DENIM SKIRT LOVER

 

Zara Top & Jeans Skirt/ Ray Ban Sunglasses/ Gucci Bag & Shoes

Farkkuhameet ovat kuuluneet suosikki kesävaatteisiini niin pitkään kuin muistan. Itseasiassa jo lapsena muistan keränneeni erilaisia ”farkkuminareita” (kyllä, minä keräsin farkkuminareita kun muut keräsivät tarroja :D) ja minulla olikin niitä aikamoinen kokoelma. Suosikkini tuolloin oli vaaleansininen farkkuhame, jossa oli sekä neonvihreällä sametilla että hopealla glitterilla kirjailua. Ai että! Muistan kuinka paljon rakastin tuota hametta <3 Nykyään farkkuhameeni ovat astetta hillitympiä, mutta vieläkin erittäin pidettyjä. Farkkuhame on monipuolinen vaate, sillä siihen voi yhdistää erilaisia yläosia ja kenkiä riippuen siitä minkälaisen lopputuloksen haluaa. Farkkuhame sopii rennosti t-paidan ja tennareiden pariksi mutta myös esimerkiksi kauluspaidan ja korkokenkien kanssa hieman puetumman lookin aikaansaamiseksi. Tällä kertaa yhdistin farkkuhameen kanssa (ja voin luvata että farkkuhame-lookeja tulee tänä kesänä paljon blogiin) punavalkoraidallisen paidan. Raikkaan sinisen ja hehkuvan punaisen yhdistelmä on mielestäni suloinen ja ihanan kesäinen <3

Mitä te tykkäätte lookista? Onko siellä ruudun toisella puolella muita farkkuhame-intoilijoita?

I just love denim skirts. I have worn denim skirts as long as I can remember. When I was a little girl, I used to collect different kinds of denim skirts (and yes, I collected denim skirts when other kids collected stickers :D). Back then, my favourite denim skirt was a light blue skirt, with green neon- and glitter texts on it. Oh I loved it, haha. Nowadays my denim skirts are a little more sedate, but I like them just as much!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Anniina 21.06.2017

  tää on ihanan freessi asukokonaisuus!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.06.2017

   Kiitos paljon Anniina! 🙂

   Vastaa
 2. Nelli 21.06.2017

  Voi onpa kiva!! Itse olen suunnitellut farkkuhameen ostoa, mutta vähän muetityttää se kuinka lähteä yhdistelemään tätä vaatekappaletta… olisiko mahdollista saada sinulta vielä jonkinlaista postausta eri yhdistelytyyleistä, vaikka jo pari esimerkkiä kerroitkin jo..? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.06.2017

   Kiva idea Nelli! Yritän toteuttaa vaikka ”farkkuhame kolmella tavalla” -tyylisen postauksen! 🙂

   Vastaa
 3. Pandi 21.06.2017

  Asu tosi kiva, mutta ruskea/beige laukku ei ehkä paras kaveri tuon punaisen ja sinisen kanssa. Esim. Valkoinen olisi mielestäni sopinut paremmin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.06.2017

   Kiitos kommentistasi 🙂 Totta, valkoinenkin olisi toiminut tässä kivasti 🙂

   Vastaa
 4. Katju 25.06.2017

  Erityisen ihana paita❤️ Ja toi laukku käy kivasti näiden vaatteiden kanssa, sulla on hyvä maku vaatteiden ja värien suhteen ja uskallat valita myöskin ne ei niin selvät/helpot yhdistelmät, joita muilla näkee jo tarpeeksi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2017

   Voi miten ihana kuulla <3 Jokainen tyylillään, kiva kuulla, että minun tyylini miellyttää 🙂 Ihanaa kesää!

   Vastaa