HANNAN STAILATTAVANA YOUR FACEN KANSSA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Your Facen kanssa

Kevät on jo nurkan takana, joten nyt onkin olivallinen aika päivittää vaatekaappia kevätkuntoon. Olen moneen otteeseen täällä bloginkin puolella kertonut miten vaikeaa minun on välillä pukeutumisessa hypätä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Mielestäni pukeutumista ja tyylejä ei kuitenkaan kannata ottaa liian vakavasti ja uusia juttuja pitää ehdottomasti rohkeasti kokeilla. Olinkin todella innoissani kun pääsin toteuttamaan Your Facen kanssa stailausyhteistyön. Tällä kertaa en kuitenkaan stailannut itseäni vaan minun vaatetuksestani vastasi ystäväni Hanna. Minä vastaavasti pääsin stailaamaan Hannalle uuden kevätlookin ja lopputuloksen pääsette kurkistamaan tästä.

Olin ilahtunut kun Hanna valitsi päälleni erilaisia printtejä. Kerroin hänelle kuinka aina ihailen printtivaatteitta muiden päällä, mutta itse olen niin olemattoman huono printtien käyttäjä. Tykästyin valtavasti Hannan valitsemaan kuviolliseen yläosaan, jossa oli mielenkiintoinen kuvio sekä kauniit neutraalit värit. Paidan kanssa toimi erinomaisesti mustat kapeat housut, jotta asukokonaisuus pysyi tyylikkäänä ja klassisena. Rakastuin myös erityisesti näihin Your Facen ruskeisiin mokkasandaaleihin, jotka istuvat jalkaan kuin unelma ja samalla näyttävät todella hyvältä. Olin todella tyytyväinen tähän asukokonaisuuteen, joka sopii täydellisesti kohta alkavaan kevääseen.

My whole outfit is from Your Face

Miksi Hanna stailasit minut juuri näin? – ”Minulla ja Metillä on hyvin samanlainen tyyli. Luotamme molemmat klassikoihin ja neutraaliin värimaailmaan. Klassiseen tyyliin Your Facen valikoimasta löytyi valtava määrä vaihtoehtoja, mutta tahdoin kuitenkin hieman viedä Mettiä hänen mukavuusalueensa ulkopuolelle.Täten valitsin hänelle printtillisiä vaatekappaleita, sillä niitä hän käyttää harvemmin. Päälle valikoitui kaunis pusero jossa on maanläheiset ja neutraalit sävyt, jotta printti kuitenkin istuisi hänen omaan klassiseen tyyliinsä. Mustat housut rauhoittavat printtiä ja ruskeat mokkanahkaiset sandaalit kurovat kauniisti puseron värit yhteen kokonaisuuden kanssa. Lisämielenkiintoa kokonaisuuteen tuo kaunis olkalaukku, jossa on myös vähän kuviointia. Laukku istuu kokonaisuuten hyvin, koska laukun värit toistuvat asussa ja näin värimaailma pysyy harmonisena. Lopputulos on kauniin klassinen, johon printeillä leikkiminen tuo hienovaraista mielenkiintoa.”

Haluan tähän loppuun vielä vinkata teille Your Facen stailauspalvelusta, jota he tarjoavat maksutta asiakkailleen. Henkilökohtaisessa tapaamisessa koulutettu stylisti kertoo ja opastaa konkreettisesti mitkä ovat sesongin parhaat vaateyhdistelmät juuri kyseisen asiakkaan vartalo- ja värityypille. Asiakas saa ehdotuksen toimivasta ja helposti yhdisteltävästä vaatevalikoimasta.

Minulla on myös suuri ilo arpoa teille lukijoilleni tämän postauksen yhteydessä yksi Your Face 100€ lahjakortti. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään mitä mieltä olit tästä (minun tai Hannan) stailauksesta. Aikaa arvontaan osallistumiseen ja kommentointiin on sunnuntaihin 19.3.17 klo 12.00 asti. Muistathan täyttää kommentoinnin yhteydessä sähköpostiosoitteesi siihen varattuun kenttään (näkyy ainoastaan minulle!), jotta voin olla mahdollisesti sinuun yhteydessä.

Onnea arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

224 kommenttia

 1. Sanna O. 16.03.2017

  Tyylikäs kokonaisuus! Housut näyttävät mukavan istuvilta!

  Vastaa
 2. Mape 16.03.2017

  Aivan ihana asukokonaisuus, voisin ostaa täysin saman itsellenikin! =)

  Vastaa
 3. Tanja 16.03.2017

  Hieno kokonaisuus, voisin pukea itsekin…

  Vastaa
 4. Laura Korhonen 16.03.2017

  Todella klassisen tyyylikäs kokonaisuus, ja tosi yllättävää miten kuitenkin nuorekas ja raikas! Voisin kuvitella itselleni tuon kokonaisuuden teatteriin tai matalemmilla kävelykengillä toimistoon töihin.

  Vastaa
 5. Sannak 16.03.2017

  Asu on todella kaunis ja etenkin paita on omaan mieleen.
  Myös Hannan stailaus oli tosi kiva!

  Vastaa
 6. Aninka Voipio 16.03.2017

  Tyylikäs, mutta rento asu. Käy moneen eri tilanteeseen. Asu ei näytä mitenkään epämukavalta. Korot tuovat kokonaisuuteen hyvää jämäkkyyttä.

  Vastaa
 7. Riitta 16.03.2017

  Ihana asu, erityisesti laukku on upea!

  Vastaa
 8. Mervi Eskelinen 16.03.2017

  Hyvä asukokonaisuus! Haluaisin itse samaa tyyliä!

  Vastaa
 9. Ritva Tissari-Ylönen 16.03.2017

  Kaunis kokonaisuus, erityisesti pusero miellytti. Mustavalkoisuus toimii aina 🙂

  Vastaa
 10. Kirsi 16.03.2017

  Aivan ihana ja tyylikäs asu. Yläosa sopii täydellisesti mustien kapeiden housujen kanssa ja kengät täydentävät kokonaisuuden!

  Vastaa
 11. Katriina 16.03.2017

  Upea kokonaisuus! Laukku ja kengät kiinnitti mun huomion kokonaisuudesta! 🙂

  Vastaa
 12. eija markkanen 16.03.2017

  Huikean naisellinen tyylikäs kokonaisuus. Kengät aivan ihanat.

  Vastaa
 13. Aila Koskinen 16.03.2017

  Ihan upea asukokonaisuus.

  Vastaa
 14. Anna Vee 16.03.2017

  Klassisen tyylikkään kokonaisuuden sait päälle, 10+!

  Vastaa
 15. SatuJii 16.03.2017

  Kiva idea! Ja toimi molemmilla tosi hyvin. Kiva nähdä hieman erilaista päällenne, mutta kuitenkin teille sopivia juttuja. Olisi huippua päästä itsekin stailattavaksi <3

  Vastaa
 16. Paula K 16.03.2017

  Ihana mustavalkoinen look. Ihastelen erityisesti laukkua

  Vastaa
 17. Have an Ice Day 16.03.2017

  Molempien stailaukset olivat oikein onnistuneita. Sinun tekemä ehkä hieman erilainen mitä Hannalta totuttu näkemään, mutta niinhän on tarkoituskin. Tuo pusero on tosi kaunis ja klassinen.

  Vastaa
 18. Mimmi 17.03.2017

  Todella tyylikäs

  Vastaa
 19. Mikaela 17.03.2017

  Kiva stailaus! 🙂

  Vastaa
 20. SannaHelen 18.03.2017

  Tosi tyylikäs asu! Tykkään!

  Vastaa
 21. Johanna 18.03.2017

  Tyylikäs kokonaisuus, kengät sopii tuohon myös hyvin. Nuo housut näkisin itselläni. Mulla on muutama Your Face tuote ollut, ovat hyvin kestäneet käyttöä ja pesua. Ihana olisi tuo palkinto voittaa :))

  Vastaa
 22. Titi 19.03.2017

  Kaunis asu!

  Vastaa
 23. Merja 19.03.2017

  Ihana pusero. Täytyypä käydä katsomassa Your Facen tarjontaa.

  Vastaa
 24. sirpa 27.03.2017

  Todella pelkistetyn tyylikäs kokonaisuus! Ruskeat kengät ja puseron ja laukun pienet kuviot tuovat sen tarvittavan chic-tunnelman!

  Vastaa