SOME NEW MAKEUPS

Normaalisti ostan meikkejä todella vähän, sillä blogin kautta saan niin paljon tuotteita testiin, että ne riittävät paremminkin kuin hyvin omiin tarpeisiini. Täältä Espanjasta olen kuitenkin hankkinut muutamia uutukaisia meikkipussiini ja halusinkin nyt vinkata muutamista teille.

Urban Decay Eyeshadow Primer – Primeri luomille on ollut ostoslistallani pitkään. Erityisesti iltameikissä on tärkeää, että luomiväri pysyy hyvin ja pitkään luomella eikä lähde illan aika paakkuilemaan. Vain muutamia kertoja olen lomamme aikana käyttänyt vähän enemmän silmämeikkiä, joten primeri on päässyt käyttöön vasta kerran. Luomiväri kuitenkin pysyi luomellani todella hyvin! Tuote on ihanan pehmeäntuntuinen ja levityy tasaisen kauniisti luomelle. Todella helppokäyttöinen!

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick – Nyt täytyy myöntää, että ostin tämän huulipunan aivan vanhingossa. Tai pikemminkin kiireessä. En katsonut yhtään minkälainen tuote oli kyseessä, vaan nappasin putelon hyllystä vain värin perusteella edes kokeilematta ensin sen koostumusta. MUTTA onneksi tuote osottautui todella loistavaksi! Kyseessä on siis nestemäinen huulipuna. Tuotetta levitetään huulille kuin kiiltoa (ja huulikiillolta se alkuksi tuntuukin), mutta noin puolessa minuutissa kiilto jähmettyy huulille jättäen kauniin mattaisen ”huulipunaisen” lopputuloksen. Huulipuna todellakin jähmettyy ja pysyy huulilla loistavasti.

(Minulla sävy Bow N Arrow, joka näkyi myös snapissä ja my storyssa tänään!)

Sephora Lip Mini Lipliners – Rajaan ja maalaan yleensä huuleni nudella huultenrajaukynässä ennen kuin laitan siihen päälle kiiltoa tai huulipunaa. Näin huulimeikin saa pysymään huulilla pidempään. Tykkään pehmeä pigmenttisistä huultenrajauskynistä, joilla saa helposti rajattua huulet. Näissä Sephoran omissa mini-huultenrajauskynissä (Lip Liners to go) onkin täydellisten sävyjen lisäksi loistava pigmentti. Lisäksi minikokoiset rajauskynät matkustavat kätevästi pienissäkin käsilaukuissa!

(Minulla sävyt 15 Deep Beige ja 16 Nude Beige)

Urban Decay Naked luomiväripaletit – Näitä luomiväripaletteja on näkynyt blogeissa ja somessa niin paljon, että minunkin oli niitä pakko testasta. Hurmaannuin palettien savyihin niin totaalisesti enkä osannut päättää, joten ostin kaksi palettia (Naked ja Naked3). Naked paletista (tummanruskea) löytyy paljon eri ruskean sävyjä ja Naked 3 paletista (kuvassa auki) on puolestaan kauniita vaaleanpunaisia, ruusukultaisia ja lilaan taittuvia sävyjä. Käytän ehdottomasti eniten eri ruskeansävyjä luomilla, joten niiden joukkoon on ihanaa tuoda hieman ruusukullan tai pehmeän puuterin sävyjä! Tykkäsin näistä Naked paleteistä myös sen vuoksi, että kaikista paleteista löytyy sekä mattapintaisia että kiiltäviä luomivärejä. Näin jokaisen luomiväripaletin sävyistä saa loihdittua niin arki- kuin juhlameikinkin.

 

Onko näistä tuotteista teille jo jotkin tuttuja? 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Linda 02.12.2016

  Mulla on kaikki kolme nakedin palettia, ostin juuri tässä taannoin Sokokselta kun olivat sellaisessa yhteispakkauksessa. Monta vuotta olin niistä haaveillut ja ihan turhaan pihdannut niiden ostamista; parhaat luomivärit mitä olen koskaan käyttänyt. Samaa luomiprimeria löytyy myös 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Kiva! On ollut varmasti hyvä satsaus 🙂 Noissa on kyllä niin kauniit sävyt sekä arki-että juhlalookin loihtimiseen, että näille tulee varmasti paljon käyttöä!

   Vastaa
 2. Emilia 02.12.2016

  Sama eyeshadow primer löytyy myös täältä! Ihan huippu!?ihana postaus!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Kiva kuulla, tämä on kyllä hyvä tuote 🙂

   Vastaa
 3. emmmi 03.12.2016

  Sama primer ja paletti (naked1) löytyy myös täältä! Ihan huippu tuotteita 🙂 haaveissa olisikin saada myös tuo naked3, vaikka pukinkonttiin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Kiva kuulla! Minäkin pohdin näiden kahden paletin välillä, mutta koska molemmissa oli niin paljon ihania sävyjä (sekä arki- että juhlalookin loihtimiseen), päätin sitten napata molemmat! Tässä on kyllä erinomainen lahjaidea meikeistä kiinnostuneelle 🙂

   Vastaa
 4. Iina 03.12.2016

  Ihana postaus! Oletko muuten tekemässä videota vielä iltameikin teosta? 🙂 odottelen sitä kovasti!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2016

   Moikka! Kiitos paljon! Joo yritän kuvata sen heti kun pääsemme Suomeen. Sopii hyvin nyt tähän pikkujoulu aikaan… 🙂

   Vastaa