A DIFFERENT SIDE OF ME

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography 

”Jotain editorialmaista, hyvin vaaleaa, yksinkertaista mutta intensiivistä ja jotain sellaista millaisena sua ei olla nähty” Näillä sanoilla minulle kuvailtiin tulevia beauty editorial kuvauksia, joihin minua pyydettiin malliksi. Olin tottakai heti mukana, sillä mielestäni on aina mielenkiintoista ja inspiroivaa kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista. Minut kun on totuttu näkemään yleensä hiukset auki ja hymy huulilla – oli näiden kuvauksien lookki ja fiilis jotain aivan erilaista.

Vaikka olenkin nuorempana tehnyt mallintöitä ja vuosien varrella saanut olla kameran edessä epäsäännöllisen säännöllisesti, jännitti tämä kuvauskerta minua kuitenkin ihan eri tavalla. Ehkä se johtui siitä, että tällä kertaa en hypännytkään kameran eteen Metti Forssellina vaan mallina, jonka työnä oli toteuttaa asiakkaan tarkka visio. Lisäjännitystä toi fakta, että kyseessä oli beautykuvaus. Beautykuvissa kun meikki on pääosassa ja kamera tuodaan todella lähelle kasvoja, ei vartalolla tai sen liikkeillä oikeastaan voi pelastaa mitään. Kaikki lähtee silmistä ja katseesta. Toki pienillä pään, olkapäiden ja käsien liikkeillä saa jotain vaihtelevuutta ja mielenkiintoa kuviin, mutta suurin osa onnistuneiden kuvien takaa lähtee silmistä. Kun toiveena oli tuottaa herkkää mutta samalla kovaa materiaalia, tällaisen lopputuloksen saimme aikaan.

En voi kieltää, ettenkö joskus edelleen miettisi ”palaamista” takaisin mallintöiden pariin. Rakastan nimittäin kameran edessä olemista ja heittäytymistä rooliin. Toisaalta olen jo 25-vuotias, eli ehkä se on jo liian myöhäistä…? Toisaalta en edes tiedä olisiko minusta siihen enää, mutta pieni haaveiluhan ei koskaan ole pahitteeksi 😉 Anyways, viime viikkoisesta kuvauspäivästä jäi todella hyvä fiilis <3 Kuvasimme samana päivänä myös toisen beautylookin, joista saatte nähdä kuvia täällä blogissani myöhemmin.

ISO kiitos superlahjakkaalle ja valokuvaajalle Karoliinalle sekä taitavalle meikkaajalle Tarulle. Meillä oli samalla niin inspiroiva, tuottoisa ja nauruntäyteinen päivä! Go we mamas! <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Taru | HOME AT LAST 08.02.2017

  Jes, hyvä meidän tiimi! <3 Näytät niiin upealta näissä, beib. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Kiitos <3 Oli niin huikea tiimi, että eihän lopputulos voi olla muuta kuin priimaa 😉 <3

   Vastaa
 2. No oli erillaista. Vaikka mun lukemat postaukset tästä blogista, voi laskea kahden käden sormilla, niin nämä kuvat erottuivat kyllä selkeästi joukosta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Totta, nämä ovat erilaisia kuvia kun yleensä blogissani on totuttu näkemään 🙂

   Vastaa
 3. Ansku 08.02.2017

  Metti olet niin upea en kestä! <3 Mietinkin, että olet varmaan tehnyt mallintöitä kun oot kuvissa aina niin upea! Mutta nämä kuvat on next level ??❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Voi kiitos paljon ihana <3

   Vastaa
 4. Petra 08.02.2017

  WAU!!!!!! Upeita kuvia, ihan mielettömiä. Mielestäni todella sopisit malliksi. Aurinkoista keskiviikoa<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Kiitos! Ehkä mä vielä joku päivä jatkan niitäkin hommia… You`ll never know 😀

   Vastaa
 5. Johanna 08.02.2017

  Takas vaan mallipiireihin. Pärjäisit huikeesti 🙂 Iso peukku!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Kiitos paljon Johanna rohkaisusta <3 Ehkä vielä… 😉

   Vastaa
 6. Have an Ice Day 08.02.2017

  Onko sinulla silmissä eriväriset linssit, kun toinen silmä aivan eri värinen vai tekeekö valo kepposiaaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Ei ole. Minulla on luonnostaan eriväriset silmät! 🙂

   Vastaa
   • Have an Ice Day 09.02.2017

    En olekkaan aiemmista kuvista huomannut, makeet. Niin kuin David Bowie:lla

    Vastaa
 7. hanna 08.02.2017

  Kaunis!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Kiitos paljon Hanna <3

   Vastaa
 8. RiRi 08.02.2017

  Upeita kuvia, oot mieletön<3 onko sun silmät keskenään eriväriset luonnostaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Wautsi, kiitos niin paljon! 🙂 Ja kyllä, mulla on ihan luonnostaan eriväriset silmät 🙂 Sitä ei helposti tavallisesti huomaa, mutta tällaisissa lähikuvissa ja studiovaloissa erivärisyys tulee selvemmin esille.

   Vastaa
 9. Veera 08.02.2017

  Upeat kuvat!
  Tuo mekko on kyllä myös niin ihana päälläsi.
  Beyoncélla on ollut samanlainen, muistaakseni kun oli katsomassa Serena Williamsin tennismatsia.
  Sinulla on ollut todella kivoja postauksia viimeaikoina 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Kaunis kiitos Veera! <3 Mahtava kuulla, että olet pitänyt viime aikaisista postauksista 🙂 Ja joo, mäkin huomasin joskus aikanaan somessa tämän kuvan Beyoncésta!

   Vastaa
 10. Anna 08.02.2017

  Upeita kuvia -ja mallina olo on kyllä ehdottomasti sulle luontevaa! Kiva että uskallat päästää irti siitä kaikkein sovinnaisimmasta tavasta olla nätti, nämä kuvat ovat huippukiinnostavia ja ehdottomasti lisää tällaista!

  Itse olen 40+ ja muoti ja tyyli kiinnostaa varmasti aina, ja ilahtuisin jos kaikki mallit eivät olisi teini-ikäisiä. On paljon kivempi nähdä vaatteita ja meikkejä elämän jo hieman muokkaaman ihmisen kantamina.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2017

   Kiitos paljon Anna! 🙂 Kuten olen blogissakin kertonut mun mielestä on kiva joskus mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle (esim vaatetuksen suhteen). No miksipä ei sitten myös meikin ja hiuksien? En ehkä tällaisessa lookissa lähtisi normipäivänä kaupungille pyöriin, mutta tämä sopi juuri täydellisesti näihin editorial tyylisiin kuviin. 🙂

   Vastaa
 11. Amanda 09.02.2017

  Wow, silmäsi ovat upeat!

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.02.2017

   Kiitos Amanda! XX

   Vastaa