PINKKI ON HOTTIA

1. Allude

2. M.I.H Jeans

3. New Look

4. Zara

5. Zara

Monet kyselivät tuon eilisessä postauksessa päälläni nähdyn Zaran neuleen perään, joten ajattelin tehdä teille hieman kartoitusta nettikauppojen valikoimasta. Valitettavasti tuota ihan samaa pinkkiä neuletta ei enää Zaran nettikaupasta löydy, mutta löysin teille monta muuta herkullisen ihanaa pinkkiä neuletta. Pinkki on ehdottomasti yksi hetken kuumimmista trendiväreistä ja tuo kyllä kieltämättä aivan ihanan piristyksen asukokonaisuuteen.

Itse tykkään, että näin rohkean värinen neule saisi mielellään olla malliltaan hyvin simppeli. Itse yhdistin neuleen farkkujen kanssa, mutta miten hyvältä se näyttääkin myös yhdessä raikkaiden valkoisten housujen kanssa. Tässä ehdottomasti kiva asukokonaisuus kunhan päästään vähän pidemmälle kevääseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Toi viidennen kuvan malli on tosi kiva, mutta pinkki ei kyllä vieläkään sytytä mua. 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Se on kyllä! Muistaakseni paidasta oli muitakin värejä saatavilla 🙂

   Vastaa