5 x KOSMETIIKKASUOSIKIT

 

Huomasin, etten ole pitkään aikaan tehnyt kosmetiikkatuotteisiin liittyvää postausta ja nyt on korkea aika korjata tämä vääryys. Saan paljon kosmetiikkatuotteita testiin blogin kautta, mutta ainoastaan pieni osa niistä jää minulla jokapäiväiseen käyttöön, saatika nousee suosikiksi. Tässä kuitenkin muutamia tuotteita, joita käytän tällä hetkellä paljon ja joita voin lämpimästi suositella teillekin!

Vichy Idéalia Peeling Kasvovesi

En ollut koskaan kuullutkaan tällaisesta tuotteesta ennen kuin sellainen esiteltiin minulle reilu kuukausi sitten. Kyseessä on Vichyn nestemäinen uutuustuote, joka kasvoveden tapaisesti levitetään iholle iltaisin. Tuote yön aikana kuorii ihoa kevyesti  ja siloittaa ihon pintarakennetta. Aamulla iho tuntuu pehmeältä ja kuulaalta. Koska tuote kuorii ihoa yön aikana tehokkaasti, suositellaan aamuisin iholle levitettävän kasvojenhoitotuotetta joka sisältää suojakertoimen.

Itselläni on herkka iho ja monet hellävaraisetkin kasvohoidot ovat itselleni liian rajuja. Monille kun kasvohoito on rentouttava ja kasvoja puhdistava kokemus, itselläni iho menee usein vain huonompaan kuntoon. Onneksi sain kuitenkin käsiini tämän Vichyn uutuustuoteen, joka toimiin minun iholleni hyvin. Tuote kun hellävaraisesti kuorii ihoani yöllä ilman minkäänlaisia ihoaärsyttäviä hankausliikkeitä. Love it!

 Lancome – Matte Shaker Nestemäiset huulipunat

Ihana kevään uutuustuote huulille! Nämä nestemäiset huulipunat antavat huulille upean mattalopputuloksen. Tuote tuntuu todella miellyttävältä sekä kestää huulilla äärimmäisen hyvin. Lisäplussaa tuote saa sen uudenlaisesta sivellinosasta, joka mahdollistaa entistä tarkemman ja pehmeämmän levityksen. Lancomen matta huulipunia löytyy seitsemässä eri sävyssä aina pirteistä oransseista klassisiin punaisiin.

MAC – Mineralize Skinfinish korostuspuuteri

Tämä highlighter on näkynyt meikkivideoillanikin useampaan otteeseen ja olen sitä tainnut insta-storiessanikin hehkuttaa. Tuote antaa kauniin kiiltävän ja hennosti persikkaisen korostuksen kasvoille. Itse suosin puuterimaisia highlightereita nestemäisten sijaan. Ne levittyvät tasaisemmin kasvoille ja lopputulos on kauniin kevyt. Vaikka tuotetta käytänkin pääsääntöisesti vain kasvojen korostamiseen voi sitä aivan yhtä hyvin sivellä myös luomille lisähehkua antamaan.

Balmuir Vartalotuotteet

Balmuir varmasti tunnetaan parhaiten heidän upeista kaulahuiveista, päähineistä ja sisustustuotteistaan, mutta tällä kertaa haluan nostaa esille merkin ihastuttavat kosmetiikkatuotteet. Sain heiltä kokeiluun erilaisia ihonhoitotuotteita (mm. käsirasvoja, vartalorasvoja, suihkugeelejä) ja ihastuin niihin täysin! Rasvat levittyvät iholle helposti, tuntuvat miellyttävältä iholla – ja mikä parasta, tuoksu on mitä hurmaavin! Meadow on suosikkini! Lisäplussaa tuotteet saavat niiden kauniista pakkauksista. Tällaista käsirasvapurkkia mielellään esittelee kylpyhuoneessa tai yöpöydällään. Tässä ihastuttava lahjaidea äitienpäivää silmällä pitäen <3

YSL – Rouge Pur Couture huulipunat

Toinen hekutuksen arvoinen huulituote. Vaikka kyseessä ei varsinaisesti olekaan uutuustuote, haluan nostaa esiin YSL.n Rouge Pur Couture huulipunat. Kyseessä on erittäin kosteuttava huulipuna, joka tuntuu kuin toiselta iholta huulilla. Vaikka hinta vähän kirpaisee, suosittelen silti tutustumaan tuotteeseen. Huulipunasarjasta löytyy paljon erilaisia intensiivisiä savyjä, joiden joukosta varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Johanna 20.04.2017

  Todella kauniita kuvia tässä postauksessa, ihania piristyksiä arkeen <3 Käytkö kosmetologilla jossakin kasvohoidoissa tai vastaavissa? Sulla taitaa olla iho aika hyvä luonnostaan? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2017

   Kiitos paljon Johanna! 🙂 En käy juuri ollenkaan. Kuten tekstissä kirjoitinkin yleensä kasvohoitojen seurauksena (jostain ihmeen syystä?) ihoni menee yleensä vain huonompaan suuntaan… Mutta kyllä, minulla on luonnostaan todella hyvä iho ja olen äärimmäisen kiitollinen siitä <3

   Vastaa
 2. Susu 20.04.2017

  Kiitos vinkeistä! Minullakin on herkkä iho joten pitää laittaa muistiin tuo kuorinta 🙂 onkohan tästä postauksesta unohtunut merkintä, että tuotteet on saatu / kyseessä on kaupallinen yhteistyö?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2017

   Kannattaa kyllä kokeilla tätä Vichyn tuotetta. Se on suunniteltu niin, että se soveltuu hyvin myös herkkäihoisille. Kuten tekstissä kirjoitinkin olen saanut nämä tuotteet blogin kautta, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole kaupallinen yhteistyö 🙂 Kiitos kuitenkin huomautuksesta 🙂

   Vastaa
 3. Anna 20.04.2017

  Kiitos Balmuir-käsivoidevinkistä!!! Olen myös ihastunut YSL:n Rouge Pur Coutureen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2017

   Ne on ihan huippu punia! 🙂 Love them!

   Vastaa
 4. Marianne 21.04.2017

  Ihana postaus 🙂
  Itsekkin tykkään YSL:n Rouge Pur Couture punista!!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.04.2017

   Kiitos xx Nuo huulipunat ovat p a r h a i t a! <3

   Vastaa
 5. Mia 22.04.2017

  Mikähän mac:n sivellin tuossa kuvassa on? Näyttää just passelilta tuon tuotteen levitykseen 🙂

  Vastaa