VIIKONLOPUN YLLÄTYSJUHLAT x 2

Juhlat Miklun valmistumisen johdosta

Rakkaan ystävän baby showerit

Kuten olette saattaneet jo ig-storystani huomata, tämä viikonloppu on vierähtänyt juhliessa! Eilen lauantaina järjestin miehelleni yllätysjuhlat hänen valmistumisensa kunniaksi. Miklu tosiaan valmistui urheilunjohtamisen kandiksi viime viikolla ja halusin nyt hänen hienon saavutuksensa vuoksi järjestää hänelle pienet yllätysjuhlat. Kyseessä oli enemmänkin rento illanistujainen yhdessä kivan kaveriporukan kanssa kuin virallinen valmistujaisjuhla. Olen niin uskomattoman ylpeä miehestäni, joka on kaiken tämän meidän ”härdellin” (mm. fudiksen, lasten syntymisen ja ulkomailla asumisen) ohella saanut jollain ihmeen kaupalla tuon koulunsa purkkiin. Olen myös niin ylpeä siitä, että miehelläni on riittänyt kunnianhimoa hankkia itselleen yliopistokoulutus. Hän kun aikanaan aloitti ulkomailla pelaamisen ammattilaisena jo ennen kuin ikää oli edes täysi-ikäisyyden verran. Nyt ylioppilastodistus saa kaverikseen kandin paperit. I`m so proud <3

Puolestaan tänään sunnuntaina yllätimme ystävän baby showereiden merkeissä. Ystäväperheeseemme on syntymässä piakkoin pienoinen prinsessa ja halusimme muistaa ja onnitella rakasta ystäväämme tämän hienon tapahtuman johdosta. Yllätimme ystävämme koti-oven takaa isojen vaaleanpunaisten ilmapallojen sekä perinteisen vaippakakun kanssa. Sieltä nappasimme mamacitan mukaamme ja suuntasimme Eiran Sandroon herkulliselle brunssille. Syömisen ja höpöttelyn lomassa jaoimme vielä suloisia vaaleanpunaisia lahjoja tulevalle pikkuiselle prinsessalle. En malta odottaa, että kohta ystäväporukkaamme syntyy taas ihan pikkuinen vauva. Sydämmellisesti onnea vielä <3

Valitettavasti kuvia juhlista on vain ihan muutama, sillä kamera ei todellakaan kulkenut mukanani koko ajan. Mutta kiva, että edes muutama fiiliskuva 🙂 Nyt saunomaan ja rentoutumaan. Huomenna taas maanantai ja kiireinen viikko edessä. Viettäkäähän tekin rauhallinen ja rentouttava sunnuntai xx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Saara 05.02.2017

  Onnea Miklu! Ja vitsi miten ihanan näköiset tarjoilut! Juustoja ja viinii – just parasta ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Kiitos! No eikö – täydellinen juuri rentoihin illanistujaisiin 🙂

   Vastaa
 2. AnnaM 05.02.2017

  Onneksi olkoon kandille! Ja ihanasti olit yllättänyt niin miehesi kuin kaverisi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Voi kiitos <3

   Vastaa
 3. Essi 06.02.2017

  Onneksi olkoon miehellesi, upea suoritus 🙂 ! Kuvat juhlista ovat todella mukavaa katseltavaa arjen keskelle.

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Kiitos paljon! Vaihteeksi vähän erilaisia kuvia blogiin, vaikkakin harmittavan vähän kerkesin kuvia ottamaan 🙂

   Vastaa
 4. Onneksi olkoon vastavalmistuneelle! Ja tulevalle äidille! Baby showerit olivat yksi oman raskausaikani kohokohdista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Kiitos! Niin minullekin <3 Esikoisen kanssa minulla ei ollut babyshowereita, joten olin ihan vedet silmissä kun ystäväni yllättivät minut toisen raskauden aikana yllätys showereilla <3

   Vastaa