FLOWER JUMPSUIT

 

Massimo Dutti Jumpsuit/ Chanel Bag/ Louboutin Boots

Eiliseen postaukseen haalari-jatkumoa. Näissä kuvissa päälläni yksi kevään käytetyimmistä haalareistani, Massimo Duttin ihanan keväinen kukkahaalari. Kuvat on otettu itseasiassa jo noin kuukausi sitten kun osallistuin Marsaanan ja Elloksen yhdessä järjestämään lounastilaisuuteen. Paikka oli koristeltu puutarhatyyliseksi runsailla kukilla ja erilaisilla viherkasveilla, niin kauniin näköistä.

Koska haalarin printti on jo itsessään näyttävä ja värikäs sopii sen kanssa parhaiten ihan yksinkertaiset asusteet, tällä kertaa nahkatakki ja tavalliset mustat nilkkurit. Säiden lämmetessä sopii tämän kukkahaalarin pariksi esimerkiksi open-toe sandaalit tai trendikkäät matalat sandaalit. Lämpimiä säitä odotellessa!

Mukavaa helatorstaita kaikille! xx

Photos: Kaisa Turunen/ edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.