KIITOS + KUKKAMEKKO

 

Loavies Dress (gifted)/ Ray Ban Sunglasses/ Chanel Bag/ Superega Shoes (gifted)

Ihan aluksi haluan sanoa äärettömän isot kiitokset kaikille liittyen eiliseen postaukseen. Olen niin onnellinen kaikesta saamastani palautteesta ja hyvin iloinen siitä, miten hyvin teksti ja sen sanoma otettiin vastaan <3 Onneksi päätin julkaista postauksen! On ollut ihana lukea kommenttejanne sekä mielenkiintoista kuulla myös teidän tarinoita ja kokemuksia asiasta. Iso kiitos, että olette jakaneet rohkeasti mietteitänne aiheesta! Tulevan vastaamaan jokaiseen kommenttiin.

Sain valtavasti kyselyitä tästä mekosta silloin kun se vilahti päälläni ig-storyssa. Tässä siis nyt kyseisestä asusta kunnon asukuvat! Punainen kukkamekko ja valkoiset tennarit, täydellinen kesäkombo!

Nauttikaa viikonlopusta! Palataan <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. T 17.06.2017

  Ihana asu jälleen! Toivoisin postausta teidän kodista ja sisustuksesta. Yritin selailla ootko jossain kohtaa tehnyt jo, mutta en löytänyt 🙂 kuvissa taustalla niin mielettömän kaunista aina teidän kotona.

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2017

   Kiitos! En ole tehnyt postausta kotimme sisustuksessa, mutta voisin toteuttaa sisustusjuttuja enemmän blogiinkin, sillä niitä toivotaan aina niin paljon 🙂

   Vastaa
 2. Veera 17.06.2017

  Ihana mekko! Olet todella kaunis ja oli kurja lukea edellinen postaus, siitä miten olet saanut kommenttia painostasi. Olemme kaikki erilaisia, toinen on luonnostaan hoikka ja toinen taas ei.
  https://byveera.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2017

   Kiitos Veera kauniista kommentistasi <3

   Vastaa
 3. JohannaN 18.06.2017

  Ihana mekko! Täydellinen kesäksi! <3
  Onko näissä Loavien mekoissa minkäläinen koko?

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2017

   Niin on! Ja tämä mekko on vielä supermiellyttävä päällä! Kokoluokitus vastaa mielestäni hyvin normaaleja kokoja 🙂

   Vastaa