SLOW MONDAY

 

Andiata Sweater and Pants /saatu

Halusin aloittaa tämän maanantain täysin sunnuntai fiiliksissä, ainoastaan sen vuoksi että pystyin. Viime viikot ovat olleet sellaista haipakkaa, että rentoutumiseen ei ole jäänyt aikaa. Nyt kun kalenteri näytti tämän maanantain kohdalla täysin tyhjää, halusin viettää rennon aamun ilman minkäänlaista kiirettä. Sytytin muutamia kynttilöitä ja keitin itselleni ison kupin kahvia. Olin hereillä ennen muuta perhettä, joten koti oli ihanan hiljainen. Istuin sohvalla lämpimien vilttien alla, kahvikuppi kädessä, tunnelmallisten kynttilöiden valossa ja katselin ikkuinoista ulos uuden päivän alkamista. Miten ihanan rauhallinen aloitus päivään. Nyt mielikin on tyyni, tästä tulee hyvä päivä!

Pakko muuten vinkata teille tuosta päälläni olevasta Andiata oloasusta. Ai että miten ihanan pehmeä ja miellyttävä se onkaan, ihan täydellinen oloasu <3 Yleensä oloasut sopivat ainoastaan kotona pidettäviksi, mutta tämä on sen verran tyylikäs kokonaisuus, että yhdessä villakangastakin kanssa voisin sen hyvin kaupungillekin pukea. Andiatan liikkeessä kuolasin tätä samaa asukokonaisuutta myös valkoisena, mutta kahden pienen lapsen äitinä se ei olisi kauaa raikkaan valkoisena pysynyt… 😀 Niimpä päädyin tähän harmaan beigeen (turvallisempaan!) sävyyn, joka sekin on kyllä kaunis. Tässä muuten mahtava lahjaidea esimerkiksi äidille, joka arvostaa laatua ja haluaa kotonakin pukeutua tyylikkäästi.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Ana 13.02.2017

  Susta huokuu elämäilo ja positiivinen asenne! Blogisi ei ole kertaakaan jättänyt huonolle mielelle.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2017

   Voi miten ihana kuulla <3 Tavoitteeni onkin, että blogini saa lukijan hyvälle tuulelle, joten iso kiitos kommentistasi <3

   Vastaa
 2. Ilona 13.02.2017

  Hei! Saanko kysäistä mistä se ihana beige neuleesi on peräisin, joka esiintyi päälläsi instagramissa eilen? 🙂 Paljasti vähän olkapäätä ja dekoltea.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2017

   Moikka! Kuule, se on toooosi vanha Isabel Marantin neule, joka on jo niin nyppääntynyt, että en kehtaa sitä enää muualla kuin kotona pitää 😀 Se on kuitenkin niin uskomattoman mukava päällä, että en ole vielä siitä halunnut luopua 🙂

   Vastaa
   • Ilona 13.02.2017

    Äh eikä 😀 jos meinaat siitä vielä luopua niin hihkaise!

    Vastaa
 3. sanniiiiis 13.02.2017

  Musta on ihan parasta pitää hidas maanantaiaamu! Oon tehokkaimmillani keskellä viikkoa tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, mutta tiedän että maanantaina ei aina saa hirveästi tehtyä joten hidastelen mieluummin sillon aamulla. Vaikka menisin yliopistolle aikaisin niin opiskelen kahvia juoden ja rennosti, sama sitten perjantai-iltapäivänä kun viikonlopun menot on jo mielessä. Oon lukenut blogiasi vaan vähän aikaa ja aluksi pelkäsin että se vaan ärsyttäisi koska tunnut olevan niin täydellinen, mutta sun instavideot (varsinkin Lucaksesta <3, vaikka oonkin aika nuori niin kyllä vauvavideot saa aina pienen vauvakuumeen päälle) ja blogipostaukset piristää päivää joka päivä, tästä on tullut yksi mun lemppariblogeista!! Kiitos ihanasta blogista 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2017

   Kiitos todella paljon kommentistasi <3 Minulle merkkaa paljon, että ajattelet noin! Pidän blogini tarkoituksella hyvin pintapuolisena ja tietysti kun kuvien välityksellä on mahdotonta saada ihmisen luonteesta oikeanlaista kuvaa saattaa yleiskuva minusta jäädä vääränlaiseksi. Videoiden kautta oman luonteen ja persoonan esille tuominen on helpompaa 🙂 Siksi yritän tulevaisuudessa tehdä myös enemmän videoita, joissa lukija pääsisi "lähemmäs". Mutta kiitos kommentistasi ja ihanaa että olet löytänyt blogini <3

   Ja joo, hitaat aamut ovat parhaita! Varsinkin näin lasten myötä rauhallisia, hitaita aamuja osaan arvostaa vielä aikaisempaa enemmän 😀 Ja voin niin yhtyä tuohon, että keskellä viikkoa on tehokkaimmillaan, kun ollaan tarpeeksi kaukana viikonlopusta 😀

   Vastaa
 4. M 13.02.2017

  Kuka kuvat otti?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2017

   Mieheni <3

   Vastaa
 5. Linda 13.02.2017

  Moi! Mistä olet ostanut tuon ihanan koristetyynyn ja minkä merkin tyyny on kyseessä? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2017

   Olen ostanut sen Stockalta ja merkki on Eightmood 🙂

   Vastaa
 6. T 13.02.2017

  Olet kaunis. Laitatko tarkemmin mistä oloasu löytyisi. Voisi olla äitienpäivä lahja idea, koska tuon kaltaista on kaipailtu..

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.02.2017

   Kiitos paljon <3 Tällainen oloasu olisi ihan mahtava äitienpäivä lahja! Asuja löytyy Andiatan omasta liikeestä, joka sijaitsee Helsingissä Pohjoisesplanadilla.

   Vastaa
 7. A 14.02.2017

  Mikä on suosikki suklaatasi?

  Vastaa