FLOWER SUIT

 

Sand Flower Suit/ Tibi Top (budget version *here and *here)/ Ray Ban Sunglasses/ Chanel bag /Zara Shoes (similar *here)

 

Tässä viimein kunnon asukuvat kukkapuvusta, joka onkin jo muutamia kertoja Instan puolella vilahtanut. Asu oli minulla päällä viime viikolla Zalandon kesäjuhlissa ja instastoryn puolella sainkin valtavasti kyselyitä mistä kyseinen puku on hankittu. Puku on  jo noin kolme vuotta vanha ostos Sandilta ja täytyy myöntää, että tämä kukkaunelma on jo löytänyt itsenä monta kertaa kirppiskassista. Jostain syystä en sitten kuitenkaan ole ollut valmis siitä luopumaan ja hyvä niin! Kukkakuosi kun on taas vahvasti pinnalla ja nimenomaan tällaisissa kokoasuissa, kuten esimerkiksi jakkupuvuissa tai haalareissa.

Here are some pictures of that flower suit I worn last week at Zalando`s summer party. So many of you asked where the flower suit is from, and unfortunately, this suit is already about three years old and therefore not available anymore. Wearing flower prints from head to toe is a big trend again, so I`m glad I haven`t gotten ridden of this suit. Love the complete flower look but also like to combine just the flower blazer or -the pants with other pieces. Springy vibes are guaranteed when wearing flower prints! 

Pictures: Kaisa Turunen/ edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Anna 13.05.2017

  Näyttää hyvältä päälläsi. Itsekin olen tänä vuonna tykästynyt kukkakuoseihin pitkän tauon jälkeen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.05.2017

   Kiitos! Sama täällä – kukkakuosia päästä varpaisiin <3

   Vastaa