SUOSIKKI YLÄOSIA KEVÄÄSEEN

1. *Ivy & Oak

2. *Glamorous

3. *Club Monaco

4. *Pull & Bear

5. *Esprit

6. *Dorothy Perkins

7. *Miss Selfridge

8. *Asos

9. *Vero Moda

Blogiani aktiivisesti seuraavilta ei ole voinut jäädä huomaamatta syvä ihastukseni kevään röyhelöihin, rusetteihin ja hempeisiin värisävyihin. Tuntuu, että kaikki röyhelöiset, olkapäät paljastavat ja vyötäröltäsolmittavat yläosat huutavat nimeäni. Vaaleansininen ja vaaleanpunainen ei ole myöskään koskaan näyttänyt näin hyvältä omaan silmääni. Kauluspaita, joko ihan basic tai röyhelöillä varustettu, tulee varmasti olemaan yksi kevään käytetyimmistä ylöosistani.

Ihastustani syventää näiden yläosien monikäyttöisyys. Ostan yleensä monia samantyylisiä vaatteita jos koen, että niitä pystyn käyttämään monella eri tavalla monessa eri tilanteessa. Yläpuolle kollaasiin olenkin kerännyt teille omia ylöosasuosikkejani nettikauppojen valikoimasta. Voisin kotiuttaa näistä ihastuttavista topeista ihan jokaisen.

Esimerkkeja, miten käyttää ylöosakollaasin toppeja:

  • Puvunhousujen tai bleiserin alla työkäytössä. Kuinka hyvältä näyttäisi esimerkiksi kollaasin vaaleansiniset yläosat valkoisten tai mustien väljien housujen kanssa toimistolla? Vaaleansininen tai vaaleanpunainen antaa mukavasti väriä työpukeutumiseen olematta kuitenkaan liian raju.
  • Farkkujen kanssa arkena. Röyhelöpaita on ihastuttava ja siisti valinta kaupungille esimerkiksi farkkujen kanssa.
  • Kesällä shortien kanssa. Täydellinen rento kesälook on taattu kun yhdistät shortsien pariksi kauniin yläosan. Esimerkiksi vaaleanpunainen ja farkunsininen on unelma yhdistelmä.
  • Hameen kanssa illalliselle. Kuinka hyvältä näyttäisi esimerkiksi kollaasin valkoiset yläosat mustan nahkahameen kanssa illallisella? Asukokonaisuuteen vielä kultaiset korut and you are good to go!

1. *Asos

2. *Asos

3. Alexander McQueen

4. Topshop

5. *Asos

6.*Asos

 Yläosaasi on nyt myös helppo ”tuunata” lisäämällä vyötärölle paksu vyö. Kauluspaidan kanssa ehdoton suosikkini on korsettimainen vyö, joka tuo yksinkertaiseen asuun muodikkaan lisän. Korsettitoppeja näkyi Pariisissa joka puolella kun muodin huippuosaajat olivat kietoneet vyötärölleen paksuja vöitä mitä erikoisempien yhdistelmien kanssa. Tavallisempi nahkainen vyö näyttää myös erityisen hyältä kevyen takin tai bleiserin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.