LILIA IS THREE, HURRAY!

Tänään vietettiin tämän pikku-ihanuuden 3-vuotis syntymäpäiviä. Kotiimme kokoontui muutamat sukulaiset ja lähimmät ystävät juhlistamaan prinsessaamme. Uskomatonta, että tyttäreni on jo 3-vuotias! Aika rientää ja pikkutyttöni ei enää olekaan niin pieni. Mihin se aika rientää? Liliasta on kasvanut osaava, huolehtiva, huomaavainen, tunteita rohkeasti näyttävä ja niin uskomattoman hauska tyttö. Hän naurattaa meitä päivittäin hullun hauskoilla jutuillaan ja oivalluksillaan. On liikuttavaa katsoa kuinka Lilia pitää myös huolta pikkuveljestään ja on aina opastamassa ja auttamassa häntä <3

Paljon onnea rakas Lilia, we love you to the moon and back <3

Today we celebrated my daughters third birthday, hurray! I can`t believe that my baby girl is already three! Unbelievable how fast time goes by. Lilia has grown to be a very skillful, considerate and extremely funny little girl. She is also the most amazing big sister to Lucas. She is always there to teach and help him. I`m so incredible proud of her. Happy birthday mommy`s little princess. I love to the moon and back! <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Marianne 07.05.2017

  Paljon onnea kauniille pikku prinsessalle 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.05.2017

   Kiitos paljon, prinsessa kiittää 🙂

   Vastaa
 2. Roosa 07.05.2017

  Ihanat kuvat ja niin söpö tyttö! Mikä on muuten Lilian toinen nimi? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.05.2017

   Kiitos paljon! Hänen toinen nimensä on Amelie 🙂

   Vastaa
 3. Sara 07.05.2017

  Paljon onnea synttärisankarille! Tyttäresi on kaunis ja Monsoonin(?) mekko mielettömän suloinen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.05.2017

   Kiitos paljon ja kyllä juurikin tuon merkin mekko! Sulla on hyvä silmä 🙂

   Vastaa
 4. Jenny 07.05.2017

  Ihanat kuvat ja onnea synttäriprinsessalle! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.05.2017

   Kiitos paljon Jenny! 🙂

   Vastaa