PINK IN PARIS

Massimo Dutti Coat

Zara Top & Pants

Asos Belt

Chanel Bag

Louboutin Shoes

Uusi viikko käyntiin jakamalla toiset kuvat Pariisista. Vaaleanpunainen tyttömäinen röyhelöpaita saa hieman kontrastia tämän hetken muotiasusteesta, korsettivyöstä. Pariisissa korsettivöitä näkyi paljon, takkien ja erilaisten yläosien päälle sidottuina. Korsettivyö tuo erityisen twistin asuun ja saa kokonaislookista ilmekkäämmän. Viime viikolla yhdistin vyön klassiseen valkoiseen kauluspaitaan ja se kokonaisuus toimi mielestäni myös hyvin. Jos tämä asu on mennyt sinulta ohi, voit kurkata sen tästä.

Koska viime viikko meni Pariisissa tekemättömiä töitä on kertynyt hurja määrä tälle viikolle. Ulkona olisi ihanan aurinkoinen sää, mutta nyt joudun valitettavasti skippaamaan aurinkofiilistelyt ja keskittyä töiden tekoon. Voi kun tänne Suomeenkin saisimme pian pysyvästi aurinkoisemmat ja lämpimämmät säät. Kevät on niin ihanaa aikaa 🙂

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Pictures: Boyanli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. AnnaK 06.03.2017

  Niin upea! Näiden sun kuvien takia mulle on noussut pakkomielle noita korsettivöitä kohtaan 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2017

   Hahah, ne on kyllä kivoja ja tuo heti mielenkiitoa asukokonaisuuteen 🙂

   Vastaa
 2. Tuuli 06.03.2017

  Olisi kiva saada blogiin lisää reseptejä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2017

   Kiitos kommentista 🙂 Itse en ole kova kokkaamaan, mutta toki voisin yrittää hieman enemmän jakaa jotain reseptejä blogissa 🙂

   Vastaa
 3. Heidi 06.03.2017

  Moikka! Silmään pisti kommentti, että saat ”todellatodella” vähän negatiivista kommenttia, mutta taitaa olla enemmänkin niin, että et julkaise niitä. Esimerkinnä Didem, joka julkaisee kaiken ja vastaa vielä hienosti jokaiseen kommenttiin. Didem sai alkuun valtavasti ikävää kommenttia, vaikka on älyttömän herttainen tyyppi, mutta julkaisi ja vastasi jokaiseen. Nyt hän saa hirveästi kehuja. Jotenki susta tulee vähän hajuton olo, kun et pysty julkisesti ottamaan negatiivista palautetta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.03.2017

   Moikka Heidi! Uskokoon ken haluaa, mutta todellisuudessa saan todella vähän negatiivista kommenttia blogiini. Varmasti ihmisillä, jotka haluavat haukkua, levittää perättömiä juttuja tai kommentoida negatiivisia asioita minusta tai blogistani löytävät sitä varten sitten eri kanavat, kuten esimerkiksi erilaiset keskustelupalstat. Olenkin uskomattoman onnellinen siitä, että lukijajoukkoni koostuu niin upeista ja mukavista ihmisistä, jotka aina jaksavat antaa rohkaisevia ja ihania kommentteja <3 Rakentava kritiikki on aina tervetullutta ja jos selailet postauksieni kommenttikenttiä varmasti löydät sieltä paljon tällaisiakin kommentteja.

   Vastaa
   • Soile 07.03.2017

    Mielestäni parasta mitä voi asiattomille kommenteille tehdä on nimenomaan olla julkaisematta niitä. Pahaa oloaan täytyisi oppia käsittelemään järkevämmin keinoin kuin esittää kasvottomana toisille asiattomia kommentteja. Minä en ainakaan ole edes kiinnostunut lukemaan sitä roskaa. Tosiasiallisia ikäviä asioita on maailmassa riittämiin. Kiitos positiivisesta blogista!

    Vastaa
  • Anni K 07.03.2017

   Mielestäni on bloggaajalta täysin oikein olla julkaisematta kaikkia tai osaa negatiivisista kommenteista. Usein negatiivinen kommentointi ei ole rakentavaa kritiikkiä nähnytkään, vaan täyttää jopa kiusaamisen kriteerit. Toistuva ilkeiden kommenttien lukeminen eri somekanavien kautta on melko raskasta hommaa, varsinkin jos ne koskevat saajan yksityiselämää. Hanna G kirjoitti negatiivisten kommenttien saamisesta blogissaan, ja antoi äänen sille, miltä tuntuu, kun ilkeät kommentit menevät ihon alle. Kaikkea ei tarvitse kestää, vaikka onkin vapaaehtoisesti esillä sosiaalisessa mediassa.

   Vastaa
 4. Asa 07.03.2017

  Pakko sanoa, että blogisi on iloa silmälle! 🙂 Olisin kysynyt onko tämä Chanel douple flap bag, entä onko tämä koossa small vai medium?

  Vastaa