TAKE ME BACK TO THE BEACH

 

My bikini`s find here!

(also love this swimsuit from the same brand)

Suljen silmäni ja kuvittelen olevani vielä Dubain rannalla. Kuuma ilma, auringonpaiste ja meren kohina. What more do you need? Viikon loma meni ohi vähän turhankin nopeasti ja olisin voinut jäädä Dubain maisemiin vielä toiseksikin viikoksi. Varsinkin kun sääennuste tälle viikolle näytti perinteisempää Dubain ilmaa eli 40 astetta ja auringonpaistetta. Kuten aikaisemmassa postauksessa kirjoitinkin kävi meillä harmittavan huono tuuri säiden suhteen kun tosiaan vain muutamana päivänä paistoi aurinko. No aina ei voi mennä kaikki nappiin ja säistää huolimatta meillä oli ihana loma. Kiitos perheen ja ystävien <3

Nyt uusi viikko käyntiin ja tämä maanantai alkaakin heti työjuttuja hoitamalla. Ihanaa kun kun tuo aurinko näyttää paistavan sitten ainakin täällä Helsingissä 🙂 Ihanaa viikkoa kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Pia 27.03.2017

  Oot U P E A !!

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Kiitos paljon Pia!! <3

   Vastaa