UUTUUSJUOMA KESÄÄN

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sherwoodin kanssa

Nyt kun kevät tekee viimein tuloaan, uskaltaa sitä jo pikkuhiljaa aloittaa tulevan kesän juhlien suunnittelun. Itse asiassa yhdet juhlat onkin jo tänä keväänä juhlittu, kun pääsimme yhteistyössä Sherwoodin kanssa järjestämään black & white -henkiset juhlat muutaman ihanan bloggaajakolleegani kanssa. Juomatarjoilusta vastasi siis Sherwood, joka on tänä keväänä lanseerannut uuden Sherwood Black Ciderin. Kyseessä on tumma omenasiideri, jonka lähes musta väri tulee paahdetuista maltaista.

Siiderit eivät ole lukeutuneet suosikkialkoholijuomiini sitten teinivuosien, sillä ne maistuvat omaan suuhuni usein turhan makeilta. Toki siidereitä on erilaisia ja joskus jos olen siiderin juonut, on se aina ollut kuiva omenasiideri. Tässä Sherwoodin uudessa Black Ciderissa on kuitenkin minua miellyttävä vahva ja täyteläinen omenan maku. Maku ei ole liian makea, vaikka jälkimaussa on maltaisuutta sekä hienoa karamellisuutta. Kauniit ja tyylikkäät lasipullot ovat myös huomionarvoinen asia. Tykkään erityisesti lasipulloista sekä pullojen tyylikkäästä mustankultaisesta etiketistä. Tällaisia pulloja mielellään laittaa esille pöydille, sillä ne voivat olla kauniina osana tyylikästä kattausta. Juoman lähes musta väri on erityinen ja uutta Suomen siiderihyllyssä. Tässä ehdottomasti yksi erinomainen juoma kesän eri juhliin ja illanviettoihin!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. mina 04.05.2017

  Mistä noit tähtipaukkuja saa??? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2017

   Tämä oli ostettu Stockan Herkusta uuden vuoden tienoilla.. En valitettavasti osaa sanoa onko heillä tällaisia koko ajan valikoimassa vai ainoastaan sesonkiaikaan. Mutta varmasti Stockalta osaavat neuvoa paremmin 🙂

   Vastaa
 2. Haidi 04.05.2017

  Kannattaa testata Bulmers ja Magners jos makeat siiderit ei uppoa. Täälläkin ne makeat litkut jäi sinne teinivuosiin, mutta etenkin bulmers on irkuissa elämisen jälkeen kyllä vakiintunut juomavalikoimaan 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2017

   Hei mahtavaa, kiitos paljon tiedosta! Täytyy testata 🙂

   Vastaa
 3. Aila 04.05.2017

  Todellakin,mistä noita tähtipaukkuja saa ostaa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2017

   Tämä tosiaan oli ostettu Stockan Herkusta uuden vuoden tienoilla viime vuonna.. En valitettavasti osaa sanoa onko heillä tällaisia tähtipaukkuja koko ajan valikoimassa vai ainoastaan sesonkiaikaan. Mutta varmasti Stockalta osaavat neuvoa paremmin, joten sieltä kannattaa tiedustella ?

   Vastaa
 4. Kesä 06.05.2017

  Moikka 🙂 voisitko kertoa kolleegoiden blogiosoitteet? Olen joskus aikoja sitten lukenut tummahiuksisen blogia, mutta en millään muista hänen nimeä tai blogia ?

  Vastaa
  • Nette 06.05.2017

   Vaikken olekaan Metti, niin vastaan silti, heh. Tummahiuksisen naisen blogi on Char and the city! Idealistan blogi kyseessä 🙂 valitettavasti en vaaleahiuksisen naisen blogista osaa sanoa.

   Vastaa
   • Metti Forssell 06.05.2017

    Kiitos Nette nopeasta reagoinnista, Char and the city tosiaan kyseessä 🙂 Toinen ihanainen, tuo vaaleatukkainen nainen on Milla, joka myöskin kirjoittaa Idealistalla blogiaan nimeltään Lack of Colour! 🙂

    Vastaa