PINK POWER

Photos: Niki Strbian

Zara Knit & Jeans

H&M Earrings & Boots

Valentino Bag

Viikko käyntiin jakamalla vähän pinkkiä poweria teidän jokaisen maanantaihin! Pinkki väri on tosiaan ollut pinnalla jo pitkään, tänä talvena muodikkaampana kuin koskaan aikaisemmin. Ihanaa, että talvipukeutumisessakin ”saa” nyt olla entistä rohkeampi ja käyttää kunnolla kirkkaita värejä. Eikä tälle väriloisteelle näy loppua, sillä ensi keväänäkin pitää pukeutua raikkaisiin väreihin, jos muotilehtiin on uskominen. Rohkeat värit, raidat ja erilaiset kuosit ovat isoja trendejä tulevana keväänä.

Erään lukijan toiveena oli nähdä päälläni jotain oikeasti värikästä. Ymmärsin hänen toiveensa niin, että minun päälläni usein nähtävä harmaa tai tummansinen ei tässä tapauksessa menisi läpi oikeasti värikkäästä? 😀 Minulle harmaa hiirulaisena tämä pinkki neule on todellakin out of my comfort zone, mutta positiivisella tavalla. Yllätyin todella paljon kuinka hurjasti tykästyinkin tuohon ihanan piristävään ja herkulliseen väriin. Mitä te tykkäätte lookista?

Kuinka monen teidän talvivaatekaapista löytyy muuten tämän hetken trendiväriä, herkullista vaaleanpunaista tai rohkeaa pinkkiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Anni 06.02.2017

  Ihana neule! Just sopivan värikäs, mutta silti tyylikäs 🙂

  http://www.annimarian.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Kiitos Anni, niin minustakin! 🙂

   Vastaa
 2. Kikka 06.02.2017

  Niin hyvältä näyttää sun päällä! Oikeestaan kaikki näyttä hyvältä sun päällä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Haha voi kiitos paljon Kikka! 🙂

   Vastaa
 3. Eeva-Maija 06.02.2017

  Niiiiiin hyvä väri! Harvalle ihan oikeasti sopii noin ”pinkki” pinkki ?Sinulle todella hyvin! Muutenkin koko asu on bueno! Pakko nyt kyllä saada väriä omaankin kaappiin! Kiitos, tämä asu piristi mielen ☺️

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Hienoa! Kiva kuulla, kiitos 🙂 Tällainen pinkki kyllä piristää päivää 😉

   Vastaa
 4. S 07.02.2017

  Onko zaran farkut kuinka laadukkaita? Kuluukko ja venyykö nopeasti?

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Mun mielestä niissä on ihan loistava hintalaatusuhde ja kestävät tosi hyvin kulutusta. Mulla on monia zaran 3-4 vuotta vanhoja farkkuja ja ovat edelleen tosi hyvännäköisiä. Mulla ainoa ”ongelma” Zaran farkuissa on se, että ovat usein mulle liian lyhyitä lahkeista… Kesällä se ei tosin haittaa kun yleensä mielumminkin haluainkin, että lahje on vähän vajaamittainen 🙂

   Vastaa
 5. pauliina 07.02.2017

  Nyt on poweria 🙂
  Tuo pinkki neule on upea ja korvakorut viimeistelevät tyylin.

  Omaan vaatekaappin mustan rinnalle on löytynyt vaalea roosa, joka tuo vaihtelua turvalliselle mustalle.

  Postaus idea: osaisitko suositella hyvää t-paitaa, joka menisi niin arjessa kun sitten asusteilla laitettuna niin parempana vaatteena?

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Hahah no kyllä on #pinkpower 😀 Vaalea roosa on ihana, sopii hyvin ympärivuoden ja tuo just kivaa vaihtelua mustalle niin kuin sanoit 🙂 Ja hei kiitos postausideasta, luulen, että tämä voisi kiinnostaa monia!

   Vastaa
 6. Jenni S. / big mamas home 07.02.2017

  Ei löydy pinkkiä, enkä usko, että tulee löytymäänkään. Sen verran heittäydyin hurjaksi viime kesänä, että ostin vaatekaappiin valkoisen puseron, kymmenen vuoden mustan kauden jälkeen. Siinä on mulle riittävästi väriä. :’D

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Haha, no onhan sekin jo hyvä steppi eteenpäin 😀 Mutta ymmärrän täysin, voisin itsekin todeta, että ”black is my happy colour” 😀

   Vastaa
 7. Petra 07.02.2017

  This is so nice!!! Upeita kuvia, ihanan pirteä neule…ja sopii sulle!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.02.2017

   Kiitos paljon Petra! Kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 8. Pirjo Väänänen 07.02.2017

  Vaaleanpunainen ohut villakangastakki odottaa hieman lämpimämpää keliä☺️en malta odottaa, että saan sen päälleni☺️

  Vastaa
 9. Have an Ice Day 10.02.2017

  No, eilen piti ostaa sellainen hattaran vaaleanpunainen neule, piristää kyllä kummasti tuon auringon kanssa.

  Vastaa
  • Anne -Marie 13.02.2017

   Mä haluan kanssa pinkin neuleen mustien /tummansininen ja harmaiden sijaan. Tuota Zaran neuletta tuskin enää on? ?Mutta &Other Stories ja Samsoe &Samsoe ??? (Voi kun asuisin vielä Helsingissä mutta onneksi en hirveän kaukana ).

   Vastaa
   • Metti Forssell 13.02.2017

    Hei! Zaran nettikaupasta tätä ei enää ole (ainakaan viimeksi kun trakistin) mutta liikkeistä kannattaa kurkata! 🙂 Ainakin Samsoe & Samsoelle on tullut aivan super herkullinen vaaleanpunainen neule, jota ainakin vielä viime viikonloppuna oli heidän liikkeessään. Kannattaa kurkata myös siis sinne! 🙂

    Vastaa