HUOLELLISEN IHONHOIDON TÄRKEYS

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nivean kanssa

Puhdas, raikas ja hyvinhoidettu iho tekee olostani kauniin. Kauniin ihon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi huolellisten ihonhoitorutiinien noudattaminen on tärkeää. Omiin ihonhoitorutiineihini kuuluvat ihon huolellinen puhdistus, kuorinta sekä tehokas kosteutus. Olen ihonhoidossani kokeileva ja tykkään testailla uusia tuotteita. Toisaalta kosmetiikkakaapistani löytyy myös merkkejä, joiden tuotteisiin olen luottanut jo monien vuosien ajan – yksi näistä merkeistä on Nivea. Siispä olinkin erityisen ilahtunut kun pääsin yhteistyössä Nivean kanssa testaamaan heidän uutuus ihonhoitotuotteitaan. Nivean tuotteet ovat kulkeneet mukanani jo teinivuosistani lähtien ja edelleen merkin tuotteet on käytössäni päivittäin.

Hyvän ihon perusta lähtee huolellisesta puhdistamisesta. Käytän aamuin illoin NIVEA Refreshing Toner kasvovettä kasvojen puhdistamiseen. Kasvovesi paitsi puhdistaa ja raikastaa ihoa se myös ihanasti elävöittää ja virkistää kasvoja. Kasvovesi sopii loistavasti käytettäväksi juuri ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä. Tuotteen käytön jälkeen kasvoilla on ihanan raikas ja puhdas olo. Pidän erityisesti tästä Nivean kasvovedestä sen hurmaavan tuoksun vuoksi. Tuote puhdistaa tehokkaasti ja samalla jättää iholleni ihanan pehmeän tunteen sekä virkistävän pehmeän tuoksun.

Mikäli päivän aikana on tullut laitettua meikkiä, lähtee se helposti pois NIVEA Refreshing Cleansing Milkin avulla. Tämä tuote puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti (jopa vedenkestävän silmämeikin!)  jättäen sen raikkaan tuntuiseksi. Monet puhdistusaineet mielestäni kuivattavat ihoa, mutta tämä Nivean Cleansing Milk kosteuttaa ihoa puhdituksen yhteydessä. Tämä sopii siis loistavasti esimerkiksi kuiva- tai herkkäihoisille.

Kuorinnan teen iholleni säännöllisen epäsäännöllisesti. Ajoittainen kuorinta on tärkeää, sillä se poistaa ihon pinnalle kertyneitä kuolleita soluja, jotka tekevät ihon pinnasta epätasaisen. Jos ihosi tuntuu esimerkiksi karhealta tai hilseilevältä saattaa sekin olla merkki siitä, että nyt voisi ihon huolellinen kuorinta olla paikallaan. Kuorinnan säännöllinen tekeminen edesauttaa, ettei iho tukkeudu yhtä helposti.

Kuorinnan jälkeen ihon tehokas kosteutus on tärkeää. Riippuen milloin kuorinnan teen, levitän kuorinnan jälkeen iholle päivä- tai yövoiteen. Itselläni on tällä hetkellä käytössä NIVEA Cellular Perfect Skin Skin-Perfecting Fluid SPF 15 -päivävoide, tuote johon olen aivan rakastunut! Tuotteen koostumus on täydellinen ja se jättää ihon kauniin pehmeäksi. Tykkään erityisesti miten kosteusvoiteessa oleva hiuksen hieno sävy saa kasvoni ihon väriltään tasaisemmaksi. Meikkivoidetta voi levittää sen päälle vain ohuen kerroksen tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ihoni on pehmeä ja kosteutettu muttei kuitenkaan liian rasvainen. Itse en tykkää liian rasvaisista päivävoiteista, joiden päälle olisi hankalaa meikata. Tämä päivävoide sisältää lumicinolia ja magnoliauutetta jättäen iholle nuorekkaan hehkun. Lumicinol muun muassa imeytyessään tasapainoittaa ihosoluissa tapahtuvaa ylimääräisen tumman pigmentin muodostumista eli tämän voiteen käyttö ennaltaehkäisee maksaläiskien muodostumista ja samalla vaalentaa jo syntyneitä tummentumia. Tämä tuote soveltuu myös täydellisesti nyt alkavaan kevääseen ja kesään, sillä päivävoiteessa on suojakerroin 15.

NIVEA Cellular Perfect Skin Overnight Serum -yöseerumi puolestaan auttaa tasoittamaan ihon värimuutoksia ja tasoittamaan ryppyjä. Tehokas seerumi sisältää myöskin aktiiviainesosana lumicinolia ja näin vähentää tehokkaasti maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia, sekä tasoittaa ihon sävyä. Tuoteessa on mielestäni raikas koostumus, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Aamulla herätessä iho tuntuu sileältä ja tasaiseltä eikä laisinkaan kuivalta. Itselleni on myös tärkeää kasvovoiteiden miellyttävä tuoksu mikä mielestäni kaikissa näissä Nivean tuotteissa on.

Viimeisempänä ihonhoitorutiinina silmänympärysvoide. Koska silmänympärysiho on huomattavasti muuta ihoa ohuempi ja herkempi tarvitsee se myös oikeanlaista kosteutusta. NIVEA Cellular Perfect Skin Eye Illuminator on erinomainen silmänympärysvoide, sillä se vähentää tummia silmänympäryksiä. Tämä hellävarainen voide sisältää muiden tuotteiden tavoin lumicinolia ja magnoliauutetta. Tällä tuotteella saa nopean fiksauksen kasvoille käyttämättä laisinkaan mitään meikkiä – huonosti nukuttujen öiden varsinainen pelastaja siis. Tuotteen levittämisen jälkeen ihoni näyttää huomattavasti virkeämmältä. Tuote lupaa myös säännöllisesti käytettynä vähentävän ryppyjä.

Kuulin taannoin, että me suomalaiset olemme pohjoismaalaisista ehdottomasti tunnollisimpia ihonhoitorutiinien suhteen. Enkä tosin ihmettele, sillä meidän markkinoilta löytyy näin loistavia ja hyviä hintalaatusuhteeltaan olevia tuotteita. Mielestäni huolelliset ihonhoitorutiinit ovat paras tie kauniiseen ihoon, joten niitä ei kannatakaan skipata!

Jos kaipaat päivitystä vanhojen ihonhoitotuotteiden tilalle tai haluat testailla esimerkiksi tätä uutuus Perfect Skin -sarjaa suosittelen lämpimästi tutustumaan Nivean ihonhoitotuotteisiin. Nivealla on parhaillaan menossa keräilykampanja, jossa ostaessani vähintään viisi NIVEA-tuotetta saat valita yhden tuotteen kaupanpäälle koko Nivean tuotevalikoimasta. Kampanja on voimassa 15.3.2016 saakka ja lisätietoa kampanjasta löydätte tästä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. jenni 01.03.2017

  Olipa hieno Nivea esittely. Pitääkin heti tutustua ja kokeilla 😀

  Vastaa
 2. Metti Forssell 03.03.2017

  Kiitos! Kannattaa kyllä tutustua 🙂

  Vastaa
 3. Sara 24.04.2017

  Onko nämä nivean tuotteet öljyttömiä? Kun itselläni on ripsienpidennykset, niinkuin sullakin? Nii kaipasin hyvää öljyttömiä ihonhoito tuotteita.

  Vastaa