12 X PÄÄSIÄISKUVA

 

Pääsiäisemme on sujunut mukavissa ja todella rauhallisissa merkeissä. Toisin kuin muina pyhinä, pääsiäisenä meillä ei ole koskaan ollut mitään tiettyjä perinteitä joiden mukaan menisimme vuodesta toiseen. Päinvastoin, pääsiäisenä otetaan normaalia rennommin ja nautitaan juuri siitä kun ei ole mitään suunniteltua. Tällä kertaa pääsiäiseemme on kuulunut perheen ja sukulaisten kanssa yhdessäoloa, jalkapalloa, rentoja kävelylenkkejä ja ulkoilua sekä paljon lepäämistä. Huomenna taas otetaan ihana arki avosylin vastaan akut ladattuina <3

Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on ollut mukava ja rentouttava pääsiäinen! Palataan <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Faijahommia 17.04.2017

  Ei yhtään kuvaa lauantain pelistä?!
  Olisi ollut taidekuvien paikka, kun matsissa sato lunta. #vainsuomifutisjutut 😀
  Onnea vielä Miklulle sopparista tätä kautta! Itse sytyin erittäin paljon!
  https://faijahommia.fi/

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2017

   Monen monta kertaa kamera on ollut peleissä mukana, sillä olisi kiva näyttää jotain kuvia täällä bloginkin puolella. Kun kuitenkin usein olen peleissä lasten kanssa yksin, kuvien ottaminen siinä samalla on mahdotonta 😀 Ja kiitos – välitän Miklulle onnittelut! Aurinkoista kevättä sinne!

   Vastaa