SISUSTUSTAULUILLA UUTTA ILMETTÄ LASTENHUONEESEEN

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa

Kun Lilia syntyi halusimme etsiä sopivan valokuvaajan ikuistamaan ihania kuvia pienestä vauvastamme. Päätös oli mitä parhain, sillä saimme muistoksi mitä upeimpia kuvia tuosta suloisesta pienestä ihmeestämme. Yksi suosikkikuvani viikon vanhasta Liliasta päätyi jopa tauluksikin asti, mutta hieman häpeillen täytyy myöntää, ettei tuo taulu ole vielä tähänkään päivään asti päätynyt seinälle. Jotenkin kuva on yksistään tuntunut hieman hassulta isolla seinällä ja olen kaivannut sen kaveriksi sitä ”jotain”. Mielessäni olin luonut idean kuvakollaasista, jossa Lilian vauvakuva saisi seurakseen muita pienempiä tauluja. Desenio teki visiostani totta, kun pääsin tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Heillä on laaja valikoima edullisia, mutta laadukkaita sisustustauluja, joita voi helposti ostaa netistä. Desenion valikoimasta löytyy toinen toistaan upeampia kuvia ja kirjoituksia, joiden avulla saa luotua uutta piristävää ilmettä kodin sisustukseen.

Nyt kun kuvat ovat vihdoin seinällä en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Se on juuri sellainen millaiseksi olin sen pääni sisällä kuvitellutkin. Kollaasi on mielestäni todella suloinen sekä äärimmäisen tyttömäinen – juuri niin kuin halusin. Taulut sopivat mitä täydellisemmin pikkuprinsessan huoneeseen.

Olin yllättynyt miten näillä muutamalla pienillä taululla sai ihan valtavasti uutta ilmettä lastenhuoneeseen. Deseniolta löytyy myös suuri määrä muunkin aiheisia julisteita, jotka sopivat esimerkiksi olohuoneen tai makuhuoneen sisustusta piristämään. Ihastuin erityisesti näihin muoti-aiheisiin julisteisiin, joista muutaman itse asiassa laitoin itsekin tilaukseen. Oli myös kiva huomata, että Desenion sivuilta saa julisteiden lisäksi tilattua samalla niihin sopivat kehykset. Helpottaa hurjasti kun ei tarvitse erikseen lähteä sopivia kehyksiä ostamaan.

Nyt sinulla onkin erinomainen tilaisuus tilata Desenion julisteita ja kehyksiä kotisi ilmettä piristämään. Alekoodilla mettiforssell saat 25% alennuksen kaikista julisteista (lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita, mm. Kate Moss, Tove Frank, Foto Factory). Alekoodi on ainoastaan voimassa 28.3-30.3.2017 joten kannattaa toimia nopeasti. Mukavia shoppailuhetkiä! 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Salla 28.03.2017

  Ihanan näköinen! Haluan ehdottomasti tilata omaan makuuhuoneeseen muutamia tauluja. Kiitos inspiraatiosta <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Kiitos, munkin mielestä lopputulos oli suloisen tyttömäinen 🙂 Deseniolla on kyllä aivan ihania tauluja <3

   Vastaa