HAPPY MIDSUMMER

 

Ellos dress (find *here) / H&M Hat/ Ray Ban Sunglasses

Olen niin valmis starttaamaan auton ja suuntaamaan perheeni kanssa juhannuksen viettoon. Juhannus on aina täydellinen syy jättää kaupungin hulinat taakseen  ja suunnata landelle luonnon lähelle muutamaksi päiväksi. Tämän suunnitelmissa on mennä ystäviemme luokse Porvooseen ja huomenna puolestaan suuntaamme omalle mökille yhdeksi yöksi. Suunnitelmissa täydellistä rentoutumista saunoen ja hyvästä ruoasta nauttien. Pitäisköhän myös heittää talviturkki? Minulla taitaa olla vielä edellisenkin vuoden talviturkki päällä…? 😀

Ihanaa juhannusta kaikille! Nauttikaa <3

This weekend we celebrate Midsummer in Finland. We are going to spend our Midsummer with family & friends at our summer cabin. It´s going to be so much fun! I´m so ready to leave the city and spend the next few days in the nature! Enjoy your weekend! xx

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Sanna 26.06.2017

  Hei Metti!
  Ihania kuvia sinulla, ja niin ihana blogi! Aina tulee hyvälle tuulelle kun tätä lukee! Asia ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta en löytänyt asiasta omaakaan postausta tähän hätään! Kyse on nimettömässäsi olevasta rivisormuksesta! Onko sormuksesi jotain tiettyä mallistoa, vai onko se sinulle teetetty! Olen ensi kesänä menossa naimisii, ja kihlassani on jo yksi isompi kivi, joten hakusessa juurikin timanttirivisormus mielellään 2 tai 3 rivillä! Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2017

   Hei Sanna! Kiitos paljon – aivan upeaa kuulla, että ajattelet noin blogistani. Kiitos sinulle, että seuraat <3
   Oi miten ihanaa, onnittelut teille jo etukäteen naimisiinmenon johdosta <3 Sormusasiassa en valitettavasti osaa paljoa olla avuksi, sillä mieheni on teetättänyt kaikki sormukseni Englannissa. Mutta vihkisormuksia minulla on siis kaksi – molemmat ovat ns. "eternity rings" eli timantit menevät ympäri koko sormuksen. 🙂

   Vastaa
 2. Tuula 26.06.2017

  Keskikesän paras look. Sopii todella hyvin sinulle jälleen. Katsoin itsekin tuota mekkoa mutta koot oli aika isoja enää. Mikä koko sinulla on? Komppaan sannaa, niin hyvälle tuulelle tulen myös. Positiivisuus elämään huokuu sinun blogista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2017

   Voi kiitos niin paljon kauniista sanoistasi Tuula <3 Teidän lukijoiden kommentteja on niin ihana aina lukea, joten iso kiitos teille että seuraatte ja kommentoitte <3 Voi harmi, jos koot ovat päässeet loppumaan, toivottavasti niitä tulisi lisää.. Minulla on koko 34 tästä mekosta 🙂 Ihanaa kesää sinulle 🙂

   Vastaa