UNTUVATAKKI ASU

Photos: Minna Somero

Add Quilted Jacket

Üterque Leather Pants

Zara Boots

Brrr, kylmät pakkassäät ovat tulleet takaisin. Vaikka tykkääkin kauniista ja klassisista villakangastakeista, eivät ne kylmillä pakkassäillä riitä lämmittämään. Ulosmentäessa saakin siis kiskista päälle taas nyt ne vähän paksummat untuvatakit.

Lukijan toiveena oli nähdä päälläni untuvatakkiasu. Nämä kuvat on itseasiassa otettu jo 3-4 viikkoa sitten kun Helsingissä viimeksi oli ne vähän kylmemmät pakkassäät. Vaikka yleensä käytänkin untuvatakkeja uggien kanssa ulkoillessa tai esimerkiksi kauppaan mennessä, kylmemmillä säillä untuvatakki valikoituu ajoittain päälle myös kaupungille. Tämä Add -merkin untuvatakki on noin 5-6 vuotta vanha ostos Saksasta. En voi uskoa, että takki on edelleen niin hyvässä kunnossa vaikka se on ollut jo monen vuoden ajan todella kovassa käytössä! Karvakaulus, kiiltävä materiaali sekä vyötäröllä oleva vyö ovat kivoja elementtejä, jotka tekevät toppatakista myös siistin kaupunkikäyttöön.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Anni 09.02.2017

  Hei, ihan pakko kysyä, pysytkö luonnostaan noin hoikkanan ilman sen kummempia miettimisiä? Oletko aina ollut noin hoikka? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.02.2017

   Olen koko ikäni ollut luonnostaan hoikka ja olen aina voinut syödä aika lailla mitä tahansa ilman sen suurempia seurauksia… Tottakai liikun säännöllisesti ja syön terveellisesti, mutta en tee näitä asiaoita hoikkana pysymisen toivoissa. Liikunnasta saan energiaa ja jaksamista ja ennen kaikkea hyvää fiilistä itselleni! Ja terveellistä ruokavaliota noudatan puhtaasti sen vuoksi, että tykkään siitä ihanasta olosta minkä puhdas ruoka jättää kehoon – olo on täysi muttei tukala tai ähky.

   Vastaa
   • Anni 10.02.2017

    Näin ajattelinkin! Ja terveellinen ruoka ei tietenkään ole pahaksi kellekään, oli hoikka tai ei. Hassua, että se yhdistetään edelleen niin usein vain laihduttamiseen. Sulla on kyllä kadehdittavat geenit ja upea kroppa! ?

    Vastaa
 2. Anne-Mari 09.02.2017

  Täydellinen talvitakki! Ja tosi upeita, valoisia kuvia 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.02.2017

   Kiitos paljon, kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 3. Anja 09.02.2017

  Ei liity aiheeseen, mutta tykkäätkö pastaruoista? Jos joo niin minkälaisista? Postausehdotus: reseptejä kotiruoista joita teillä kotona tehdään. Olisi kiva nähdä myös kenkäkokoelmasi(:

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.02.2017

   Rakastan pastaa! <3 Mulla olisikin muutama tosi hyvä pastaresepti, mitkä voisin täällä blogissa jakaa! 🙂 Omia suosikkejani ovat mm. ihan tavallinen pestopasta sekä herkullinen katkarapupasta. Ja kiitos postausieasta, yritän toteuttaa 🙂

   Vastaa
 4. Ohhoh, onpas takki säilynyt hyvin. 😮 Kyllä siitä laadusta kannattaa maksaa. Itsellänikin olisi etsinnässä se kunnollinen, laadukas talvitakki.

  Vastaa