IHANAA JOULUA!

 

Photos: Niki Strbian

Sfera Coat

Stefanel Knit

Uterqüe Leather Pants

Chanel Bag

Zara Shoes

Koska sää ei ainakaan täällä Etelä-Suomessa ole niin jouluinen, lähdin hakemaan joulutunnelmaa Tuomaan joulumarkkinoilta. Saksassa asuessamme joulumarkkinat olivat iso juttu ja on ihan mahtavaa huomata, että tänne Suomeenkin ilmestyy joulumarkkinoita yhä enemmän vuosi toisensa jälkeen. Joulumarkkinoilla on kiva pyöriskellä perheen tai ystävän kanssa, juoda glögiä ja ihastella joulukojuista löytyviä kauniita käsitöitä ja herkullisia syötäviä. Lilian suosikki on tietysti Tuomaan markkinoilta löytyvä upea iso karuselli, jossa hän viihtyy varsin hyvin kierroksen jos toisenkin!

Huh, tänään olen vielä juossut kaupoilla ostamassa viimeisiä joululahjoja. Matti Myöhänen ilmoittautuu siis!! Ihan kamala joulustressi päällä kun en ole kerennyt hoitaa asioita tarpeeksi ajoissa ja kaikki jutut ovat jääneet viime tippaan… Mutta taitaapa olla samassa veneessä muutama muukin minun kanssa. Näin voisi ainakin päätellä tämän päiväisestä ihmismäärästä Stockalla. Härregyyd 😀

Nyt alan paketoimaan joululahjoja! Laitan taustalle soimaan rentouttavaa joulumusiikkia ja sytytän muutamia kynttilöitä, josko ne saisivat mieleni vähän rentoutumaan. Palaan blogiin seuraavan kerran vasta jouluaaton jälkeen, joten haluankin nyt toivottaa teille kaikille rakkaille lukijoilleni oikein ihanaa ja rauhallista joulua! Nauttikaa lähimmäisten seurasta, syökää paljon jouluruokaa ja viettäkää kerrassaan nautinnollinen ja ihana joulu! <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Roosa 23.12.2016

  Toi takki on täydellinen!<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Kiitos! Kunnon karvapallero 😉 <3

   Vastaa
 2. Aila 23.12.2016

  Kaunis turkki,mistä olet sen hankkinut? Rauhallista Joulua ja Hyvää uutta vuotta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Kiitos! Takin olen ostanut Espanjasta! Ihanaa uutta vuotta 🙂

   Vastaa
 3. Sonvas 24.12.2016

  Upeita kuvia! Oikein ihanaa joulua sinullekin! 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Kiitos paljon! Ihanaa uutta vuotta sinne 🙂

   Vastaa
 4. Kirsi 26.12.2016

  Heippa, aiheeseen liittymätön kysymys, mutta haluasisin tietää voiko Chanelin liikkeessä maksaa käteisellä esim osaa hinnasta?:) olisin ehkä menossa ostamaan ensimmäistä kyseisen merkin laukkua ja siksi kyselen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Hei! Minulla ei valitettavasti ole asiasta omakohtaista kokemusta, mutta voisin kyllä olettaa, että mainitsemallasi tavalla maksun vou suorittaa 🙂 Jos haluat olla täysin varma, suosittelen laittamaan esimerkiksi sähköpostia siihen Chanelin liikkeeseen, josta ajattelin laukun hankkin 🙂 Ihanaa loppuvuotta! 🙂

   Vastaa
 5. Oi miten ihania tunnelmallisia kuvia! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.12.2016

   Kiitos paljon Sanna! Mukavaa uutta vuotta sinne! 🙂

   Vastaa