COMFY EVERYDAY OUTFIT

Photos: Hanna Väyrynen

Massimo Dutti Coat

Minimum Knit Dress

Cos Beanie

Céline Bag

Maje Boots

Hyvää alkanutta vuotta 2017 kaikille! Toivottavasti teillä vaihtui uusivuosi mukavissa merkeissä? Me vietimme rauhallista uuttavuotta yhdessä ystäväperheen kanssa. Söimme hyvin ja kävimme ampumassa muutamat raketit lapsille illalla Kaivopuistossa. Lasten mentyä nukkumaan istuimme mieheni kanssa sohvalla ja katselimme tv.stä Suomi 100 live lähetystä. Olisimme haluneet mennä nukkumaan jo aikaisemmin, mutta päätimme kuitenkin sinnitellä vuoden 2017 puolelle. Sinnitellä, sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä kello 00.05 meidän koko perhe oli jo unessa 😀

Halusin jakaa heti tähän vuoden alkuun asun, jossa olen viihtynyt vähän liiankin hyvin viime päivät. Joulun välipäivät lähestulkoon asuin tuossa mukavassa harmaassa villamekossa. Juuri täydellinen valinta näille koleille ja kosteille päiville, mukavaa ja lämmintä samaan aikaan. Minulta usein kysytään vinkkejä raskausajan pukeutumiseen ja voinkin nyt lämpimästi suositella neulemekkoja myös raskaanaoleville. Niin helppo ja mukava, mutta silti tyylikäs vaihtoehto! Neulemekko on helppo yhdistää minkä tahansa takin tai kenkien kanssa (syksyllä ja keväällä esimerkiksi nahkatakin ja tennareiden kanssa ja talvella villakangas- tai toppatakin kanssa) sekä sitä voi muutenkin asustaa helposti haluamallaan tavalla tilaisuuden mukaan (koroilla, koruilla, hatuilla, vöillä, you name it). Tyttäremme syntyi keväällä, joten talvella vatsani oli isoimmillaan. Muistan hankkineeni kaksi villamekkoa, toisen löysän arkikäyttöön ja toisen vartalonmyötäisemmän, joustavaa villajerseytä olevan mekon, joka sopi mainiosti viikonloppumenoihin. Näillä kahdella mekolla vetelin hyvin koko raskauteni kolme viimeistä kuukautta!

Nyt lähden käymään kaupungilla, sillä minun on pakko käydä (taas) päivittämässä Lucaksen vaatteita. Härregyyd millä vauhdilla tuo poika kasvaa! Ikää on vasta vajaat viisi kuukautta, mutta vaatekoko on jo lähes vuoden ikäisen. Mistähän nämä geenit on peritty?! 😀 Ihanaa uutta viikkoa ja vuotta kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. JohannaN 02.01.2017

  Aivan ihan asu jälleen!! Harmaan ja beigen yhdistelmä näyttää todella hyvältä. Ja tuo laukku on to die for <3
  Yksi neulemekko minulta löytyy, mutta harmaata olen metsästänyt pitkän aikaa. Kunpa vaan oikeanlainen osuisi eteen. Mistä tämä sinun mekkosi on?
  Ihanaa viikon jatkoa! Tuskin maltan odottaa meikki – ja hiusvideoita 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.01.2017

   Kiitos paljon! 🙂 Joo, tykkään tuosta Célinestä vielä hurjasti vaikka sitä en olekaan vähään aikaan käyttänyt. Täydellinen everyday bag <3 Tuo harmaa neulemekko on hankinta viime vuodelta, mutta kannattaa kurkata minimumin nettisivut josko heidän nettikaupastaan löytyisi tänänkin vuonna jotain saman tyylistä 🙂 Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Vastaa
 2. Kikka 02.01.2017

  Moikka Metti! Näyttää erittäin hyvältä? mistä olet hankkinut harmaan villamekkosi?
  T. Kikka

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.01.2017

   Hei Kikka! Kiitos paljon! Mekko on hankinta viime vuodelta Minimumilta. Kannattaa kurkata heidän nettisivut jos tämän tyylinen mekko kiinnostaa 🙂

   Vastaa
 3. Caro 06.01.2017

  Miten tarkenet tuollaisella takilla paukkupakkasilla? Itse en voi lähteä ulos ovesta ilman paksua untuvatakkia… Beige villakangastakki ei muutenkaan ole ymmärtääkseni mikään talvikauden takki, lähinnä käyttökelvollinen syys-/välikauden takki?

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.01.2017

   Moikka! Nämä kuvat on otettu silloin joulun tienoilla kun Helsingissä oli +7 astetta. Silloin tarkeni siis ihan hyvin villakangastakilla. Nyt tosiaan tilanne on aivan toinen ja paksu untuvatakki on ainoa vaihtoehto 🙂

   Vastaa