TEDDY COAT

 

Photos: Hanna Väyrynen

Mango Teddy Coat

Filippa K Knit

Üterque Leather Pants

Chanel Bag

Chloé Boots

Hello all! Heti tähän alkuun haluan pahoitella monta päivää kestänyttä blogihiljaisuutta. En mielellään ole näin montaa päivää postaamatta, mutta tällä kertaa oli pakko. Minulla oli nimittäin eilen kaksi isoa koetta ja koko viikonloppu meni niihin lukiessa. Pyrin aina mahdollisuuksien mukaan tekemään postauksia ”varastoon”, mutta nyt en ollut niitäkään kerennyt tehdä. Helpottunut fiilis kuitenkin nyt kun kokeet ovat takanapäin ja pääsen taas vaihteeksi keskittymään blogiin. Blogin päivittäminen kun kuitenkin on hitusen mielekäämpää puuhaa kun tuo kokeisiin pänttääminen 😀

Tänään oli kuvauspäivä, kuten ehkä jotkut teistä saattoi Instagrammin mystorysta huomata? Apua miten kylmä siellä oli! Ei ole kyllä tämä tammikuu se mukavin kuukausi asukuvien ottamiseen. En tiedä muuten miksi, mutta huomaan päivittäväni mystorya paljon useammin kuin snapchattia… Jotenkin se on mielestäni helpompi kun se on siinä Instagramin yhteydessä. Onko teille käynyt samoin, että snapchatin käyttö on vähentynyt Instagrammin mystoryn myötä?

Kaivoin pari päivää sitten vanhan teddy-takkini varastosta käyttöön. Olin aivan unohtanut sen olemassa olon! Törmäsin vanhaan kuvaani tuo takki päällä ja aloin miettimään, että missäköhän takki mahtaa olla. Ullakoltahan se löytyi ja hyvä niin, sillä takki on uskomattoman lämmin vaikkei oikeaa villaa olekaan. Takin alle on ihana käpertyä kylmää viimaa pakoon <3

Ihanaa viikkoa! xxx

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. C.R 17.01.2017

  Mitä opiskelet ja missä?:) Varmasti moni lukijasi on opiskelija ja siksi olisi mielenkiintoista tietää miten juuri sinä valmistaudut tentteihin. Sinulla kun tuntuu olevan monta rautaa tulessa samaan aikaan!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Opiskelen kauppatieteitä Englannin yliopistossa ja nyt keväällä/kesällä olisi tarkoitus valmistua kauppatieteiden kandiksi. Vihdoinkin!! 😀 Jouduin aikoinaan pitää taukoa opiskelusta kun tyttäremme syntyi ja jatkoin opiskelua sitten etänä noin vuoden jälkeen. Nyt kuitenkaan Lucaksen kohdalla en ole halunnut koulua uudelleen pistää tauolle vaan yritän vain puskea läpi opiskelut lasten ja töiden ohella! Tarkoitukseni on jatkaa vielä maisteriksi, mutta sen koulutuksen aloitan varmasti vasta sitten kun Lucas on vähän isompi 🙂

   Vastaa
 2. Riina 17.01.2017

  Kerrassaan ihana asukokonaisuus! Postausta lukiessa heräsi myös kysymys, mitä mahdat opiskella kertoessasi olleesi kokeissa? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Opiskelen kauppatieteitä etäopiskeluna Englannin yliopistossa. Aloin aikanaan opiskella täällä Suomessa, mutta kun tulin raskaaksi ja tyttäremme syntyi, oli minun vaihdettava etäopiskeluun 🙂

   Vastaa
 3. Jenna 18.01.2017

  Mie tahtosin kans tietää mitä opiskelet? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Opiskelen Englannin yliopistossa kauppatieteitä etäopiskeluna. Nyt keväällä tarkoitus olisi valmistua kauppatieteiden kandiksi 🙂

   Vastaa
 4. S 18.01.2017

  Heippa, mitä filttereitä käytät useimmiten VSCOssa? 🙂 sinun instagram kuvat ovat aina jotenkin niin raikkaita 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Kiitos paljon! Käytän välillä eri filttereitä, riippuen alkuperäisen kuvan väreistä. Suosikkejani ovat A5, HB1 ja J1 🙂

   Vastaa
 5. pauliina 18.01.2017

  Ihana asu!
  Jotenkin tuo beigen/nuden yhdistelmä näyttää erityisen hyvälle!
  Pitää ottaa tuo värikombo omaaan pukeutumiseen myös.

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Ai kiitos paljon! 🙂 Vähän raikkautta kaiken mustan ja harmaan keskelle!

   Vastaa