COMFY & STYLISH

 

Leveät, liehuvat lahkeet lukeutuvat yhdeksi kevään suosikkitrendeistä. Kuinka mukavat, ja samalla äärimmäisen muodikkaat, tällaiset housut ovatkaan. Tykkään! Ihastuttavia ovat niin yksiväriset kuin kuosillesit housut. Kukkaprintti on suosikkini mutta olen lämmennyt myös monille paisley-kuoseille. Liehuvien lahkeiden muodikkaat mitat vaihtelevat culottespituudesta aina nilkka- ja täysmittaan. Tällaiset housut ovat ehdotomasti kevään ostoslistallani. Leveiden lahkeiden kaveriksi toivoisin vielä löytäväni samaa sävyä tai printtiä olevan topin tai bleiserin. Olen nimittäin hurjan ihastunut samaa sävyä/printtiä oleviin kokoasuihin ja jumpsuiteihin. Päästä varpaisiin samalla sävyllä, jes!

Wide, flowy pants are definitely one of my favourite trends for this spring. How comfy and chic at the same time! I`m in love with those easy basic pants as much as those beautiful and bold flower prints. Different lenghts are all in style (culottes, ankle, full-length) so you can just pick whichever suits you the best. My favourite is the full-length, as it makes your legs look even longer! Love how I can combine these kind of pants with just a basic tee for a everyday look or with a fancier top or blazer to create a perfect look for evening. I`m  hoping to find a matching top and pants combo. It would be perfect for spring and summer!

 

Find here:

1. *Glamorous

2. Zara

3. Zara

4. *Ellos

5. Zara

6. *Designers Remix

Photo of me: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Lotta 25.04.2017

  Hei
  Kokoasun metsästys täälläkin. Hakusessa paita ja samalla (kukkakuosilla) lyhyehkö hame. Mitä hakusanaa suosittelet? Kokoasulla tulee vastaan vain haalareita..?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Hmm, nyt pistit pahan 😀 Matching top & skirt?

   Vastaa
  • Adl 25.04.2017

   Kokeile hakusanalla two piece! Eli siis two piece dress/two piece top and skirt ja näin edelleen:)

   Vastaa
   • Metti Forssell 26.04.2017

    Hei tällä hakusanalla varmaan löytyy! Kiitos kun autoit! 🙂

    Vastaa
 2. Anni 25.04.2017

  Heippa! Scotch and Soda, aina ihania yhdistelmia, ja hintakin ihan sopiva.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.04.2017

   Hei mahtavaa, kiitos todella paljon vinkistä! 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 26.04.2017

  Printti kuvioiset leveä lahkeiset ovat kyllä ihan must tänä kevät/kesänä 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.04.2017

   Yep! Sellaiset on pakko löytää! 😀

   Vastaa
 4. S 27.04.2017

  Yksi postausidea sinulle olisi kuvia kotona valmistetusta brunssista ja miksei reseptejäkin niistä 🙂

  Vastaa