WHITE SHIRT + EMBROIDERED JEANS

Filippa K Shirt/ Zara Jeans/ Gucci Sunglasses (gifted)/ Marc Cain Necklace/ Chanel bag/ Gucci shoes

Vielä muutama päivä sitten oli vielä näin kesäistä ja aurinkoista, mutta nyt sataa vettä taivaan täydeltä ja on viileää. Voihan kurjuus, tällainen aloitus kesäkuulle sitten. No pysytään positiivisina ja toivotaan, että ne kesäkelit pian sieltä tulisivat. Nämä kuvat otettiin tosiaan toissa päivänä, kun osallistuin Lumenen aamiaistilaisuuteen. Lumene lanseerasi uusia sävyjä heidän menestykkääseen Instant Illumination- kosmetiikkasarjaan. Jatkossa esimerkiksi sävyseerumia (meikkivoide) saa useammassa eri sävyssä kun aikaisemmin tästä sävyseerumista oli ainoastaan yksi universaali sävy.

Tiistaina päälle valikoitui (taas) valkoista ja farkkua, eli jotain rentoa ja helppoa. Olen aivan rakastunut näihin Zaran uusiin farkkuihin, joissa on muodikkaasti hieman levenevä vajaamittainen lahje sekä hauskan lisän housuihin tuo värikkäät brodeeratut kukat! Kukkabrodeeraukset ovatkin kuuma trendi juuri nyt ja sellaisia näkee todella paljon niin vaatteissa kuin asusteissakin. Esimerkiksi supersuosiota nauttivan huippumerkki Guccin mallistoissa muun muassa näkee valtavasti (kukka)brodeerauksia.

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *