, farkkua ja monen monia muita asuja, joiden kanssa tämä laukku olisi täydellinen. Sillä hetkellä (ylläri) en keksinyt yhtään asua tai väriä, jonka kanssa tämä laukku ei sopisi. Tykkään siitä, että laukku on ”spesiaali” eikä minua haittaisi, jos laukkua tulisi käytettyä ainoastaan kesäisin. Niimpä impulisiiviostoksena herkkulaukku lähti mukaani <3

Impulsive purchase from Gucci. I just fell in love with this little bag, love the yummy pink colour especially. This bag is the p e r f e c t bag for the summer! Can`t wait to combine it with different looks. Crazy bag lady has fallen in love once again 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Jade 14.06.2017

  Niin kaunis laukku ja miten ihana väri. Väri sopii myös syksyn kanervien kanssa eli ei pelkästään kesälaukku ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2017

   No ihan totta! Kiitos paljon! 🙂

   Vastaa
 2. T 14.06.2017

  Sori, että kysyn nyt ihan muuta, kuin postaukseen liittyvää, mutta kuinka monta senttiä sulla on tyvikasvua ennen kuin laitat tyviraidat? Mulla vaaleat hiukset, nyt tyvikasvua reilu pari cm. Ei kovin kivalta näytä. Kauanko tarvii vielä odotella ennen kuin raidat järkevä laittaa. Kiitos jo etukäteen vastauksesta. Niin ja aivan ihana laukku ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2017

   Mä käyn kampaajalla noin kahden kuukauden välein. Talvella tyvikasvu tulee helpommin näkyviin, koska kesällä aurinkokin vaalentaa hiuksia luonnollisesti. Pieni tyvikasvu ei itseäni haittaa, tykkäänkin enemmän hieman luonnollisemmasta vaaleasta 🙂

   Vastaa
 3. M 14.06.2017

  Hieno laukku! Ja nyt yksi kysymys: Mitä kokoa olet tilannut mekkoja ja uimapukuja Miss Guidedilta? (olen suunnilleen saman kokoinen kuin sinä) Ja vastaavatko ne hyvin kokoaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2017

   Olen aina tilannut kokoa 34 ja se on yleensä ollut sopiva 🙂 Mielestäni heidän 34 vastaa aika hyvin kokoa xs.

   Vastaa
 4. Miina 14.06.2017

  Upea laukku! Olen menossa Elokuussa Marbellaan, onko Marbellan Guccin liikkeessä hyvä valikoima? Onko esim. vöitä ja löytyyköhän sieltä Guccin Soho Disco bagia?

  Vastaa
 5. Maikki 15.06.2017

  Sinä ja laukku kuulutte selvästi yhteen, niin sinun näköinen laukku 🙂

  Vastaa
 6. Marianne 15.06.2017

  Onpa herkullisen värinen <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2017

   Kiitos Marianne, no eikös olekin <3 In love!

   Vastaa
 7. Tuuli 15.06.2017

  Tämä ihana herkullisen pinkki samettilaukku huusi nimeäni ja en vain yksinkertaisesti voinut vastustaa sen ostamista. ….Mettii..Mettii…Mettiiiiiii…osta minut…osta minut….haluan mukaasi…..saat minusta uskollisen ystävän…. hih:D
  Upea laukku kerrassaan. Niiiin nätti. Muuten kuinka pitkä olet?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2017

   Kiitos. Olen 176cm 🙂

   Vastaa
 8. Tuula 16.06.2017

  Teit kyllä Metti loistavan valinnan värin suhteen. Ei aina kannata ajatella liian ”järkevästi” värin suhteen eli musta vaan. Laukun tehtävä on myös herättää katseita ja osaat kantaa sen niin tyylillä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.06.2017

   Kiitos paljon! Olen tyytyväinen valintaani 🙂

   Vastaa