PINK BAG IN ACTION

 

Zara Jeans & Top/ Ray Ban Sunglasses/ H&M Necklace/ Gucci Bag/ Chanel Shoes

Eilisessä postauksessa esittelinkin uuden laukku-ihanuuden, mutta nyt sitten laukun ympäriltä koko outfit kehiin. Osallistuin tosiaan eilen Elloksen ja Pr-toimisto Marsaanan yhdessä järjestämälle lounaalle, joka pidettiin upealla veneellä. Olipas kerrassaan ihanaa seilailla pitkin Helsingin saaristoa ja nauttia upeasta lounaasta ja ihailla kauniita maisemia. Laivan palattua satamaan nappasimme vielä asukuvat yhdessä ystäväni Kaisan kanssa. Asussani ei sinäänsä mitään sen erikoisempaa, tavallinen (viileähkön) kesäpäivän asu! Uusi laukku tuo mielestäni ihanan piristävän lisän asuun. Monet olivat uskaltautuneet eilen ulos mekko päällä, mutta minä vilukissana päätin turvautua vielä farkkuihin. Tänään kuitenkin rohkenen mekossa ulos! Vähän jännittää iskeekö vilu 😀

Ihanaa päivää kaikille!

Yesterday`s outfit with my new pink bag! I think this bag goes so well together with white and denim. Love it! <3

Photos: Kaisa Turunen/ edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. HM 19.10.2020

    Hei! Löytyykö sinulta vielä tämä kyseinen Guccin laukku? Olisin kiinnostunut ostamaan (:

    Vastaa