10 X RANDOM FACTS ABOUT ME

 

Huomenta! Pieni muutoksen tuulahdus blogiin, sillä tästä päivästä lähtien alan kirjoittamaan blogitekstejäni myös englanniksi. Olen saanut ajan mittaan paljon pyyntöjä siitä, josko voisin kirjoittaa blogiani myöskin englanniksi, jotta ulkomaalaiset lukijat voisivat kuvien lisäksi saada hieman enemmän irti myös postauksien sisällöstä. Nyt sitten vihdoin ja viimein päätin, että nyt olisi sopiva aika aloittaa. Vaikka tekstien kirjoittaminen kahdella kielellä tulee viemään hitusen enemmän aikaa, uskon vahvasti, että se tulee olemaan kaiken vaivan arvoista.

Tämän viikon päivitykset päätin aloittaa 10 x randomit faktat itsestäni –postauksella. En ole tehnyt tällaista postausta pitkään aikaan vaikka erilaiset listaukset ovatkin varsin tykättyjä postauksia blogissani!

Good morning everyone! From this day on, I`ll be writing my blog also in English. Yay! So many of you have been asking about translations in the past, so I thought it would be about time to write my blog also in English. I`m so incredibly happy that I have foreign readers as well, so I hope this way all of you can enjoy my blog contents even more! <3 I`ll start this weeks` posts by telling 10 random facts about me. I`ve done similar posts in the pasts and they have seemed popular. Have a great new week!

1. Kahvin ja veden ohella yksi lempijuomistani on Cokis Zero. Vaikka en yleisesti tykkää limuista tai muista makeista juomista, Cokis Zeroon olen hieman koukussa.

I love Coke Zero. Although I don`t like lemonades or other sweet drinks in general, Coke Zero has a special place in my heart.

2. Pidän puhelintani usein äänettömällä ja siitä syystä minua on joskus vaikea saada kiinni. Monia ärsyttää tapani, mutta halaun itse olla vastuussa siitä milloin olen tavoitettavissa ja milloin en. Esimerkiksi työntekoni on paljon tehokkaampaa tai lasten kanssa leikkiminen miellyttävämpää, jos puhelin ei koko ajan soi. Sopivan tullen hetken soitan takaisin.

My phone is often on mute, so it can sometimes be quite difficult to get in touch with me. Some people find this annoying but I like to control when I can be reached and when not. When I have time, I`ll call back. 

3. Olen tosi hyvä muistamaan nimiä, mutta äärimmäisen huono numeroita. Miten voi olla? Muistan aina hyvin kaikkien tapaamani ihmisten nimet, mutta esimerkiksi omien lapsieni sosiaaliturvatunnuksia en muista vieläkään ulkoa.

I`m very good at remembering names but terrible at remembering numbers. How is this possible?! I always remeber people`s names but for example I cant remember my kids` social security numbers even thought I have practiced a lot!

4. Frendit tv-sarjasta löytyy repliikki lähes jokaiseen hetkeen ja elämäntilanteeseen, joita heitänkin usein ilmoille, sillä osaan lähestulkoon jokaisen repliikin kyseisestä sarjasta. Paras tv-sarja ever.

Friends is the best tv-show in the history. I have watched all the episode countless times and I know all the lines by heart.

5. Pidän hiuksiani lähes aina auki, mutta ensimmäisenä kun tulen kotiin laitan hiukset kiinni. En voi sietää pitkiä hiuksia roikkumassa kasvoilla.

When I`m out I let my hair always run free. But when I`m home, my hair is always on a ponytail or bun. I can’t stand long hair on my face. 

6. Vaikka olenkin päässyt eroon mustavalkoisuudestani vuosien varrella, nauravat ystäväni edelleen minulle kun kuulemma aina vihaan tai rakastan asioita. He ovatkin oikeassa, sillä lähes aina suustani tulee ”rakastan tätä pastaa” tai ”vihaan tällaisia housuja”. Ilmeisesti minulle lausahdus ”tämä pasta on ihan hyvää” on liian pliisu ja asioita täytyy aina joko vihata tai rakastaa 😀

I use words ”love” & ”hate” quite much. I either LOVE the pasta or I HATE it… Why can`t I just say ”I like…” 😀

7. Olen todella extempore-ihminen ja innostun asioista nopeasti. Joskus minua turhauttaa ihmiset ympärilläni, jotka eivät osaa tehdä päätöksiä nopeasti.

I`m a very extempore person and I get excited about things quite fast. Sometimes I feel frustraited when other people around me don’t act the same way. 

8. Olen maljakko-hamstraaja. Rakastan tuoreita kukkia ja minulta löytyy kotoa varmasti lähemmäs parikymmentä erilaista maljakkoa kukille. (haha, tässähän tuli muuten taas tämä rakastan-ilmaus… En vain tykkää kukista vaan rakastan! haha. :D)

I hoard vases. I love fresh flowers at home and have about twenty different vases for them. (by the way, here came the word love again.. I don’t just like fresh flowers, I loooove them 😉 hah.)

9. Minulla on ollut ripsien pidennytkset jo viiden vuoden ajan. Koen ne äärimmäisen helpoksi lasten kanssa kun aikaa meikkaamiseen ei ole samalla tavalla kuin ennen. Ripsivärin laitto on ollut itselleni aina se ikävin meikkaamisen vaihe ja sen vuoksi hankinkin ripsienpidennytkset aikanaan. Nyt arkimeikkiin ei mene muutamaa minuttia kauempaa, ihanaa!

I have had eyelash extensions for about five years now and I can`t imagine taking them off any time soon. It is so nice that applying my everyday makeup takes about two minutes. I have always hated applying mascara, which is the main reason I got those eyelash extensions in the first place.

10. Aijon salaa ostaa meille kotiin mehupuristimen. Kesällä haluan aloittaa jokaisen aamun itsetehdyllä inkiväärishotilla! Salaa siksi, että mieheni mielestä jaksan tehdä näitä shotteja tasan yhden viikon, jonka jälkeen innostus lopahtaa. Todistan hänet vääräksi! 😀

I will secretly buy a juicer. I want to start my mornings with freshly squeezed ginger shots! Secretly, because my husband thinks I will use the juicer for a week and then forget about it. I`ll prove him wrong! 😀

All Saints Leather Jacket / Gina Tricot Knit (*gifted) / Acne Jeans / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Zara Boots

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Marianne 24.04.2017

  Huippu kiva postaus 🙂
  Haha niin samastuin tuohon Frendit – elämäntilanteet faktaan 😀
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2017

   Kiitos! haha Frendeistä voi aina lohkasta jotain 😀

   Vastaa
 2. Janina 26.04.2017

  Hei! Hae äkkiä Verkkokaupasta Philipsin Advanced mehupuristin! Ihan paras??? Ja siellä on joku tarjouskin nyt. Oma jääkiekkoilijamieheni on jopa hurahtanut näihin joten ehkä säkin saat Miklun innostumaan! ?

  Vastaa
 3. Silvia 28.04.2017

  Finally your blog is also in English! Love your flawless style, I’m really into the north Europe fashion style, quite strange actually since I’m from Italy hahaha. Ciao!

  Vastaa
 4. Ani Frei 28.04.2017

  Tosi kiva postaus! Oli kiva oppia uusia asioita susta 🙂
  Osaan niin samaistua tohon puhelin-kohtaan!!
  ”…halaun itse olla vastuussa siitä milloin olen tavoitettavissa ja milloin en.”
  Word!

  http://www.anifrei.com

  Vastaa