RESORT LOOK

 

 

Zara Top, Pants (old) & Heels

Zara Earrings

Hermes Bracelet

Louis Vuitton Clutch

Leveät lahkeet = rakastan! Kukkaprintti = rakastan! Kultaiset asusteet = rakastan! Tässä yksi loman asukokonaisuuksista, josta tykkään hirmuisesti. Kukkatoppi on ihanan ilmava ja kesäinen. Tykkään erityisesti sen leikkauksesta ja siitä, että toinen käsi on paljaana ja toisella puolella on pitkä röyhelöinen hiha. Nuo valkoiset leveät housut puolestaan tuovat kokonaisuuteen ihanaa kesäistä raikkautta ja kultaiset asusteet viimeistelevät lookin. Mitä mieltä sinä olet tästä resort-lookista?

Photos: Hanna Väyrynen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 kommenttia

 1. Kicki 29.03.2017

  Amazing loooook so fresh! Mun on pakko saada toi toppi! ? Ihanaa kun kesä tulee!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.03.2017

   Kiitos paljon! 🙂 Toi on ihana, kannattaa hankkia! 😉

   Vastaa
 2. Tuula 29.03.2017

  Niin henkäyksen kevyt ja kaunis. Olet kyllä uskomaton löytämään asukokonaisuuksia.☀️

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Kiitos paljon Tuula! Kukkatopilla ei voi mennä vikaan 😉 Ihanaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 3. -H 29.03.2017

  Aivan täydellinen look!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Voi kiitos niin paljon <3

   Vastaa
 4. Emilia 29.03.2017

  Hei! Minkä kokoinen tuo toppi on? Pakko saada<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Mulla on topista koko xs! 🙂 Se on kyllä ihana ja löytyy ihan tämän hetken mallistosta 🙂

   Vastaa
 5. Ida 29.03.2017

  Upea paita! Tästä asusta sai kyllä tosi kivasti inspistä 🙂

  Olisi tosi kiva joskus nähdä kotipostaus, vai oletko kenties jo tehnyt sellaisen? Kiinnostaisi kovasti nähdä myös sisustustyylisi 🙂 Onko tää tietoinen päätös, että oot jättänyt lapset pois blogista, vaikka he instagramin storyissä aika suuressa roolissa ovatkin? Jos ei, niin jokin ”lasten suusta”-tyylinen postaus voisi olla hauska 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Ihan mahtava kuulla, että asu inspiroi <3 Kotiamme en tule kokonaisuudessaan esittelemään, mutta sisustuspostauksia on tulossa lähiaikoina blogiin 🙂 Makuuhuoneemme on nimittäin kokenut muutosta, joten ainakin siitä ajattelin postata 🙂 Ja kyllä, lapsiamme en hirveästi esittele blogissa enkä kirjoita lapsiaiheisista jutuista, sillä blogissa pääpaino on muodissa ja kauneudessa. Mutta kuten sanoit lapsemme näkyvät insta-storyssani jatkuvasti, joten sieltä voi seurailla sitten sitä menoa 😀 <3 En missään nimessä sulje pois vaihtoehtoa kirjoittaa lapsista/lapsiin liittyvistä aiheista jos siihen tulee innostus. Ja aiheita ja postausideoita saa aina mielellään heittää 🙂 Esimerkiksi juuri tällainen ehdottamasi "lasten suusta" kuulostaa hauskalta idealta 🙂

   Vastaa
 6. Pirjo 01.04.2017

  On on on taas kerran aivan ihana asukokonaisuus ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.04.2017

   Kiitos paljon Pirjo! 🙂

   Vastaa
 7. J 02.04.2017

  Sinulla on ihana tyyli ja saan siitä inspiraatiota! Ongelmani on kun rakastan leveälahkeisia housuja, mutta en tykkää pitää korkokenkiä. Millaiset matalat kengät kävisi leveälahkeisten housujen kanssa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.04.2017

   Kiitos paljon, ihana kuulla 🙂 Tällaisten vähän ”hienompien” leveiden housujen kanssa pukisin itse esimerkiksi kauniit matalat sandaalit. Leveälahkeisten farkkujen kanssa voi hyvin laittaa vaikka lenkkarit 🙂

   Vastaa
 8. Saija 11.04.2017

  Olet todella kaunis näissä kuvissa, asu on myös ihana. 🙂 Pukisin sen mielelläni päälle kesällä!

  Vastaa