LOVE THEM SLIPPERS

Pic by Hanna Väyrynen

Eilisessä postauksessa saatoitte huomata jaloissani uudet pistokkaat. Guccin nahkaiset slipperisit olivat täsmäostos Pariisista. Olin silmäillyt kyseisiä kenkiä jo pitkään, mutten kuitenkaan ole uskalatanut vielä netistä tilata, sillä en ollut varma koosta tai siitä miten malli ylipäätään sopisi jalaani. Pariisissa kun pääsin kenkiä sovittamaan sain ilokseni huomata niiden sopivan jalkaani. Minun on nimittäin hieman vaikeaa löytää (kesä)kenkiä, jotka sopisivat jalkaani. Jalkani on kapea ja siro, mutta ikävät vaivaisenluut tuottavat ongelmia useimpien kenkämallien kanssa. Esimerkiksi ballerinoja en voi käyttää laisinkaan, sillä niissä yleensä sauma/reuna menee juuri vaivaisenluun kohdalta ja siksi painaa jalkaani todella ikävästi. Itselleni parhaiten sopii kenkämalli, joka menee kunnolla jalkapöydän päälle. Juurikin pistokkaat tai espadrillot sopivat esimerkiksi omaan jalkaani hyvin.

Paitsi, että pistokkaat istuvat jalkaani hyvin (ja pysyvät hyvin jalassa!) miellyttävät ne tietysti myös silmääni. Kenkä on laadukasta ja pehmeää nahkaa ja jalkapöytää koristaa ikoninen Guccin kuolain-yksityiskohta. Kyseessä on trendikenkä, joka on samalla klassinen ja ajaton. Guccin liikkeessä oli näitä samoja kenkiä myös vanhanroosan sävyssä, mutta ainoastaan karvayksityiskohdalla varustettuna. Nämä karvaversiot (ainakaan vielä) eivät mielytä minua, sillä niistä tulee itselleni liian aamutossu-fiilis. Jäänkin odottamaan josko Gucci jossain vaiheessa valmistaisi näitä roosanväriä pistokkaita ilman karvaa…

 

Find here:

Gucci

*Asos

*Topshop

*New Look

*Zign 

*Topshop

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

13 kommenttia

 1. Veera 01.04.2017

  On kyllä tyylikkäät ja käytännölliset kengät 🙂 minulla on vastaavat guccin mustat loaferit, jotka totesin viime kesänä loistaviksi kengiksi! Koko tosin ei niin true to size, olisi pitänyt ottaa 37,5 tai 37 kokoisena, normaali koko 38 minulla kengissä. .Mutta kun laittoi pohjallisen niin hyvät tuli 🙂
  Repetto kenkämerkiltä löytyy muuten laadukkaita ballerinoja, joissa saumakohta nousee pidemmälle jalkapöytää. Itseltäni löytyy mustat semmoiset, ostin aikoinaan Nina’sista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Kiitos 🙂 Sama juttu mulla näissä kengissä! Normi koko tosiaan mulla sellainen 37/37,5 mutta näistä kengistä sopivaoli 36,5! Ja kiitos vinkistä! Olenkin Repetton ballerinoja joskus kokeillut, mutta siitä tosiaan jo vuosia aikaa… Pitääpä tarkistaa uudelleen 🙂 Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa
   • Veera 01.04.2017

    Ja tuli myös mieleen H&M n premium quality malliston ballerinat. Yhdet mokkaiset, hieman Celine henkiset ballerinat, ovat juuri tuollaiset korkeammalle nousevat balleriinat ( odottavat minulla kaapissa kuivempia kelejä), samoin nahkaiset, hieman kapenevalla kärjellä olevat näyttivät aika kivoilta. 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.04.2017

     Kiitos tiedosta 🙂 Voi kun kesäkenkäkelit tulisivat nopeasti! 🙂

     Vastaa
 2. Adele 01.04.2017

  Kivoja postauksia :), mutta kieliasuun olisi syyyä kiinnittää hieman huomiota…

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2017

   Kiitos! 🙂

   Vastaa
 3. Enni 02.04.2017

  Minua pistää silmään useat kirjoitusvirheet. Etkö voisi oikolukea kirjoittamaasi tekstiä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2017

   Nämä kirjoitusvirheet menevät kyllä väsymyksen ja sairastelusta toipumisen piikkiin… pahoittelut!

   Vastaa
 4. Janita 02.04.2017

  Mitä mieltä oot off shoulder paidoista? Osaatko sanoa, kannattaako ostaa vai onko se jo out of fashion?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2017

   No nyt ne ovat olleet muodissa jo pari vuotta 🙂 Luulen, että isoin ”villitys” hellittää kyllä jossain vaiheessa, mutta tässä trendissä on mielestäni myös jotain klassista ja ajatonta 🙂

   Vastaa
 5. Elina 03.04.2017

  Itse ostin kesakengiksi Stuart Weitzmanin chic flat ballerinat joissa reuna nousee myos vahan ylemmas mutta muuten kenka on juurikin kapea kuten omalle jalalle sopii. Mutta parhaat kesakengat on kylla sopot soludoksen espadrillet joita ostan joka kesalle uuden parin. Kauhean kauaa ne ei kesta, niin suuri on melki ymparivuotinen kulutus 🙂

  Vastaa
 6. Jonna 03.04.2017

  Voisitko tehdä postauksen missä kerrot eri laukkujen hyvistä ja huonoista puolista rehellisesti, esim materiaali, koko, malli jne. Kengistä vastaava postaus olisi myös kiva. Kengistä kiinnostaisi tietää mitkä merkkikengät ovat pysyneet laadukkaina pidemmän käytönkin jälkeen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.04.2017

   Kiitos ehdotuksesta! Voin toteuttaa 🙂

   Vastaa