Käsilaukkuarvostelu

Kaikki pidempään blogiani seuranneet tietävätkin minun olevan aikamoinen crazy bag lady. Lievästi sanottuna pidän siis käsilaukuista! 😀 Eräs lukija heitti taannoin postauksen kommenttikenttään hyvän idean kun pyysi, että esittelisin omia käsilaukkujani ja arvioisin niitä. Minusta idea oli loistava, sillä olette usein toivoneet postauksia käsilaukuista. Toivottavasti tykkäätte aiheesta ja saatte samalla apua mahdollisiin kysymyksiinne, mikäli joku näistä käsilaukuista on ostoslistallasi! Jos olen unohtanut jotain tärkeää tai teillä herää kysymyksiä laukuista, kommentoikaa ihmeessä. Vastaan enemmän kuin mielelläni kaikkiin kysymyksiinne <3

Céline Mini Luggage Bag

Milloin hankittu? Loppuvuonna 2014.

Hyvät puolet? Laukku on tilava ja jämäkkä. Tämä Céline on toiminut erinomaisesti arkikäytössä, sillä laukku on iso ja sinne saa mahdutettua pienen omaisuuden. Tykkään myös siitä miltä laukku näyttää eli laukun design miellyttää silmääni.

Huonot puolet? Menettänyt hieman muotoansa vuosien varrella. Johtuu varmaankin siitä, että olen tosiaan raahannut kassissa painavia asioita, kuten esimerkiksi läppäriä lähes päivittäin. Tätä ei tosin huomaa laukkua kantaessa, mutta silloin kun laukku on paikallaan ja tyhjillään sivut saattavat vähän lörpöttää.

Ostaisitko uudestaan? Kyllä!

Chanel 2.55 Douple Flap bag, Large

Milloin hankittu? Syksyllä 2015.

Hyvät puolet? Kaunis ja ajaton klassikkolaukku, jossa on upea design. Beigen ja kullan yhdistelmä on ihanan naisellinen ja raikas. Laukku on todella laadukasta cavier-nahkaa, joka kestää erinomaisesti käyttöä ja kulutusta. Cavier-nahkaa on myös äärimmäisen helppo puhdistaa (esim. wet wipesit toimivat hyvin!), jos laukkuun tulee jotain likaa.

Huonot puolet? Jos jotain täytyy sanoa, hihnan pituus on itselleni aavistuksen liian pitkä crossbody-laukuksi. Siksi käytänkin tätä yleensä vain olalla. Pienten lasten kanssa puuhaillessa on kuitenkin hyvä, että laukku on mahdollista laittaa crossbodyksi.

Ostaisitko uudestaan? Kyllä!

Gucci Dionysus, Small

Milloin ostettu? Kesällä 2016.

Hyvät puolet? Tykkään hurjasti siitä miltä laukku näyttää. Tuo Guccin ruskea klassikkoprintti ei ole koskaan näyttänyt niin hyvältä kuin nyt. Mokkaiset yksityiskohdat, mielenkiintoinen lukko sekä mustanhopea hihna tekevät laukusta vielä astetta kauniimman ja nuorekkaamman. Laukkua voi huoletta käyttää murehtimatta siitä, että se kuluisi huononnäköiseksi. Laukku on tilava pikkulaukuksi.

Huonot puolet? Tuntuu, että monet ajattelevat, että tämä laukku on nyt vain hetkellisesti tosi in, mutta kohta taas out. Itse näen tässä laukussa kuitenkin paljon klassisuutta ja ajattomuutta ja uskon vahvasti, että laukku tulee pysymään minulla käytössä vielä pitkään. Jos jokin huono puoli pitää sanoa laukun hihna on liian lyhyt käytettäväksi cross-bodyna.

Ostaisitko uudelleen? Kyllä!

Chloé Drew Bag, Small

Milloin hankittu? Syksy 2015.

Hyvät puolet? Laukku on todella tilava pikkulaukku, jossa on täydellisen mittainen hihna. Erinomainen arkilaukku. Tykkään erityisesti laukun harmaanruskeasta väristä, joka on helppo yhdistää erilaisiin asuihin.

Huonot puolet? En ole enää hurjan ihastunut laukun designiin. Se on jotenkin omaan silmääni tylsä. Vaikka tykkäänkin laukun väristä ja kultaisista yksityiskohdista, se ”jokin” puuttuu. Laukku sopii hyvin arkilaukuksi, mutta ei mielestäni juhlaan.

Ostaisitko uudelleen? Luultavasti en.

 

Chanel 2.55 Double Flap Bag, Medium

Milloin hankittu? Keväällä 2014.

Hyvät puolet? Upea design, laadukas ja kestävä materiaali, hyvä koko, kauniit yksityiskohdat ja todella monikäyttöinen. Tässä muutamia laukun hyviä puolia, jotka tulivat ensimmäisenä mieleen. Olen käyttänyt tätä laukkua lähes päivittäin jo noin kolmen vuden ajan eikä kulutusta näy lainkaan. Laukku on laadukasta caviar-nahkaa, joka todella kestää jatkuvaa käyttöä. Laukku sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ajaton ja klassinen malli, joka on aina muodikas. Jos minun pitäisi valita yksi designerlaukku loppuelämäkseni, se olisi tämä.

Huonot puolet? Korkea hinta. Toisaalta tämä laukku maksaa itsensä takaisin vuosien varrella. Yleisesti Chanelin laukuissa tietysti harmittaa se, että hinnat vain nousevat ja nousevat vuosi toisensa jälkeen. Alle kymmenen vuotta sitten tämän laukun sai vielä reilusti yli puolet halvemmalla kuin tänä päivänä.

Ostaisistko uudestaan? Ehdottomasti!

Louis Vuitton Cappuccine MM

Milloin ostettu? Kesällä 2015.

Hyvät puolet? Täydellinen väri ja kaunis design. Erittäin laadukas materiaali, joka kestää hyvin kulutusta. Eye-catcher laukku <3

Huonot puolet? Isoon kokoonsa nähden ei kovin tilava. Esimerkiksi Chloén Drew Bagiin mahtuu suurinpiirtein saman verran tavaraan kuin tähän. Laukkua pitää roikuttaa käsivarressa, joka ei aina ole kätevää kahden pienen lapsen kanssa.

Ostaisitko uudestaan? Luultavasti.

Valentino Glam Lock Bag, Small

Milloin ostettu? Kesä 2016.

Hyvät puolet? Olin pitkään etsinyt pientä valkoista laukkua ennen kuin ostin tämän Valentinon laukun viime kesänä. Tykkään valtavasti sen samaan aikaan pehmeän ja raikkaan valkoisen sävystä. En halunnut vitivalkoista enkä kermanvalkoista laukkua,  mutta tämä on juuri täydellisesti siltä väliltä. Myöskin ketjun ja metalliyksityiskohtien värisävy miellyttää. Metallinsävy on jotain kultaisen ja hopean väliltä.

Huonot puolet? Pehmeä valkoinen nahka on hieman arka, joten laukkua käyttäessä pitää olla varovainen. Metalliset niitit (jotka jatkuvat laukun takapuolelle asti) saattavat välillä ”painaa” ikävästi ihoa vasten. Sen tuntee varsinkin silloin kun kesällä on päällä vain jokin ohut kesävaate.

Ostaisitko uudestaan? Luultavasti.

Louis Vuitton Alma GM

Milloin ostettu? Loppuvuodesta 2012.

Hyvät puolet? Laukku kestää todella hyvin käyttöä. Naisellinen ja kauniin kiiltävä materiaali kestää hyvin myös kulutusta. Isoon laukkuun mahtuu hyvin tavaraa. Tykkään myös laukun epätavallisesta väristä.

Huonot puolet? Vähän jäykkä käytössä. Tässä myöskin sama ”ongelma” kuin minulla muissakin käsivarsilaukuissa. Tällä hetkellä pienten lasten kanssa on paljon helpompaa käyttää crossbody-malleja tai laukkuja, joissa on pitkä hihna.

Ostaisitko uudelleen? Luultavasti en. Malli ei enää ole niin in kuin joskus aikaisemmin. Toisaalta voihan olla, että tämäkin tulee vuosien päästä taas uudelleen suosioon.

Saint Laurent Suede Tassel Bag

Milloin hankittu? Kevät 2015.

Hyvät puolet? Laukku miellyttää silmääni erityisen paljon. Ruskea mokka ja kultaiset yksityiskohdat luovat täydellisen kokonaisuuden. Tämä pikkulaukku on ihana valinta kesän valkoisten pitsien ja farkkujen kaveriksi.

Huonot puolet? Mokka materiaalina on hieman arka käytössä, mutta laukun tummanruskea väri antaa paljon anteeksi. En tiedä onko tämä huono puoli, mutta olen huomannut, että laukun käyttö on minulla ajoittunut aika pitkälti ainoastaan kesään. Toisaalta taas mielestäni kaikkia laukkuja ei tarvitsekaan käytää ihan koko aikaa. Jotkut laukut ovat enemmän ns. talvilaukkuja kun taas toiset sopivat paremmin kesään.

Ostaisitko uudestaan? Kyllä.

(…tulipas muuten vähän ikävä tuota kuvan raskausmasua <3 Tuntuu, että raskaudesta on jo ikuisuus, vaikka todellisuudessa siitä on vasta reilu puoli vuotta. Aika menee niin nopeasti, huh…)

Chanel Boy Bag, New Medium

Milloin hankittu? Loppuvuosi 2015.

Hyvät puolet? Rakastan laukun designia. Klassisten Chaneleiden ohella boy-malli on mielestäni kivaa vaihtelua. Tämä laukku sopii ehdottomasti mallinsa ja kokonasa puolesta enemmän arkikäyttöön. Tuo punainen väri on yksi laukun parhaimmista puolista, rakastan <3

Huonot puolet? Eipä oikeastaan ole. Laukku on todella tilava ns. pikkulaukuksi. Hinta on aika suolainen, joten sanotaan se huonoksi puoleksi.

Ostaisitko uudestaan? Ehdottomasti!

Louis Vuitton Louise Clutch

Milloin hankittu? Syksy 2012.

Hyvät puolet? Kaunis iltalaukku. Mikä tällaiselle kultafriikille sopisi paremmin kuin täysin kultainen iltalaukku? Olen käyttänyt tätä clutchia paljon eri  iltatilaisuuksissa.

Huonot puolet? Eipä oikeastaan ole. Joskus tuntuu, että olisi helpompaa jos laukussa olisi hihna. Toisaalta hihna ei mielestäni sopisi tähän ollenkaan, joten en tiedä lasketaanko sitä huonoksi puoleksi, hah.

Ostaisitko uudestaan? Kyllä.

Hermes Birkin Bag

Milloin hankittu? Kesällä 2016.

Hyvät puolet? Birkin… do I have to say more? 😉 Laukussa on uniikki design ja upea väri. Laadukas materiaali ja huolitellut kauniit yksityiskohdat. Tykkään, että laukku on todella uniikki eikä sitä tule juurikaan kaduilla vastaan.

Huonot puolet? Tähän en kyllä osaa sanoa mitään…

Ostaisitko uudelleen? Kyllä!

Chanel Bag (…en tiedä mallin nimeä, shame on me!)

Milloin ostettu? Kevät 2017

Hyvät puolet? Kaunis design kaikin puolin. Rakastan laukun mustaa kiiltonahkapintaa sekä hopeisia yksityiskohtia. Vähän rokimpi laukku , joka kuitenkin sopii erilaisiin asukokonaisuuksiin. Hihnan pituus on täydellinen!

Huonot puolet? Laukkuun ei mahdu paljon tavaraa, mutta olennaisimmat kuitenkin.

Ostaisitko uudelleen? Oi kyllä!

Most of the pics: Niki Strbian 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

53 kommenttia

 1. Have an Ice Day 11.04.2017

  Tämä oli kiva yhteenveto laukuistasi, hyvien ja huonojen puolien maininta plussaa jos joku miettii juuri tämän laukun ostoa. Pitääpä kopioida itsellekin tällainen plussat ja miinukset postaus.
  Eikö Chanelin laukuissa 2.55 ole se Reissue malli eikä Flapbag http://stylefrizz.com/200712/short-history-of-the-famous-chanel-255-bag/

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiva kuulla, että postaus miellytti 🙂 Tässä ajattelin juuri nimenomaan listata + ja – sen vuoksi, että siitä olisi apua lukijoille, jotka mahdollisesti miettivät jonkin laukun ostoa.
   Nuo minun 2.55 Chanelit ovat douple flap bageja 🙂

   Vastaa
   • CC 01.04.2019

    Nuo sinun laukut eivät ole Chanelin 2.55 malleja. Ne ovat ”Timeless Classic”, tai ihan vaan” Classic” Chanelin laukkuja. Niissä on se CC lukko. 2.55 malli on ihan eri laukku, siinä on mm. Ihan toisenlainen lukko sekä ketju.

    Vastaa
 2. Siiri Kiviharju 11.04.2017

  Aivan ihana postaus. Tosi mielenkiintoinen, koska varmasti monelle (ainakin itselle) merkkilaukun ostaminen on tosi iso päätös! Tykkäsin, että olit listannut huonoja ja hyviä puolia ja etenkin kohdasta ”ostaisitko uudellee?”, koska se kertoo jo paljon laukusta! 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos Siiri! Tosi kiva kuulla, että pidit postauksesta 🙂

   Vastaa
 3. Jonna 11.04.2017

  Tosi kiva postaus! 🙂 Mukavaa, että toteutit tämän 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Jes mahtavaa! Kiitos paljon Jonna 🙂

   Vastaa
 4. Kristiina 11.04.2017

  Todella mielenkiintoinen postaus! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos paljon, tosi kiva kuulla! 🙂

   Vastaa
 5. Jenna 11.04.2017

  Super kiva postaus!

  Ps. Jos sun Alma kaipaa jossain vaiheessa uutta kotia niin ota yhteyttä! Ostaisin sen mielelläni!

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Ihana kuulla, että pidit postauksesta 🙂 Ja pidetään mielessä jos joskus Almasta luopuisin…

   Vastaa
 6. S 11.04.2017

  Tää oli itselleni tosi hyödyllistä luettavaa. Kiitos siis toteutuksesta! Meiltä löytyykin muutamia samoja laukkuja. Hauska huomata, että itselläni on niistä tosi samoja mielipiteitä. Minulla on esimerkiksi tuo Dionysus, hankin sen about vuosi sitten ja tuntuu että rakastan sitä päivä päivältä vaan enemmän 😀 kun hankin sen, tuntui että moni vähän ihmetteli mun valintaa, mutta omaan silmään se on tosi klassinen.
  Ja Valentinon rockstud on myös maailman suloisin, mutta oon huomannut että esim kynsillä nahkaan ”sohimista” täytyy varoa tuon kanssa.. :/
  Mukavaa viikkoa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Jee, ihana kuulla, että postaus oli mieluinen ja hyödyllinen 🙂 Totta moni saattaa ajatella, että Dionysus on vaan ns. ”ohimenevä” laukku, koska se on nyt niin suuresti pinnalla. Mutta niin kuin tekstissäkin sanoin on se omaan silmääni kauniin klassinen <3 Kiva, että siellä ruudun toisella puolella ollaan samaa mieltä 🙂

   Vastaa
 7. Juuli 11.04.2017

  Kiva postaus ?
  Olen itse haaveillut Hermesin Birkin laukkua Chanelien ja Louis Vuittoneitten seuraksi olisiko sinulla antaa vinkkejä mistä kannattaisi tätä laukkua lähteä tavoittelemaan, olen käsittänyt että tätä ei Hermesin nettikaupassa ole saatavilla.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos! Hermesin Birkiniä ei tosiaan saa nettikaupoista ja täytyy käydä todella hyvä tuuri jos sellaisen sattuisi joskus saamaan jostain heidän liikkeestään. Jonostuslista on lähes ainoa mahdollisuus mikäli olen ymmärtänyt oikein… Itse en edes rehellisesti sanottuna tiedä miten mieheni on saanut tämän laukun käsiinsä, sillä hän on halunut pitää asian minulta salassa. Ei suostu paljastamaan lähteitään, ei millään 😀

   Vastaa
 8. -H 11.04.2017

  Upea kokoelma, kaikki laukkusi ovat sopivan erilaisia. Todella kivasti toteutettu postaus 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos tuhannesti! Ihana kuulla, että postaus miellytti!

   Vastaa
 9. Jenna 11.04.2017

  Ihana postaus. On sulla ihania aarteita. Missä säilytät laukut ja hoidatko nahkaa jtk?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Säilytän laukkuja milloin missäkin. Yleensä eteisessä tuoleilla roikkuu ne laukut, joita käytän juuri sillä hetkellä. Sitten välillä vien niitä vaatehuoneen hyllyille säilöön. Laukkujani en hoida mitenkään. Ainoastaan tuolle Saint Laurentin mokkalaukulle olen suihkaissut mokkakengille tarkoitettua kosteudensuojaa. Muita laukkujani en ole suojannut mitenkään…

   Vastaa
 10. Marianne 11.04.2017

  Huippu kiva postaus ja miten upeita laukkuja sinulla on! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiva, että pidit siitä 🙂 Kiitos xx

   Vastaa
 11. V 11.04.2017

  Ah, tuo Birkin ❤️ Olisi kiva kuulla, jonotitko laukkua vai saitko sen suoraan myymälästä sen kummemmin odottamatta? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Niimpä <3 Kiitos! Minä en itseasiassa edes tiedä miten mieheni on saanut laukun käsiinsä… ainoastaan suostui kertomaan, että "suhteilla"… 😀

   Vastaa
 12. Pirjo Väänänen 11.04.2017

  Kiitos postauksesta☺️Olen toukokuussa menossa Lontooseen ja tarkoituksena ostaa ensimmäinen luxus laukku. Valentinon rockstud houkuttaa eniten, mutta pitääpä vielä miettiä tuota materiaalia sekä ehkä poiketa myös quccin liikkeessä koska myös täällä dionysus miellyttää silmä koko aika enemmän ja enemmän. Ihanaa pääsiäisviikkoa sinulle Metti☺️

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos! 🙂 Tuota Valentinon Rockstudia löytyy (jos oikein muistan) erilaisilla nahoilla, eli kannattaa ainakin käydä liikkeessä kysymässä mikäli laukku kiinnostaa. Onhan se tosi kaunis kyllä! Ihanaa Lontoon reissua sinulle <3

   Vastaa
 13. Vmmm 11.04.2017

  Todella kiva postaus, kiitos! Ja edellisen postauksen asu jälleen aivan mahtava, tulisipa jo kesä ja saisi laittaa valkoiset housut officeen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Ihana kuulla, että pidit siitä <3 Kiitos paljon!

   Vastaa
 14. Johanna 12.04.2017

  Tosi kiva postaus! Ovatko kaikki laukut olleet harkittuja ostoksia vai onko joitakin tullut ostettua myös ihan heräteostoksina? Milloin olet ostanut ensimmäisen ”kalliimman” laukkusi? Ps. Käsilaukkuarvostelu on yhdyssana 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Voi hitsi, google kertoi siis mulle väärin kun väitti että erikseen kirjoitetaan 😀

   Ensimmäisen kalliimman laukun taisin ostaa joskus lukioaikoina. Sitä ennen lainasin (lue: otin lainaan kertomatta) äidin merkkilaukkuja… Äiti ei ollut aina iloinen 😀

   Vastaa
 15. Elli 12.04.2017

  Ja vielä Birkinistä. Mikä koko sinulla on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Minulla on 30cm. 🙂

   Vastaa
 16. Jennifer 12.04.2017

  Vau mikä laukkukokoelma <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos <3

   Vastaa
 17. Kati 12.04.2017

  Ovatpa todella kauniita! Mutta siinä on jo pienen asunnon hinta, laukuissa. Se on itselleni jotenkin täysin ylitsepääsemättömän hassua ja tavatonta, vaikka kaikesta kauniista ja laadukkaasta pukeutumisen saralla pidänkin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos. Olet ihan oikeassa enkä siksi lähde tätä mitenkään puolustelemaan 😀 Ajattelen kuitenkin, että merkkilaukut säilyttävät arvonsa (ja jotkut jopa nousevat hieman arvossa vuosien varrella) ja sen vuoksi eivät ole se kaikista täysin turhin ostos.. 🙂

   Vastaa
 18. Eve 12.04.2017

  Celinen laukku mun ehdoton suosikki!! Hermesin laukku myös näyttävä ja kivan raikkaan värinen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Celine on ihana ja olenkin käyttänyt sitä hurjasti viime vuosien aikana! 🙂

   Vastaa
 19. Johanna 12.04.2017

  Kiva postaus laukuista. Kaipaisin postauksiin aina myös hintoja. Olisi mielenkiintoista tietää, minkä hintaisia ovat ennen kuin jatkaa tuotteen haaveilua pidemmälle. Kolmen harrastusikäisen lapsen perheessä, kun rahaa menee muuhunkin kuin äidin haaveilemiin laukkuihin/kauniisiin vaatteisiin. Kiitos blogista ja monipuolisista aiheista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kiitos kovasti! 🙂 Hinnat olen jättänyt ihan tarkoituksella mainitsematta, mutta ne löytyvät aika helposti netistä mikäli hinnat kiinnostavat 🙂

   Vastaa
 20. pauliina 13.04.2017

  Todella hyvä postaus ja tarpeellinen! Koska noh, ainahan uusi laukku on mielessä/haaveena ja kiva saada käyttäjän kokemusta. Kuitenkin kyseessä sellainen hankinta, että olettaa että, se on ikuinen seuralainen. Joten tälläisellä ”arvostelulla” saa vähän omat ajatukset kokoon että, mikä on se seuraava hankinta tarve ja kohde.

  Edelleen kyllä hehkutan vielä blogin visuaalista toteutusta. ???❤

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kiitos paljon ystävällisestä kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, että ajattelet blogistani näin! xx

   Vastaa
 21. Emma 13.04.2017

  Kiva postaus, varmasti hyödyllinen monille! Ja halusin vain sellaisen mainita, että nuo sun Chanel bagit ovat nimeltään ”timeless classic” . Chanelin 2.55 on laukku josta löytyy mademoiselle lukko. Timeless classic taas on Karl Lagerfeltin luoma laukku 80-luvulla jolla on juuri tuo tunnettu CC! Tämä on kuitenkin yleinen harhaluulo joten I don’t blame you 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kiitos Emma! Hienoa, että sinulta löytyi tällainen tieto – kiitos kun jaoit! 🙂

   Vastaa
 22. Essi 13.04.2017

  Ihana kirjoitus laukuistasi 🙂 Suosikkejani ovat ehdottomasti Birkin ja YSL:n mokkainen laukku. Itseltäni löytyy tuo YSL:n samainen laukku mustassa nahassa krokotiilikuviolla. En huomannut kommenteissa aiemmin korjausta, mutta käsilaukkuarvostelu on yhdyssana. Olen ihan kamala oikeinkirjoitushaukka, pahoitteluni 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kiitos Essi 🙂 Se musta krokotiilikuvioinen on myös aivan i h a n a <3 Ja kuten tuolla aikaisemmin jo kirjoitinkin, että nopea googletus ilmeisesti antoi minulle väärää infoa tämän yhdyssanaan liittyen.. itse kun en ollut varma 😀

   Vastaa
 23. Fanny 14.04.2017

  Minua kiinnostaa tietää, että valitsetko laukun perusteella korusi värit? Osassa kun on hopean väriset lukot ja osassa kulta. Haittaako sinua värien sotkeminen keskenään? Vihkisormuksesi taitavat olla valkokultaisia, haittaako sinua pitää niiden kanssa laukkua jossa on keltakultainen remmi? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Moikka Fanny! Itseäni ei haittaa ollenkaan tuo kultaisen/hopean yhdistely. Itseasiassa mielestäni on freesiä, jos yhdistelee vähän erilaisia juttuja keskenään eikä aina tarvi olla niin matchy matchy 🙂

   Vastaa
 24. Jenna 15.04.2017

  Mulla on yksi ainut laukku ja joitain kangaskasseja.

  Vastaa
 25. Julia 20.04.2017

  Ah mikä kokoelma! Ottaisin itselle kyllä jokaisen. Monipuolinen, klassikoita mutta myös muutama piristys. Voi kun olisi joskus itselläkin varaa tollaisiin! Lottovoittoa odotellessa, hehheh 😀

  Vastaa
 26. Ida 13.05.2017

  Moikka! Tiedätkö mikä on tuon punaisen chanelin virallinen väri? Se on täydellinen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.05.2017

   Moikka! En valitettavasti tiedä… Se ei nimittäin ole todella kirkaspunainen vaan astetta tummempi kirkkaanpunainen 🙂 Toivottavasti vähän googlettelemalla löydät 🙂

   Vastaa
 27. Anna 18.04.2018

  Olipa ihania laukkuja! Chanelit mielestäni kauneimpia. Ja tietty Birkin on ihana, vaikkei noin räväkkä väri ehkä mielestäni tee sille parasta oikeutta. Ois tosi kiva kuulla joltain jolla aito Birkin, että kauanko jonotti tai miten sai ( mutta ei tietty Suomessa montaa sellaista lyyliä löydy 😉 ). No, laukut on vaan laukkuja… Mutta kyllä ne vaan piristää päivää. Olisi samoin kiva nähdä blogissasi myös esim. kelloistasi postaus.

  Vastaa
 28. Piko 24.11.2018

  Vinkiksi Birkiniä haaveileville: luotettava mutta kallis vintage-liike Pariisissa on Collector Square, mitä melkein vastapäätä on Hermèsin Sevrès sivuliike, missä voi koettaa onneaan uuden saamiseksi. Paikka on henkeäsalpaava ja palvelu uskomatonta, mutta laukun saa vain satumaisella tuurilla. Collector Squarella onnistuu helpommin, mutta hinta voi olla korkeampikin kuin uusien. Ei myöskään välttämättä tarvitse matkustaa, eläköön verkkokauppa ja posti.

  Vastaa