DUBAI BRUNCH OUTFIT

Zara Clothes

Hermés Birkin

Tänään aamiasta nauttiessani ajattelin taannoista Dubain matkaamme ja muistin, että minulla on vielä jakamatta muutamat asukuvat reissultamme. Siemaillessani kahvia mieleeni juolahti yksi Dubaissa nauttimamme taivaallisen hyvä brunssi. Ehkä osalle teistä ovatkin tuttuja nuo Dubain legendaariset perjantaibrunssit?

Suuntasimme siis loman toiseksi viimeisenä päivänä lähihotelliin perjantaibrunssille. Perjantai on maassa lepopäivä, jolloin on yleistä, että mennään nauttimaan hotelliin tai ravintolaan pitkä brunssi. Tämä on kyllä ehdottomasti kokemus, jota voin lämpimästi suositella ihan jokaiselle tuohon maahan matkaavalle. Brunssikokemus on nimittäin ihan mieletön ja kuten tämän maa tapoihin kuuluu, vähän överi 😀

Koska tapasimme Abu Dhabissa asuvat ystävämme brunssilla, kamera pysyi visusti laukussa koko ruokailumme ajan. Juuri ennen lähtöä nappasimme kuitenkin muutamat kuvat asustani aulassa. Nyt jälkeenpäin harmittaa hieman, etten ottanut edes muutamaa kuvaa ruoista, sillä ne todella olivat näkemisen arvoisia. No muistossani ne säilyvät silti 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 kommenttia

 1. Marianne 10.04.2017

  Todella kaunis – Jotenkin niin täydellinen Dubai look 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos paljon Marianne! 🙂

   Vastaa
 2. Amanda 10.04.2017

  Ihana asu! ? Missä hotellissa olitte brunssilla ja minkä hintaisia brunssit ovat arvioltasi Dubaissa, olen itse lähdössä muutaman päivän kuluttua Dubaihin, olisi kiva saada vinkkejä sinne! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitti! En just nyt muista hotellin nimeä, mutta selvitän ja palaan asiaan 🙂 Muistaakseni brunssi oli jotain 120€ luokkaa…

   Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Nyt löytyi oikea hotelli eli Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah! 🙂

   Vastaa
 3. Jade 11.04.2017

  Upeat kuvat, tämä laukku ja varsinkin sen väri sopii juuri niin täydellisesti valkoisiin housuihin ja tähän puseroon ja juurikin Dubai look! Rakkautta ensisilmäyksellä ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiitos paljon Jade! Mäkin tykkään 🙂 Erityisen ihastunut oon uudestaan näihin mun about 4-5 vuotta vanhoihin Zaran housuihin… Tässä voikin todeta, että kyllä ketjuliikkeistäkin löytyy näitä klassisempia vaatteita, jotka säilyvät vaatekaapissa pidempäänkin 🙂

   Vastaa
 4. Jennifer 11.04.2017

  Ihana asu! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Kiva, että pidät – kiitos paljon <3

   Vastaa
 5. Iida 12.04.2017

  Heippa! laitoinkin jo sulle Instagrammissa viestiä tuosta brunssista kun kuvailit sitä stooriin, että minkähän niminen brunssipaikka oli kyseessä? 🙂 Voisi itse suunnata sinne kohta tulevalla reissullamme!

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.04.2017

   Moikka! Voi anteeksi, mulla on mennyt tämä kokonaan ohi! Kuten kirjoitin tuossa aikaisemmassakin kommentissa, että en juuri nyt muista brunssipaikan/hotellin nimeä, mutta tarkistan sen ja palaan 🙂

   Vastaa
   • Elli 14.04.2017

    Uskoakaseni hotelli on Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah?:-)

    Vastaa
    • Metti Forssell 14.04.2017

     Kyllä! Kiitos 😀

     Vastaa
 6. Omppu 14.04.2017

  Kannattaa ottaa selvää etukäteen maiden suosituksista. Emiraateissa, kuten yleensäkin Arabimaissa pitää olkapäät ja polvet olla peitettyinä.
  Varsinkin Dubaissa näkyy paljon turisteita, jotka eivät tätä kunnioita, ikävää se on joka tapauksessa.
  Maassa maan tavalla.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Kyllä! Tästä olinkin tietoinen 🙂 Minulla oli hartiahuivi aina mukana jos minulla oli hihaton yläosa (kuten esim. näissä kuvissa) Otin sen ainoastaan pois hetkeksi kun nappasimme kuvat, mutta tosiaan aina ravintoloissa, kauppakeskuksissa yms. pidin huolen siitä että olkapäät ja polvet olivat peitettyinä 🙂 Haluan ehdottomasti aina kunnioittaa maan kulttuuria. Dubaissa tosin näkyi todella paljon paljasta olkapäätä ja turistit saattoivat kierrellä kauppakeskuksia minishortseissa… En itse kulkisi niin, mutta uskon, että siellä paikalliset ovat tottuneet näkemään turisteja milloin missäkin asuissa 🙂

   Vastaa
 7. Essi 14.04.2017

  Kaunis asu ja tuo laukku tuo kivasti juuri väriä! Vaikka voisi kuvitella, että noin värikäs laukku ei ole tyylikäs, noin tuo sopii juuri hyvin kesään ja piristykseksi klassisiimpinki asuihin. 🙂 Toivoisin kuitenkin asukuvissa enemmän läheltä otettuja kuvia. Tai siis koko kuvia asusta, mutta ei noin kaukaa otettuja kaikki…

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2017

   Mielestäni värikäs voi ehdottomasti olla tyylikäs! Itse olen ihan hurmioissa tuosta laukun väristä ja juuri niin kuin sanoitkin tuo kivaa piristystä asuun 🙂 Jos olet seurannut blogiani yhtään pidempään voit huomata, että lähes jokaisessa asupostauksessa on aina kuvia myös lähempää. Nämä kuvat olivat poikkeus, koska nappasimme ne niin nopeasti ennen lähtöämme. Mutta kiitos kuitenkin palautteesta 🙂

   Vastaa