SHINY SKIRT

Photos: Niki Strbian

Stenafel Turtleneck

Zara Skirt

Chanel Bag

Christian Louboutin Heels

Instagrammin MyStoryista olette ehkä saattaneet tämän hameen jo bongatakin – oli se nimittäin päälläni useimmissa joulujuhlissa sekä vielä jouluaattonakin. I just love it! Kangas on muodikkaasti metallihohtoinen ja edessä oleva solmu yksityiskohta tekee hameesta mielenkiintoisen. Eikä tuo hamonen ole ainoastaan juhliin sopiva, vaan ompa se päässyt osaksi arkiasuani paksun pehmoisen pooloneuleen parina.

Oli muuten pakko päästä kurkistamaan uusi Clarion hotelli, joka avattiin vuoden lopussa Helsingin jätkäsaareen. Päätimmekin Nikin kanssa, että siellä haluamme ehdottomasti kuvata. Oli kyllä uskomattoman hienot näkymät hotellin skybaarista! Voin vain kuvitella miten upea näköala on kesällä auringonlaskun aikaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Roosa 11.01.2017

  Upea hame! Ja sun hiukset! Mulla oli kans pitkät vaaleet hiukset mut leikkasin just long bobin kun en ikinä jaksanut laittaa niitä mitenkään muuten kun ponnarille tai nutturalle – siks oiskin kiva jos tekisit jonkun ”näin laitan hiukseni”- postauksen. Eli kertoisit mitä tuotteita käytät yms. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.01.2017

   Hei Roosa! Kuvasin juuri viime viikolla teille videon siitä miten laitan/kiharran hiukseni ja yritän saada sen editoitua ja ladattua blogiin mahdollisimman nopeasti 🙂 Itseänikin houkuttelee usein tukan leikkaaminen lyhyemmäksi, mutta vielä en ole uskaltanut… 😉 Long bob näyttää kyllä niin hyvälle!

   Vastaa
 2. Jade 11.01.2017

  Luoja miten upeita kuvia, upea paikka ja upea malli!

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.01.2017

   Voi kiitos paljon Jade! Tuolta on kyllä huikeat näkymät, upea paikka 🙂

   Vastaa
 3. Kikka 11.01.2017

  Hei
  On kyllä taas niin Upeita kuvia?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2017

   Voi kiitos Kikka! 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Vastaa
 4. Anni 12.01.2017

  Onpa ihania kuvia! Ja tosi kiva tuo hame 🙂

  http://www.annimarian.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2017

   Kiitos paljon – se on mun lemppari <3 Ihanaa viikonloppua x

   Vastaa
 5. Maija Viola 12.01.2017

  Aivan ihania kuvia! <3 Itse olin vasta kuvailemassa myös Tampereen tornin moro sky barissa. Hyvä nyt tietää, että Helsingissäkin on jokin vastaava! 🙂 Bongasin hameesi jo instagram storiesista aikaisemmin ja koitin etsiä zarasta sitä, mutta tähän mennessä en ole vielä löytänyt. Netissä se kyllä olisi. Todella tyylikäs yksilö! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2017

   Kiitos paljon Maija! Tuolta skybarista oli kyllä huikeat näkymät, ihan käymisen arvoinen paikka 🙂 En tiedä on Suomessa Zarassa tuota hametta, itse ostin omani nimittäin Espanjasta. Mutta onneksi viimein Suomessakin toimii tuo Zaran nettikauppa, joten sieltä saa aina tilattua jos siltä tuntuu 🙂 Iloista viikonloppua sinne xx

   Vastaa
 6. E 13.01.2017

  Hei Metti. Haluan ensiksi sanoa kiitos, kun päivittelet blogiasi mukavan usein. Tänne on aina ihanaa tulla tsekkaamaan olisiko uusi postaus tullut. Sulla on ihan mielettömän hyvä maku niin muodin kuin kauneuden suhteen ja sinua on ilo seurata.
  Huomasin instastorysi puolelta, että sinulla olisi ollut päällä Parajumpersin toppatakki? Itselläni on samainen takki ja senpä takia olisi postaustoive: Voisitko toteuttaa jonkin postauksen, miten näyttää tyylikkäältä tuon tyyppisen (Parajumpers, Canada Goose tms.) takin kanssa muuallakin, kuin kävelyllä tai salille mennessä. Eli minkälaiset kengät, laukun yms. yhdistäisit ison toppatakin kanssa. Kaikki asupostauksesi ovat superkivoja, mutta koska talvi näyttää nyt viihtyvän kanssamme ainakin vähän aikaa, niin toppatakkiasusta olisi todella iloa.
  Näin sinut viime viikolla Stokkalla herkussa ja vitsit harmittaa, kun en tullut moikkaamaan ja ylistämään blogiasi. En yksinkertaisesti kehdannut tulla häiritsemään sinua ja miestäsi.
  Kiitos kuitenkin superihanasta blogista <3

  Vastaa
 7. Metti Forssell 13.01.2017

  Moikka! Voi kiitos niin paljon ihanasta kommentistasi <3 Olisit vaan tullut vetäisemään hihasta – ens kerralla sitten 😉 Monet lukijat ovat toivoneet näitä arkisempia "toppatakki asupostauksia" eli kyllä mun pitää varmaan sellainen sitten toteuttaa 😀 En mene takuuseen kuinka inspiroiva pystyn olemaan, mutta kokeillaan 🙂 Normaalisti kun tosiaan paksumpia toppatakkeja tulee käytettyä juuri just ruokakaupassa, vaunulenkeillä ja salille mentäessä… 🙂 Mukavaa viikonloppua sinne!

  Vastaa
 8. Hanna 17.01.2017

  Hei! Minulla on pitänyt monesti kysyä, että missähän yökerhossa olit taannoin ystäviesi (Hannan) kanssa? Näin mystoryssa muistaakseni pätkän sieltä? 🙂 suunnittelemme tyttöjen reissua pitkän kaavan mukaisesti Helsinkiin, ja ideat olisivat tervetulleita! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.01.2017

   Moikka! Siitä taitaa olla jo vähän aikaa (reilu kuukausi sitten?) ja silloin olimme käymässä Teatterissa 🙂

   Vastaa