QUICK TUESDAY WORKOUT

Viikonlopun jäljiltä kroppa kaipaa liikuntaa, joten ajattelin jakaa teille nopean tiistai-treenin. Sadepäivät ovat taas olleet riesanamme, mutta täytyy kertoa, että täällä huutelee tyyppi, joka tykkää juosta sateessa. Onko siellä ruudun toisella puolella sateessajuoksioita? Niin piristävää!

Aina urheiluun ei ole liiaksi aikaa, mutta se ei tietystikkään ole syy jättää sporttailua väliin. Niimpä ajattelin kertoa teille mitä teen, jos minulla on vain puolisen tuntia aikaa urheiluun. Tässä tulee pikainen, mutta mukavasti hien pintaan saava, treeni.

Pikatreeni (ulkona)

10 min hölkkäily

Oman tahdin ja kunnon mukaan (alkulämpö).

6 x 30 sek porrasjuoksua

4 x 30 sek tasajalkahyppy korkokkeelle

Hyppää (esimerkiksi puistonpenkille) tasajaloilla, kyykkää syvään ja hyppää alas. Toista 30 sekunnin ajan.

4 x 30 sek kyykkäykset

Aseta toinen jalka taakse ylös (esimerkiksi puistonpenkille) ja koukista toisella jalalla alas. Venyttää ja tuntuu reisissä.

4 x 30 sek vatsalihakset

Asetu puoli-istuvaan asentoon (esimerkiksi ruohikolle), aseta kädet yhteen eteen vatsan kohdalle ja tee kiertoliikettä puolelta toiselle. Tuntuu vatsalihaksissa.

2 x 60 sek 2. vatsalihakset

Asetu selälleen maahan (esimerkiksi ruohikolle) makaamaan ja nosta molemmat jalat ylös kohti taivasta. Vuorotellen laske yksi jalka suorana niin lähelle maata kuin pystyt ilman, että peppu tai selkä nousevat ilmaan. Vuorottele jalkoja. Voit myös laskea molemmat jalat kerralla alas, mikäli haluat koventaa panoksia!

2 x 30 sek punnerrukset

2 x 30 sek selkälihakset

Asetu vatsalleen maahan makaamaan ja nosta ylävartaloa ylös. Kädet voi pitää pään kohadalla sivuilla. Älä päästä alaselkää notkolle yläasennossa.

2 x 60 sek polvijuoksu

Juokse paikallasi ripeään tahtiin ja nostele polvia mahdollisimman paljon.

5 min hölkkä

Rento loppuhölkkä- tai kävely.

(Muista venyttelyt kotona jos aikaa jää!)

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. S 14.06.2017

  Mistä sun uuden ig kuvan hattu on? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.06.2017

   Se on Zarasta! 🙂

   Vastaa