CLASSIC SHIRT WITH BELT

Lindex Shirt (gifted)

Vila Belt (million years old!!)

Üterque Leather Pants

Céline Bag

Louboutin Shoes

Aikaisemmin tällä viikolla esittelin teille blogissani suosikki yläosiani tälle keväällä. Mallien joukosta löytyi paljon off-shoulder mallia, röyhelöpaitaa sekä kauluspaitoja pienillä twisteillä. Värimaailma täyttyi täyteläisistä vaaleanpunaisista, pehmeistä vaaleansinisistä sekä raikkaista valkoisista. Tällaiset yläosat ovat ihanan monikäyttöisiä niin arjessa, juhlassa kuin työpukeutumisessakin. Jos sinulle on tarvetta kivalle kesäiselle yläosalle, tsekkaappas tämä postaus.

Tällä hetkellä on myös supertrendikästä yhdistää yhteen topin tai mekon kanssa vyötärölle paksu vyö. Blogin puolella olen esitellyt muutamaan otteeseen asun, johon olen yhdistänyt tämän hetken it-vyön, korsettimaisen vyön (löydät asut tästä ja tästä). Nyt halusin kuitenkin näyttää teille astetta maltillisemman asun, johon siihenkin on yhdistetty tämän hetken trendiasuste. Tavallinen klassinen kauluspaita saa uutta potkua solmittavasta vyötä. Asu on klassinen, mutta mielenkiintoinen. Nahkahousut ja korkeakorkoiset nilkkurit tuovat asuun vielä astetta enemmän energiaa!

Ihanaa kun on perjantai ja viikonloppu edessä. Tuntuu, että toistan itseäni aina näin perjantaisin sanomalla kuinka ihana fiilis on pitkän ja kiireisen viikon jälkeen aloittaa viikonloppu. Luulempa, että siellä ruudun toisella puolella monet muutkin ajattelevat samoin.

Bra off, hair up, sweats on… IT`S WEEKEND! <3

Pictures: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. R 10.03.2017

  Mulla on tämä sama paita. Oon aivan rakastunut! Pitäisikin hommata joku vyö sen kaveriksi, kiitos vinkistä:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.03.2017

   Tämä paita on supersuloinen! Kannattaa kokeilla vyötä, jolla saa vähän vaihtelevuutta asukokonaisuuksiin 🙂

   Vastaa
 2. Anni 11.03.2017

  Tosi kiva asu! 🙂

  http://www.annimarian.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.03.2017

   Kiitos paljon Anni! 🙂

   Vastaa
 3. Kaisa 11.03.2017

  Kauniita kuvia ja kaunis sinä! 🙂 Paitakin on sen verran hieno että täytynee pistäytyä Lindexillä katsomassa vieläkö niitä siellä on. Olisiko sinulla vinkata jotain kestäviä ja muotonsapitäviä nahkahousuja? Olen pitkään suunnitellut niiden ostoa, mutta sopivaa mallia on vaikea löytää (ei liian leggingsmainen, muttei myöskään liian motoristityylinen, jos ymmärrät mitä tarkoitan). Onko sinulla kokemusta esim Andiatan nahkahousuista?
  Mukavaa ja aurinkoista kevään odotusta! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.03.2017

   Kiitos Kaisa! Minä itsekin etsin todella pitkään täydellisiä nahkahousuja, kunnes nämä blogissakin useasti nähdyt üterquen nahkahousut tulivat eteeni. Nämä ovat nimenomaan nahkahousut, eivät nahkalegginsit. Muutamalla ystävälläni on myös samsoe&samsoen nahkahousut, jotka ovat saaneet paljon kehuja. Andiatan nahkahousuista minulla ei ole kokemusta, mutta voisin muiden vaatteiden perusteella kuvitella, että merkin nahkahousutkin olisivat laadukkaat 🙂 Ihanaa kevään odotusta sinullekin! 🙂

   Vastaa