STYLE STEAL

 

Equipment Grey Turtleknit

Alexander McQueen Culottes

Marc Jacobs Sunglasses

Kiomi Leather Boots

Victoria Beckham lukeutuu henkilöihin, joiden tyyliä ihailen suuresti ja josta saan inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Hänen päällään ei usein näe asua, jota en itsekin pukisi päälleni juuri sellaisenaan. Hänellä on täydellinen silmä tyylille ja taito yhdistellä asukokonaisuuksia, joiden lopputulos on huoliteltu ja naisellinen mutta samalla cool ja oi niin chic.
Kun törmäsin tähän kuvaan oli minun pakko jakaa se teille asuinspiraatioksi, sillä luulempa, että hyvin monen teidän vaatekaapista nämä kaikki elementit jo löytyvätkin – mutta olisitko ajatellut yhdistää näitä keskenään? Culottes housut ovat supertrendikkäät juuri nyt ja saappaiden kanssa niiden käyttöikä pitenee huomattavasti. Niin ihanaa kun syksyllä olikin vilauttaa paljaita nilkkoja, ei se enää näillä pakkasasteilla ole mahdollista. Siksipä nyt täydellinen tapa pukea culottes housut ovat sukkahousujen ja saappaiden kanssa. Muhkea ja lämmin villapoolo on täydellinen pari väljien housujen kanssa ja korolliset saappaat tuovat ryhtiä asukokonaisuuteen. Täydellistä! Eipäs enää tarvitse miettiä mitä laittaisi huomenna päälle 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille! xxx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Janem 13.01.2017

  Pakko sanoa että sä olet mulle kyllä samanlainen tyyli-ikoni kun Victoria sulle:) voi kun itsekin voisi jonain päivänä inspiroida jotain!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2017

   Voi kun olet ihana! Kiitos paljon <3

   Vastaa
 2. Iina 13.01.2017

  Hei tälläisiä copycat asuja olisi kiva nähdä myös sun päällä. Sellanen asu haaste! Kyseinen asu uppoa myös itselleni ja täytyykin vihdoin kotiuttaa pari culotteseja omaan vaatekaappiin

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Hei hyvä idea, kiitos! Täytyypä tehdä sellainenkin 🙂

   Vastaa
 3. Siiri 14.01.2017

  Jos jatkat tämän tyylisten postausten tekemistä olisi hauska jos olisi kaksi vaihtoehtoa; sijoita ja säästä vaihtoehdot 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Itseasiassa ajattelin tuota aivan samaa heti sen jälkeen kun olin saanut postauksen ulos! 😀 Ens kerralla! Kiitos vinkistä!

   Vastaa
 4. jp 15.01.2017

  Heippa! Luetko jotain muoti/kauneuslehtiä? Haluaisin seurata muotia enemmän mutta en tiedä mistä aloittaa 🙂
  Käytkö muuten kauneushoidoissa, ihosi näyttää niin hyvältä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Hei! Minulla on aina ollut luonnostaan hyvä iho ja sen ylläpitämiseen ei ole tarvinut koskaan mitään sen kummempia konsteja. Kosmetologilla käyn joskus, tosi harvoin kylläkin… Luen joskus lehtiä (Elleä tietysti 😉 ) mutta enenmmän saan inspiraatiota sosiaalisesta mediasta kuten esim instagramista 🙂

   Vastaa