MIETTEITÄ VANHEMMUUDESTA – VIDEO

 

Vaikka blogini pääsääntöisesti käsitteleekin muotia ja kauneutta olen pitkään halunnut toteuttaa blogissani myös täysin eriaiheista sisältöä. Minulta todella usein kysellään lapsiarjestani ja siihen liittyvistä asioista ja nyt halusin vastata tähän kysyntään. Tällä kertaa luvassa video, jossa keskitytään vanhemmuuteen, työ- ja lapsiarjen yhdistämisen haasteisiin sekä siihen aivan perus lapsiarkeen. Koska tietoisesti tuon näitä asioita blogissani esille suhteellisen harvoin, voi elämästäni saada ainoastaan blogin perusteella hieman vääristyneen kuvan. Kun todellisuudessa täällä ruudun toisella puolella eletään aivan normaalia lapsiarkea – elämäni ei todellakaan koostu vain erilaisista kuvauksista ja pr-lounaista 😀 Pyysinkin ystävääni Hannaa mukaan tähän videoon, sillä hän on pitkälti samassa tilanteessa kuin minä. Hänkin kun tekee bloggaajantyötä kotoa käsin pienten lasten kanssa. Olemme puhuneet videolla käsittelemistämme aiheista miljoonat kerrat kahdestaan ja nyt halusimme jakaa ajatuksiamme kamerankin edessä. Toivottavasti tykkäätte!

Olisi mahtavaa kuulla kommentiiboxissa mitä mieltä olitte videosta ja etenkin valitsemastamme aiheesta? Ehkäpä tunnistatte tai osaatte samaistua joihinkin meidän videolla kertomiin fiiliksiin?

Alan muuten nyt tekemään paljon erilaisia videoita blogiini, joten muistakaahan seurata minua myös youtubessa, niin saatte ensimmäisenä tiedon kun olen julkaissut uuden videon! Otan todella mielelläni vastaan myös ideoita uusille videoilleni, joten jos teillä on mitään toiveita tai ideoita niin kertokaahan kommenteissa! Kaunis kiitos ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! <3

Videoon pääsette tästä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

21 kommenttia

 1. sanniiiiis 23.04.2017

  Oon aika uusi lukija; aloin lukemaan sun blogia vasta muutama kuukausi sitten mutta oot ihan yksi mun lemppareista nykyään! Oon ite vasta 23, mutta musta on ihan parasta katsoa päivittäin instassa sun videoita teidän lapsista koska ne vaan saa mut nauramaan joka päivä. Niitä katellessa tulee aina semmonen olo että voi kumpa joskus oliskin niin onnekas että saa omia lapsia!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Voi miten ihana olet <3 Kiitos tuhannesti kauniista kommentistasi! 🙂

   Vastaa
 2. T 23.04.2017

  Mitä kynsilakkaa sulla on kynsissä videolla? Toi sävy on aivan täydellinen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Kiitos! Se on YSL.n uusi sävy ”82- Asphalt Grey” 🙂

   Vastaa
 3. Anna 23.04.2017

  Tosi kiva video, tehkää ihmeessä lisää samanlaisia!
  Itsellä juuri 4kk täyttävä bebe ja nyt jo naurattaa nuo ”miten erilailla toimin ekan ja tokan lapsen kanssa” -jutut. Tunnistan niin itseni!
  Olis hauska nähdä video/lukea miten teidän päivät oikeesti kuluu, siis päivärytmit, syömiset, blogijutskat jne, ihan tunti tunnilta.
  Lisäksi ihan muusta aiheesta, eli laukkuasioista olis kiva lukea lisää, esim mistä on paras ostaa eka chanelinsa. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Kiitos Anna! Kiva kuulla, että video miellytti 🙂 haha, toisen kanssa sitä kyllä tulee tehtyä asioita niin eri tavalla kuin ensimmäisen kanssa. Mutta se kuuluu asiaan 😀 Ja kiitos kivoista postausideoista!

   Vastaa
 4. Sanni 23.04.2017

  Mistä sun videolla näkyvä paita on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Se on H&M! 🙂

   Vastaa
 5. Biancaliini 23.04.2017

  Todella kiva video! Rehellinen, avoin, syvällinen ja pilke silmäkulmassa. 🙂

  En itse asiassa tajua, kuinka sulla ja Hannalla riittää virtaa tähän kaikkeen pikkulapsiarjen keskellä. Ja miten pystytte keskittymään -tai mulla ainakin lapset alkaa kiivetä pitkin seiniä jo siinä vaiheessa, kun vain puhun puhelimessa ;). Teette kaiken lisäksi vielä työnne hyvin ja lopputulos laadukas!

  Vastaa
  • Tuuli 24.04.2017

   Eikö tuossa videossa juuri mainittu, että puolisot auttavat aamupäivisin? Ja eikö Hannalla lapset ole hoidossa kuopusta lukuunottamatta? Järjestely- ja tahtokysymyksiä, jotka on bloggaajilla on ilmeisesti hallussa. Luulisin myös, että bloggajan työ on kuitenkin aika helppo yhdistää perhe-elämään, kun taas moni nuori äiti tekee työtä muualla kuin kotoa käsin. Yhtään siis väheksyttämättä bloggaajan ammattia, mutta mutta eihän se nyt vaikeimmista ja tärkeimmistä ammateistakaan ole. Joillakin nuoreilla äideillä on paljon haastavampaa.

   Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Ihana olet Biancaliini, kiitos niin paljon <3 Haha jostain sitä virtaa vain riittää, mutta tietysti on niitäkin aikoja kun pienetkin asiat tuntuvat raskailta. Nautin kuitenkin itse tästä työstä niin paljon, ettei se välillä edes tunnu työltä! 🙂 Saan siis työstänikin todella paljon energiaa 🙂

   Vastaa
 6. Petra 24.04.2017

  Tosi kiva video..yksi pieni ”häiriötekijä” oli kaikuva ääni, välillä tuntui etten saanut puheesta selvää kun ääni kaikui niin kovin..
  Mutta sisältö oli hyvä ja te kaks ihania <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Joo, totta! Huomasin tuo itsekin editointivaiheessa enkä saanut kaikumista kunnolla kontrolliin :/ Olisi pitänyt kuvata jossain muualla, sillä tuossa erkkerissa (ja muutenkin kun on todella iso huonekorkeus) niin se kaikuu. Minun täytyy hankkia mikrofoni, jotta ääni tallentuu paremmin videolle! 🙂

   Vastaa
 7. Tuuli 24.04.2017

  Mahtavaa että rupeat tekemään videoita kanavallesi lapsiarjen kiireiden keskellä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Kiitos paljon 🙂 Videoita on kiva tehdä. Vielä kun vähän saa sekä videoiden kuvaamiseen sekä editoimiseen kokemusta ja taitoa, alkaa homma sujumaan paremmin 🙂

   Vastaa
 8. Annu 24.04.2017

  Hei Metti. Mistä olet ostanut tuon kauniin paitasi?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Hei Annu! Se on H&M.ltä 🙂

   Vastaa
 9. Kirppu 25.04.2017

  Mahtava video. Tuosta kaikumisesta/epäselvyydestä olen samaa mieltä mutta sen pystyy varmaan helposti huomioimaan seuraavissa. Ihanaa kun kerrotte perhe-elämän haasteistakin, blogeista kun saa niin ruusuisen kuvan (mikä on ihan ymmärrettävää ja pitääkin olla positiivista!). Sitä vaan välillä omassa lapsiarjessa järjetön väsymys ja jaksamattomuus päällä ahdistuu kun kaikilla muilla tuntuu olevan niin ihanaa ja helppoa (vaikkei varmasti ole). Miettii, että miksi ei itse saa sitä arkea sujumaan…
  Tuli hymy huulille ja hyvä mieli kun teitä katseli ja kuunteli.
  Kysyisin myös, mikä kynsilakan merkki/sävy? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Kiitos paljon kommentistasi. Juu, ei se täälläkään aina ruusuilla tanssimista lasten kanssa ole 😀 Varsinkin tämän työn ja lapsiarjen yhdistäminen ei ole aina helppoa. Ja olen pahoillani tuosta kaikumisesta. Kuten tuossa aijempaan kommenttiin jo vastasinkin huonekorkeus+mikrofonin puuttuminen+ erkkeri ei ollut oikein hyvä yhdistelmä! Mutta hankin mikin, että seuraavassa videossa äänenlaatu olisi parempi 🙂

   Vastaa
 10. Sanni 26.04.2017

  Voi hyvä Luoja Metti, olet tuossa videossa kuin enkeli! Aivan täydellinen valo ja meikki ja kaikki! Ja tämän lapsiperhearjen keskellä! WHAT??? Itse ehdin hädin tuskin pestä hampaani ;D

  Vastaa
 11. Lotta 28.04.2017

  Ihanan fresh oot ??

  Vastaa