NAISELLISTA JA KAUNISTA


*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Change Lingerien kanssa

Alusvaatteet ovat paljon muutakin kuin vain ”jotain” mitä laittaa vaatteiden alle. Kauniit alusvaatteet saavat kantajalleen hyvän ja itsevarman olon ja vaikuttavat  myös positiivisella tavalla koko ulkoiseen olemukseen. Olen aina suosinut kauniita ja naisellisia alusvaatteita, joten olin todella iloinen kun Change Lingerie halusi yhteistyöhön kanssani. Heiltä kun löytyy laadukkaita ja ihania alusvaatteita kaiken kokoisille naisille.

Laadun merkitys alusvaatteissa on korostunut itselleni vuosien varrella. Tärkeintä on löytää sopivan kokoiset alusvaatteet, jotka tuntuvat miellyttäviltä päällä sekä tukevat juuri oikeista kohdista. Täydellisesti istuvat alusvaatteet kun ovat täysin huomaamattomat, melkein kuin toinen iho. Naisen vartalo muuttuu lähes koko elämän ajan, joten eri kokoisia ja eri tarpeisiin sopivia alusvaatteita tarvitaan jatkuvasti uusia. Itselläni muun muassa raskaudet ja imetykset ovat muokanneet kroppaani ja esimerkiksi juuri rintaliivien kokoa.

Olin ollut ilmeisesti aika hukassa liivikokoni kanssa, sillä itse nappaamani ”normaali” kokoni osoittautui täysin vääräksi. Change Lingerien liikkeessä sain ammattimaista ja ystävällistä apua oikean rintaliivi- ja alusvaatekoon löytämiseksi. Ongelmani on ollut löytää ympärysmitaltaan pieni, mutta poveltaan suurehko koko. Ketjuliikkeissä kun kokovalikoima on valitettavan pieni, tulee monien ostettua jo pelkästään siitäkin syystä väärän kokoisia alusvaatteita. Suosittelen lämpimästi ja rohkeasti turvautumaan alusvaateliikkeessä ammattilaisen apuun. Change Lingerien nettisivuilta löytyy myös kätevä rintaliiviopas, joka laskee sinulle oikean rintaliivikokosi omien mittauksiesi perusteella.

Change Lingerien mallisto on täynnä toinen toistaan kauniimpia alusvaatteita. Heiltä löytyy paljon kauniin naisellisia ja pitsikoristeisia alusvaatteita mutta myös niitä tavallisempia, jokaisen naisen kaipaamia perusalusvaatteita. Omaksi suosikikseni nousi nämä uskomattoman kauniit, heleän turkoosin väriset pitsialusvaatteet. Mielestäni ne sopivat täydellisesti kesään. Pitsialusvaatteiden kanssa oiva valinta on kaunis valkoinen aamutakki, joka on ihana heittää päälle ensimmäiseksi aamulla.

Change Lingerie Morning gown

Change Lingerie Bra

Change Lingerie Panties

Photos: Niki Strbian

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Jutta 22.05.2017

  Ihan erityisen kauniita kuvia. Olet upea!

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.05.2017

   Voi kiitos niin paljon Jutta! <3 Vähän erilaisia kuvia tällä kertaa 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 22.05.2017

  Todella kaunis postaus 🙂 <3
  Kauniissa ja mukavissa alusvaatteissa tuntee aina olonsa itsevarmaksi!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.05.2017

   Ihan totta! Alusvaatteilla on todellakin merkitystä 🙂 Kiitos ihana kommentista! x

   Vastaa
 3. Heidi 22.05.2017

  Ompas kauniita ja tyylikkäitä kuvia! Olet upea kaikin puolin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.05.2017

   Kiitos tuhannesti Heidi <3 Vähän jännitti ottaa alusvaatekuvia, mutta minun ja Nikin yhteistyö kuvien ideoinnin ja toteutukseen suhteen onnistui mielestäni hienosti 🙂

   Vastaa
 4. Janette 23.05.2017

  Ompas tyylikkäitä ja hyvällä maulla toteutettuja kuvia!:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.05.2017

   Kiitos paljon Janette! <3 Minulla oli tarkka visio näiden kuvien suhteen (alusvaatekuvien kanssa kun täytyy olla tarkkana! ;)) ja Niki toteutti visioni upealla tavalla.

   Vastaa
 5. Linda 02.06.2017

  Onpa ihania kuvia ja kauniit alusvaatteet 🙂 Mistä muuten tuo peili on, joka näkyy taustalla?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.06.2017

   Kiitos paljon Linda! Peili on Laura Ashleyn! 🙂

   Vastaa