KAISLIKOSSA

 

Massimo Dutti Jumpsuit

Ray Ban Sunglasses

Zara Shoes

En voi kieltää, etteikö muutama ärräpää olisi pyörinut mielessäni kun katsoin tänään aamulla ikkunasta ulos. LUNTA?! Vielä muutama päivä sitten oli uskomattoman keväistä, mutta nyt ikkunasta näkyy taas talvinen maisema. Ei jaksaisi uskoa todeksi…

Pompataan kuitenkin takatalvesta näiden lämpimien kuvien johdattelemana takaisin keväisempiin fiiliksiin. Kävimme Nikin kanssa muutama päivä sitten kuvaamassa Lammassaaressa Viikissä. En ollut aikaisemmin siellä vieraillut, mutta menen kyllä ihan varmasti sinne vielä uudestaan. Paikka oli kerrassaan hurmaava ja ihanan rauhallinen. Joku kaunis kevätsunnuntai suuntaamme koko perheen voimin tuonne retkeilmään. Tällä kertaa halusin kuitenkin hypätä kaislojen keskelle kauniit muotikuvat mielessäni. Minulla oli tarkka visio siitä millaisia kuvia halusin ja Niki toteutti visioni mitä täydellisimmin. Valitsin päälleni khakivihreä haalarin, joka sopi mielestäni aivan täydellisesti tähän miljööseen. Vähän safarihenkeä vaikka kaislikossa ollaankin, hah! Mitä mieltä te olette lookista?

Jos muuten siellä ruudun toisella puolella on minun lisäkseni muitakin haalari-intoilijoita, suosittelen lämpimästi katsastamaan Massimo Duttin nykyisen malliston. Heidän haalarit ovat paitsi todella kauniita, niissä on myös todella hyvät mallit! Mitat riittävät myös hieman pidempiraajaisillekin! Iso suositus <3

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Ella 13.04.2017

  Aivan ihania kuvia ja kaunis sinä!<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kiitos kovasti Ella! <3

   Vastaa
 2. Aurora 13.04.2017

  Moikka, huomasin Hannan instastoriesin kautta, että sulla on tollanen johto joka menee sun kamerasta läppäriin ja ilmeisesti sen kautta pystyt näkemään miltä video näyttää samalla kun kuvaat videota? 🙂 voisitko kertoa hieman enemmän, että mikä tämä johto on ja onko sulla läppärissä joku ohjelma sitä varten? Kiitos! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Joo! Eli asensin tietokoneelle ohjelman (tämä tuli Canonin kameran mukana enkä tiedä saako näitä erikseen?), jolla pystyn katselemaan videokuvaa samalla kun kuvaan sitä. Tuo piuha on sama piuha, jolla siirrän kuvia kamerasta koneelle. 🙂

   Vastaa
 3. J 13.04.2017

  Hei, pakko kysyä kun näin sun instastoryssa täydellisen valkoisen tason/kaapin, että mistä se mahtaa olla peräisin? Oli nimittäin aivan ihana ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Apua, nyt en yhtään tiedä mitä kaappia tarjoitat? 😀 Makkaripostausta on tulossa pian!

   Vastaa
 4. Minttu 14.04.2017

  Upeita kuvia! Mistä muuten olet hankkinut nuo kuvissa näkyvät korvikset?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kiitos Minttu! Korvikset ovat todella vanha ostos enkä rehellisesti enää muista mistä ne ovat… 😀 So sorry!

   Vastaa