BROWN & GREY

 

Photos: Minna Somero

Sfera Coat

Zara Jeans

Chloé Bag

Zara Boots

Miten teidän joulu sujui? Me vietimme perinteisen ihanan joulun perheen kesken. Syötiin hyvin (ja paljon!), jaettiin muutamat lahjat ja vietimme kiireetöntä aikaa yhdessä. Oli mahtavaa olla muutama päivä ihan rauhassa, miettimättä koulua tai töitä! Parasta kuitenkin koko joulussa oli seurata pienen tyttäremme vilpitöntä intoa. Hän oli aivan innoissaan joulupukista ja saamistaan lahjoista. Frozen oli kova juttu tänä vuonna ja nyt kodissamme raikaakin ”let it go” -biisi non-stop. Miksi meidän pitkin ostaa Lilialle niin monta soivaa lelua?! 😀 I did not think this through… 😀

Nämä vuoden viimeiset päivät otetaan vaan ihan rennosti kotona ja pikkuhiljaa palataan taas normaaliin arkirytmiin. Huomenna teen blogiin koosteen viime vuoden tapahtumista. On ollut taas ihan uskomaton vuosi ja upeita asioita tapahtunut pitkin vuotta – suurimpana tietysti rakkaan poikamme syntymä <3 Näistä lisää huomenna!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Elisa 28.12.2016

  Nilkkurit näyttävät kyllä aika täydellisiltä… olen itse selannut jo monet nettikaupat läpi (alennusmyynneistä kun saa halvemmalla) mutta enpä ole onnistunut löytämään kivoja vaaleita nilkkureita…

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Totta! Vaaleat nilkkurit ovat kiven alla… Eikä ihme, sillä tänne Suomen keleihin kun yleensä tummemmat ovat ainakin ne käytännöllisemmät 🙂 Itse bongasin nämä nilkkurit Zaran nettikaupasta kun myyjä kertoi, ettei heille tullut liikkeeseen kyseistä mallia ollenkaan. Toivottavasti löydät vielä ne täydelliset nilkkurit! 🙂

   Vastaa
   • Elisa 29.12.2016

    Koitin selailla Zaran nettikauppaa ja löysin yhdet todella samannäköiset, ovatkin varmaan juurikin ne. Korko ei vaan iskenyt muhun. Mutta löysinpä sentään mustat piikkikorkoiset nahkanilkkurit yli 50% alennuksella. Vaaleiden metsästäminen jatkuu. Toistan taas itseäni, kiitos ihanasta blogista 🙂 Inspiroit minuakin päivittelemään blogia vähän useammin.

    Vastaa
 2. TP 28.12.2016

  Hei, onko tuo aito turkis?

  Vastaa
  • sofia 29.12.2016

   Ikävää jos on:( Upeita tekoturkiksiakin on.

   Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Ei ole! Se on espanjalaisen merkin, näyttää aidolta, mutta on fake fur! 🙂

   Vastaa
 3. S 28.12.2016

  Mitä sait miklulta joululahjaksi? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Kiitos kysymästä, mutta tänä vuonna lahja oli sen verran henkilökohtainen, että en jaa sitä täällä blogin puolella 🙂

   Vastaa
 4. Anni 28.12.2016

  Wautsi miten upea takki sopii sulle älyttömän hyvin! Olen myös kiinnittänyt huomiota että kaikki asut joita on päälläsi istuvat tosi hyvin sinulle ja näytät upealta vaikka päälläsi olisi mitä tahansa. Haluaisitko tehdä postauksen siitä millaisia materiaaleja, brändejä, leikkauksia yms. muita juttuja huomioit ostaessasi vaatteita. Olisi mukava kuulla teidän Espanjan reissusta tärpit mitä kannattaa huomioida ja järjestellä ennen tuollaista pitempää reissua kun menee ”asumaan” toiseen maahan ja etenkin kun on pieniä lapsia mukana. Huhhu mikä kilometri kommenti. ? Oikein ihanaa uutta vuotta teidän koko perheelle.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Hei! Kiitos kommentistasi, otan toiveesi huomioon 🙂 Ihanaa uutta vuotta sinnekin xx

   Vastaa
 5. Emilia 31.12.2016

  Saako tuota takkia jostakin
  Nettikaupasta? Aivan ihana<3 kiitos ihanasta blogista! Täältä saa aina niin paljon inspiraatiota ja blogistasi tulee aina hyvälle tuulelle:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.01.2017

   Ihanaa kuulla, kiitos ystävällisestä kommentistasi <3 Takkia ei taida saada valitettavasti netistä, ainoastaan heidän omasta liikkeestään. Ihanaa uutta vuotta! 🙂

   Vastaa
 6. Go girl 03.01.2017

  Tää outfit, amazing! Sulla on kyllä niin kadehdittava tyylitaju, sun kokonaisuuksista saa inspiraatiota 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.01.2017

   Voi kiitos niin paljon kauniista sanoistasi, mahtavaa kuulla <3 Kiitos että seuraat 🙂

   Vastaa