UIMAPUVUSSA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Change Lingerie kanssa

Kesä edessä eli täydellinen ajankohta päivittää omat uimavaatevarastot. Jo useamman vuoden ajan uimapuvut ovat hallinneet rantamuotia ja bikinit on saanut jättää suosiolla kotiin. Eikä uimapukujen suosiolle näy loppua, ainakaan jos somea, aikakausilehtien sivuja tai kauppojen uimapukutarjontaa on uskominen. Uimapukuja näkyy nimittäin nyt ihan joka puolella. Ja miksipä ei – ovathan ne ihania!

Oma unelmieni uimapuku tuli eteeni Change Lingerien liikkeessä. Tuo raikkaan kesäinen uimapuku huusi nimeäni! Voitte vain kuvitella kuinka iloinen olin kun uimapuku vielä istui päälleni hyvin. Jes! Tykkään paljon tämän uimapuvun mallista, kauniista selkäosasta sekä raikkaasta printistä. Erityisen hyödyllinen lisä on uimapuvun rintojen kohdalla olevat hennot toppaukset, jotka tulevat povea hyvin. Monissa uimapuvuissa kun ei ole rintojen kohdalla minkäänlaisia toppauksia, joka saa ainakin oman oloni hieman epämukavaksi. Mutta tässä uimapuvussa natsasi kauniin ulkomuodon lisäksi myös istuvuus.

Change Lingerien mallistosta löytyy alusvaatteiden lisäksi myös runsas määrä kauniita uima-asuja. Mikäli sinulla on etsinnässä kaunis uimapuku tai bikinit kesään, suosittelen lämpimästi kurkistamaan Change Lingerie malliston. Istuvuus heidän tuotteissaan on huippuluokkaa. Vaikka päällä ei olisikaan paljon vaatetta, voi olonsa silti tuntea kauniiksi, miellyttäväksi ja etenkin varmaksi!

Kuvauspaikka Långvik Congress Wellness Hotel

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Riikka 12.06.2017

    Onko sinulla koskaan ollut ongelmia syömisen kanssa? Tai kausia, joilloin olet tarkkaillut painoasi tai syömisiäsi pakkomieleisesti?

    Vastaa