ROUND UP 2016

Tammikuu

Heti vuoden alusta suuntasimme yhdessä ystäväperheemme kanssa Los Angelesiin. Reissu oli kaikin puolin mukava ja mieleenpainuva. Kolme viikkoa hurahti nopeasti ja halu takaisin Losiin on kova! Olisi mahtavaa jos siellä voisi joskus viettää kerralla hieman pidemmän ajan. Losissa tutuksi tulivat ainakin Manhattan Beach, Beverly Hills ja Santa Monica. Pääsimme myös kerran vierailemaan Disneylandissä, mikä oli Lilialle (ja meille vanhemmillekin) huikea kokemus!

Olessamme Losissa, teimme myös oman perheen kesken pienen extempore reissun Caboon. Losissa kun oli talvi ja lämpöasteet pysyivät siinä 15-20 asteen hujakoilla, halusimme nauttia kuumuudesta ja altaalla löhöilystä pienen hetken. Losista lensi vain kahdessa tunnissa Cabolle, joten se oli helppo reissu kaikin puolin. Löhösimme viisi päivää altaalla ja nautimme joka minuutista. Tässä ja tässä pari asukuvaa Cabolta.

Helmikuu

Olimme saaneet vuoden 2015 loppussa tietää odottavamme toista lasta. Muistan kuin eilisen, kun luin raskaustikusta ”2 – 3vkoa raskaana”. MITÄ?! Tiesimme haluavamme toisen lapsen ja tiesimme myös raskaaksi tulemiseni olevan mahdollista, mutta silti uutinen oli meille yllätys. Ihanin yllätys päällä maan, mutta silti iso yllätys 😀 Helmikuun lopussa tuli sen verran paljon viikkoja täyteen, että pääsimme vihdoin ja viimein jakamaan tämän iloisen perheuutisen muidenkin kanssa <3

Maalis- & Huhtikuu

Keväällä bloggaamisen aloittamisesta tuli ensimmäinen vuosi täyteen. Vuodessa blogi oli kehittynyt puhtaasta harrastuksesta työkseni. Tämän vuoden keväällä halusinkin ottaa seuraavan askeleen ja päätin opetella paremmaksi kuvaajaksi. Ostin uuden järjestelmäkameran, opettelin sen käytön, luin kuvaamisesta, katselin youtube tutoraaleja sekä harjoittelin itse.

Keväällä osallistuin myös ensimmäistä kertoja erilaisiin blogitapahtumiin ja aloin tutustumaan blogikolleegoihin. Paljon ihania ja samanhenkisiä tyyppejä tällä alalla! 🙂

Huhtikuun alussa saimme myös tietää, että tuleva lapsemme tulee olemaan poika <3 Olimme mieheni kanssa puhuneet aina lapsista Lilia ja Lucas ja nyt tämä hartain toiveemme kävisi toteen <3

Toukokuu 

Toukokuulle sijoittuu sekä tyttäremme että minun syntymäpäivät. Lilialla mittariin tuli 2 vuotta, minulla puolestaan 25.

Toukokuun lopussa lähdimme mieheni kanssa kahdestaan muutamaksi päiväksi Lontooseen. Meille tuli mahdollisuus tehdä muutaman päivän miniloma mieheni työkiireiden lomassa, joten päätimme lähteä kahdestaan reissuun vielä ennen poikamme syntymää. Meillä oli todella rento loma, kolme ihanaa ja huoletonta päivää yhdessä.

Kesä- & Heinäkuu

Kesällä on aina ihanaa, koska on kesä. Viime kesä oli kuitenkin meille hieman raskaampi mieheni työkiireiden ja raskauteni viimeisen kolmanneksen vuoksi. Mieheni ollessa poissa, joiduin huolehtimaan yksin tyttärestämme ja siinä samalla sivussa koittaa hoitaa sekä koulutöitäni että blogia. Vielä raskaana kun kaikki tuntuu astetta raskaammalta niin voin kertoa, ettei viime kesä ollut se kaikista rentouttavin. Huh!

Mutta toki kesään mahtui paljon ihaniakin hetkiä, kuten esimerkiksi yllätys baby showerini, raskausvatsan kuvaus Nikin kanssa sekä vierailu Muumimaailmaan, mikä oli Lilialle unohtumaton kokemus.

Juhannuksen vietimme ystäviemme mökillä.

Elokuu

Rakas poikamme syntyi tähän maailmaan 9. elokuuta, meidän hääpäivänämme. Emme olisi voineet parempaa hääpäivälahjaa toivoa <3 (synnytyskertomukseni voitte lukea halutessanne tästä)

Syys- & Lokakuu

Syksy oli perheellemme jälleen kiireistä aikaa. Elämään ja arkeen totuttelu nyt nelihenkisenä perheenä veti oman veronsa. Minulla oli paljon töitä blogin parissa ja yritin parhaani mukaan pitää koulun ja työn rullaamassa vastasyntyneen vauvan kanssa.

Lokakuussa sain tunnustusta työstäni bloggajana kun minut palkittiin Elle Style Awardseissa vuoden bloggaajana. Niin uskomaton juttu! <3 Tuntui upealta, että te lukijat  arvostatte työtäni ja äänestitte minut vuoden parhaaksi muotiblogiksi. Kiitos siitä <3

Marraskuu

Koko marraskuun vietimme Espanjassa. Kiireisen vuoden jälkeen oli ihanaa lähteä koko perheen voimin hetkeksi pois Suomesta. Päivämme kuluivat rennosti auringosta ja uimisesta nauttien. Tässä, tässä ja tässä muutamia asujani Espanjasta.

Joulukuu

 Espanjasta palasimme joulukuun alussa, jonka jälkeen alkoi perinteinen joulun odotus. Joulua vietimme yhdessä perheeni kanssa vanhempieni luona. Rauhallinen ja perinteinen joulu yhdessä rakkaimpien kanssa <3

Vuoden viimeisiä päiviä viedään, sillä ylihuomenna vaihtuu vuosi. Tämä vuosi on ollut itselleni upea ja aivan uskomattomia asioita on mahtunut vuoteeni. En malta odottaa mitä vuosi 2017 tuo tullessaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Petra 31.12.2016

  Hei Metti!
  Kiitos ihanasta blogistasi! Se on erittäin mieletön, huoliteltu ja tyylikäs! Blogissasi näkyvät muoti, kauneus, tyyli ja lifestyle ovat myös paljolti lähellä omaa tyyliäni, minkä vuoksi mm. blogiasi on ilo seurailla 🙂 Olet erittäin onnekas, kuinka paljon elämääsi on ihania ja onnekkaita asioita siunaantunut. Toit vuosikatsauksessasi paljon onnellisia asioita vuodesta esille. Onko sinulle koskaan arkea viettäessäsi tullut suurempia haasteita vastaan, muuta kuin työ- tai opiskelukiireet? Olisi joskus mielenkiintoista lukea myös asioista, jotka sinulle ovat tuottaneet suurempia haasteita tai elämän mullistuksia, ja miten olet niistä selvinnyt. Vaikka onnellisista ja ihanista asioista onkin kiva pääsääntöisesti lueskella 🙂

  Vastaa
 2. Metti Forssell 03.01.2017

  Hei! Ensinnäkin iso kiitos ihanasta kommentistasi ja kauniista sanoistasi <3 Kiitos sinulle, että seuraat blogiani <3

  Ja sitten vastausta kysymykseesi. Tottakai minulla on arjessa haasteita ja elämässä tapahtuu kurjiakin juttuja. Minä kuitenkin pyrin pitämään ne jutut poissa blogistani. Vaikka bloggaminenkin onkin julkista, voi kuitenkin jokainen bloggaaja itse päättää minkä verran haluaa omasta yksityiselämästään ja niistä arjen suuremmista haasteista blogeissaan puhua. Toki ymmärrän, että sellaisista asioista olisi mielenkiintoista lukea, mutta toistaiseksi olen ollut tyytyväinen päätökseeni.

  Viime keväänä tein postauksen jossa kerroin asioista, joita kaipaan ajasta ennen lapsia (tässä linkki postaukseen https://www.elle.fi/mettiforssell/2016/04/things-miss-life-kids/ ) Kyseessä ei ehkä ole juuri sellainen postaus mitä ajattelit, mutta ainakin hieman erilainen mitä yleensä teen 🙂 Ihanaa uutta vuotta 2017!

  Vastaa
 3. katriina 04.01.2017

  Hei! Kiitos kivasta blogistasi! ? koska harvoin naiset kehuvat toisiaan niin ajattelinpa kommentoida että olet kyllä kauneimpia naisia mitä tiedän! Toivottavasti Mikael muistaa sen sinulle usein mainita ? hyvää tätä vuotta teidän perheelle! ?

  Vastaa