MAUKASTA VEGEPIZZAA

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dr Oetkerin kanssa

Perjantai-ilta on ajankohta, jolloin pitkän viikon jälkeen ei jaksa tehdä mitään muuta kuin vain rentoutua. Silloin varsinkin ruoanlaitto on yksi arjen askare, josta meidän perhe luistaa mielellään. Meille onkin enemmän sääntö kuin poikkeus, että perjantaisin haetaan take-awaytä tai mennään jonnekin ulos syömään. Viime viikonloppuna Dr Oetker halusi kuitenkin tarjota meille helpon viikonlopun aloituksen, tarjoamalla heidän uutuus Veggie pizzojaan päivälliseksi. Oli ihanaa kun ei tarvinnut tuskastella ruoanlaiton suhteen vaan nopea ja maukas päivällinen valmistui helposti. Täydellinen aloitus viikonlopulle!

Kirjoitin blogissani vuoden alussa, että aion vähentää lihansyöntiäni huomattavasti tänä vuonna. Tästä syystä olinkin enemmän kuin iloinen kun pääsin blogin kautta testaamaan näitä Dr Oetkerin Veggie pizzoja. Meillä oli illallispöydässä tällä kertaa Aromatic Dream Veggie pizza, jossa täytteenä on käytetty ”vegejauhelihaa” eli venhäproteiinia. Tämän lisäksi pizzasta löytyi muita kasvisherkkuja kuten paprikaa ja maissia. Rehellisesti sanottuna olin aluksi hieman epäileväinen pizzan maun suhteen, mutta maistettuani sitä oli täysin myyty! Hennosti tulinen texmex-vegepizza sai minulta täydet pisteet! Harvoin valmispizzassa (saatika vegepizzassa) on näin runsaasti täytettä ja paljon makua.
Koska mieheni on varsinainen ”lihansyöjä”, en viitsinyt hänelle edes sanoa, että syömme illalliseksi vegepizzaa. Kerroin hänelle, että syömme jauhelihapizzaa ja hyvällä ruokahalulla hän söikin koko pizzan. Hieman naurahdellen totesin hänelle jälkeenpäin, että syömämme pizza oli muuten vegepizzaa. Reaktio oli sama kuin minulla, todella yllättynyt! Voin kyllä lämpimästi suositella testaamaan Dr Oetkerin vegepizzaa. Maku on ihana ja samalla saat hieman helpotusta arjen keskelle kun voit skipata yhden ruoanlaittokerran. Tämä pizza varmasti maistuu koko perheelle!

Kurkista myös upean Char & the Cityn blogiin, jossa veggie pizza pääsi tarjolle hänen järjestämillään illanistujaisilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Lotta 05.04.2017

    Hei, todella kauniit viinilasit! Minkä merkkiset ne ovat? 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 05.04.2017

      Kiitos. Ne ovat Riedelin 🙂

      Vastaa