MUKAVAA JA TYYLIKÄSTÄ

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gantin kanssa

Sunnuntai on yleensä viikon ainoa päivä, jolloin olemme koko perhe kotona ja saamme viettää yhdessä rauhallista ja rentouttavaa aikaa. Koska arkipäiviemme rytmit ovat hektisiä ja tekemistä täynnä, haluan entistä vahvemmin vaalia ja pyhittää sunnuntait perheen yhteiselle ajalle ja rauhoittumiselle.

Vaatetuksella on itselleni hyvin tärkeä rooli mukavuuden ja sitä kautta rentoutumisen suhteen. En voisi koskaan kuvitella viettäväni aikaa kotona esimerkiksi tiukat farkut jalassa vaan mukavat kotivaatteet vaihtuvat päälleni ensimmäisenä kun saavun kotiin. Välillä tosin tuntuu, että ne omat mukavat kotivaatteet ovatkin ne kaikista vanhimmat ja kuluneimmat vaatteet, joissa en rehellisesti sanottuna viitsisi edes postia hakea. Onneksi on olemassa myös hyvälaatuisia, siistejä ja ennen kaikkea mukavia vapaa-ajan vaatteita, joita mielellään käyttää kotona mutta joilla haluaa myös ulos lähteä. Pääsinkin yhteistyössä Gantin kanssa kokeilemaan heidän ihania vapaa-ajan vaatteitaan. Heidän mallistoistaan löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Lucas wearing Gant Kids Grey Hoodie & Sweatpants

Lilia wearing Gant Kids Pink Hoodie & Paisley Pants

Lasten pukeutumisessa kolme tärkeää elementtiä nousee esiin: laatu, mukavuus ja tyyli. Haluan pukea lapseni ennen kaikkea sellaisiin vaatteisiin, joissa heidän on mukava liikkua ja jotka tuntuvat miellyttäviltä päällä. Minulle on myös tärkeää, että vaate on siisti ja tyylikäs. Huppariasu onkin lapselle loistava valinta arkivaatteeksi; asu on mukava päällä sekä ihanan rento tinkimättä kuitenkaan asun tyylikkyydestä. Olenkin käyttänyt Gantin lastenvaatteita lapsillamme aina pienestä pitäen. Heidän mallistostaan löytyy valtavasti erilaisia vaatteita ja asusteita ihan vastasyntyneestä vauvasta lähtien. Omiksi suosikki vauvanvaatteiksi nousivatkin aikanaan Gantin laadukkaat bodyt ja potkupuvut. Myöskin tyttäremme huonetta ovat koristaneet vaaleanpunaiset tähtityynyt ja peitot jo vuosien ajan. Gantin tuotteissa laatu on huippuluokkaa, joten vaatteet todella kestävät hyvin kulutusta ja pesua. Gantin lastenvaate on mielestäni myös aivan ihana lahjaidea.

My Navy Blue Gant Hoodie Dress 

Itse ihastuin puolestaan tähän Gantin hupparimekkoon heti sen nähdessäni! Ihanan rento, mutta samalla todella muodikas ja nuorekas. Minä käytän yleensä huppareita ja collegehousuja vain kotona, mutta tällainen collegemekko on mukavaa vaihtelua näiden vaatteiden ohella. Tällainen mekko on myös omaan silmääni paljon siistimpi ja käy näin ollen erinomaisesti myös vapaa-ajan pukeutumiseen kodin ulkopuolellakin. Tätä mekkoa tulen varmasti käyttämään koko kesän läpi kun lasten kanssa puistoissa pyörin. Valkoiset tennarit jalkaan ja huoleton ja tyylikäs kesäpäivän look on valmis.

Suosittelen lämmöllä tutustumaan Gantin kevään uusiin tuotteisiin. Hupparimekot sekä lasten huppariasut ovat olleet todella suosittuja vuodesta toiseen, joten sellainen kannattaa käydä itselleen nappaamassa hyvissä ajoin. Ajaton ja tyylikäs vapaa-ajanvaate on myös erinomainen lahjaidea miettien tulevaa äitienpäivää.

Muutama viikko sitten pääsin yhdessä mieheni kanssa tutustumaan muun muassa Gantin miesten uutuus kauluspaitoihin ja naisten kevään uutuustuotteisiin. Jos sinulta on jäänyt tämä postaus näkemättä, voit kurkata sen tästä!

Photos: Niki Strbian

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Camilla Czakan 19.03.2017

  Siis niin ihania kuvia teidän perheestä. Kuvista huokuu ihana lämpö. Silmiini osui myös erityisesti tuo päälläsi oleva hoodie dress. x

  Vastaa
 2. Joanna 19.03.2017

  Hei Metti ja kiitos aivan upeasta blogista – se ilahduttaa jokaisella uudella postauksella! Yritin etsiä tuota päälläsi kuvissa olevaa hupparimekkoa, mutta Gantilla itsellään niitä ei ole kuin pinkkinä ja valkoisena (gant.fi sivuilla) ja niissäkin näkyy olevan erilainen logo rinnassa kuin mitä sinun kuvassa olevassa hupparimekossa. Tiedätkö onko tuota tummansinistä saatavana juuri tuollaisena kuin mikä sinun hupparimekkosi on, eli sellaisella logolla jossa lukee pelkkä ”Gant”? Gantin sivuilla olevissa (ja esim. zalandolla) on Gant- tekstin alla vielä joku vaakunan tyyppinen logo näkyvissä, Zalangon versio näyttää lisäksi vielä vaaleamman siniseltä kuin kuvissasi oleva.

  Vastaa
  • Gant Store 20.03.2017

   Gant Store Galleria Esplanadista löytyy kyseistä hupparimekkoa väreissä:tumman sininen, valkoinen, harmaa ja pinkki.Tervetuloa tutustumaan!

   Vastaa
 3. Lily 20.03.2017

  Kivoja perhekuvia. Onpa kerrassaan suloinen, aurinkoinen ja iloinen pieni poikanne.

  Vastaa
 4. Emilia 20.03.2017

  Hei! Lisää treeni, hyvinvointi ja resepti postauksia kaivattaisiin!:) Tähän sopiva video aihe olisi päivän ruokapäiväkirja! Toki voisi sen toteuttaa normaalin postauksenkin muodossa 🙂 Tälläisiä on muissakin blogeissa (Kenzas,Jannid) näkynyt ja olleet todella suosittuja!

  Vastaa
 5. Sanna/Beauty Box 23.03.2017

  Niin suloisia kuvia teidän pienokaisista. 🙂 Pitää mennä katsastamaan tuota Gantin hupparimekkoa – olisi tosi toimiva vaate arkena.

  Vastaa