JAPANESE GARDEN

& Other Stories Denim Jacket/ Zara Shirt & Jeans/ Gucci Sunglasses (gifted)/ H&M Necklaces/ Gucci Loafers

Viime viikkoina blogissa on näkynyt rentoja keväisiä asuja. Paljon farkkuja, löysiä paitoja ja matalia kenkiä. Korkokengät ovat jääneet lähes poikkeuksetta kaappiin ja päälle on valikoitunut mukavampia jalkineita. Mukavuudenhaluisuus on iskenyt minuun! Nämä asukuvat olemme ottaneet yhdessä Nikin kanssa Roihuvuoren Japanilaistyylisessä puutarhassa. Puutarhassa pääsee ihailemaan vanhempia ja jo isommaksi kasvaneita kirsikkapuita. Paikka ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta olen todella iloinen, että Niki sen minulle esitteli. Puistoon on tehty käsityönä muun muassa kuunportti, kauniita bambuaitoja, kiviasetelmia sekä hieno elämänmeren puro. Vierailunarvoinen paikka ihan ehdottomasti.

Photos: Niki Strbian

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Vmmm 07.06.2017

    Upea kokonaisuus, tykkään kaikesta tässä asussa!

    Vastaa