JUMPSUITS FOR EVERY OCCASION

 

Haalarit ovat tänä kesänä taas muodikkaampia kuin koskaan. Koska nyt trendinä on pukeutua päästä varpaisiin samaan kuosiin tai väriin on haalari erittäin helppo ja samalla muodikas vaihtoehto. Tykkään itse haalareista todella paljon, sillä ne ovat monikäyttöisiä ja asustamalla samasta haalarista saa sopivan moneen eri tilanteeseen. Jo esimerkiksi vaihtamalla matalat kengät korkoihin saa asuun välittömästi uudenlaisen ilmeen. Koruilla, laukuilla ja muilla asusteilla voi tuoda vielä mielenkiintoa ja tilanteeseen sopivaa lisäilmettä asukokonaisuuteen.

Keräsin teille muutamia omia suosikkejani eri tilanteisiin; arkipäivään, töihin ja juhliin. Kollaaseista löytyy paljon haalareita, jotka mielestäni sopivat myös hyvin kaikkiin näihin kolmeen tilanteeseen vain asustamalla haalarin jokaiseen tilanteeseen sopivalla tavalla.

From left to right

*Cortefiel

*Lost Ink

*Noisy May

*Even&Odd

*Even&Odd (also in black here)

*Vero Moda

From left to right

*Ralph Lauren

*Missquided

*Moss Copenhagen

*KIOMI

*Glamorous

From left to right

*Glamorous (also in blue here)

*Closet

*Missquided

*Neon Rose

*Part Two

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

 1. Marianne 25.05.2017

  Tänä kesänä olen ihan hulluna printteihin ja väreihin.
  Ihania haalariasuja olet valinnut 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa