BOOLIT KESÄN JUHLIIN

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Boolit.fi kanssa

Muistatteko vielä bileitä, joissa juomatarjoiluna olisi ollut boolia? Niin, minunkin muistoni palaavat aina sinne teinivuosiin… Mutta voisiko booli olla tulevan kesän juhlien tarjoiltavana ja jopa vielä kauniina osana kesäistä kattaustasi?

Tällä kertaa pääsin yhteistyön merkeissä tekemään jotain aivan erilaista, mitä olen aikaisemmin tehnyt. Pääsin yhdessä boolit.fi kanssa toteuttamaan omien makumieltymyksieni mukaan nimikkoboolini tulevan kesän juhliin. Yleisesti boolit mielletään ehkä hieman vanhentuneeksi tarjoiltavaksi, mutta päästessäni seuraamaan boolien valmistusta tarkemmin tämän yhteistyön tiimoilta, voin täydellisesti kumota kaikki epäilykset vääriksi. En olisi voinut ajatellakaan miten inspiroivia, visuaalisesti upeita ja ennen kaikkea ihanan makuisia boolit voivatkaan olla!

 

Oma suosikkidrinkkini on raikas kesäjuoma, joka on hennosti makea, mutta samalla sopivan kirpsakka. Pääsin yhdessä baarimikon kanssa suunnittelemaan boolini, johon halusin kesäistä marjaisuutta sekä suosikki raaka-ainettani raparperia. Ihanan marjaisuuden booliin tuo Bols Strawberry, joka saa makunsa tuoreista mansikoista ja sitruksen aromeista. Tämä likööri sopii erinomaisesti juuri cocktaileihin. Raikkaan, hieman sitruksisen makunsa ansiosta, samppanja sopii hyvin yhteen mansikan maun kanssa. Tähän tarkoitukseen sopiikin loistavasti esimerkiksi Piper-Heidsieck samppanja. Lopputuloksena syntyi tämä ihanan raikas kesäinen booli, joka sopii täydelliseksi tarjoiltavaksi monenlaisiin juhliin. Esimerkiksi kesän ylioppilasjuhliin kaunis kesäinen booli olisi mielestäni täydellinen tarjoiltava.

Boolit.fi -sivustolta löytyy kuvissa näkyvä oma nimikkoboolini, Berrylicious. Sivustolta löytyy myös paljon muita, toinen toistaan inspiroivimpia booli-ideoita. Tämän lisäksi sivuilla on myös selkeät ohjeet boolien valmistukseen sekä tarkat raaka-aineiden- ja juomien määrät. Tämän kaiken lisäksi sivustolta löytyy myös videotutoriaaleja boolien valmistukseen, joissa vielä tarkemmin havainnollistetaan miten booleja valmistetaan. Kauniiden boolien valmistus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Minun nimikkoboolini valmistustutoriaalin pääset katsomaan tästä.

Miksi booli on hyvä valinta tarjoiltavaksi juhlissa?

– Booli on nopea valmistaa ja sitä voi tehdä kerralla isomman määrän.

– Booli on helppo toteuttaa omien makumieltymyksien mukaan. Esimerkiksi makeutta tai boolin vahvuutta on helppo säädellä omien mieltymysten mukaan.

– Booli on juoma, jota vieraat yleensä ottavat itse. Tällöin emännän/isännän ei tarvitse olla koko ajan huolehtimassa onko vierailla juomaa.

– Boolista voi tehdä kauniita drinkkejä ja valita boolin värin sopivaksi muun kattauksen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. sofi 27.05.2017

  Houkuttelevan näköinen boolilasi. Tota Vois käyttää vaikka häissä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.05.2017

   Tuo on todella hyvää ja sopii erinomaisesti erilaisiin kesän juhliin, myös ihanasti häihin <3

   Vastaa
 2. Mai 28.05.2017

  Tää postaus tuli kuin tilauksesta! Kesällä on niin monet juhlat tulossa että varmasti menee useampikin booli testaukseen 🙂

  Vastaa